Swoją droga lepszy fest w jednym stylu, niż spęd na mieszaninę gatunków gdzie każdy przyjdzie tylko dla jednej kapeli. Za rok niech dowalą sam thrash lub heavy i będzie git.
27/06/2015 - Metal Hammer Festival - Katowice
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 27/06/2015 - Metal Hammer Festival - Katowice
Ja już się bałem, że będzie ból głowy, smutek, żal, że opuści się MHF, ale skoro sam prog ma być to tylko się cieszyć, że będę tego dnia na jedynym prawowitym metalowym święcie w Łodzi 
Swoją droga lepszy fest w jednym stylu, niż spęd na mieszaninę gatunków gdzie każdy przyjdzie tylko dla jednej kapeli. Za rok niech dowalą sam thrash lub heavy i będzie git.
To prawda. Taki fest "tematyczny" to zdecydowanie dobra opcja.Pablo1919 pisze: Swoją droga lepszy fest w jednym stylu, niż spęd na mieszaninę gatunków gdzie każdy przyjdzie tylko dla jednej kapeli. Za rok niech dowalą sam thrash lub heavy i będzie git.
nie za rok, tylko na jesieni 
Najbliższe koncerty w 2026: Geoff Tate, Eric Clapton, Frontiers Rock Festival, Neil Zaza, Paul Quinn, Uli Jon Roth, SBB, IRON MAIDEN
Opeth i Dream Theater 
-
Deleted User 2259
DT i OpethIronKevin pisze: Opeth i Dream Theater
-
paulek
- -#Lord of the flies

jeżeli taka opcja sie sprawdzi a do tego SBB
no to ja jestem MEGA zadowolony!!!
Do tego Iron Maiden gdzieś w hali np O2 w Berlinie i rok koncertowy można uznać za niezwykle udany
Do tego Iron Maiden gdzieś w hali np O2 w Berlinie i rok koncertowy można uznać za niezwykle udany
Prawidłowa kolejnośćInvader pisze: DT i Opeth
-
Deleted User 2259
DT potwierdzone, to zwykła formalność!!!!!!!!!!!!!!!
do DT dojdzie też troche polskich nazw 
już nie mam tu najwięcej postów

-
Deleted User 2259
No to na 100% jadę
Jakie przewidujecie ceny biletów?
-
Deleted User 2259
150 - wzwyż ?Dejavu pisze:Jakie przewidujecie ceny biletów?
Żeby tylko reszta kapel dopisała, bo stać kilka godzin i słuchać przy barierce Riversajdów i Hakenów, będzie ciężko.
To prawda, szczególnie w przypadku Riverside, wolałbym ich nie słuchaćInvader pisze: Żeby tylko reszta kapel dopisała, bo stać kilka godzin i słuchać przy barierce Riversajdów i Hakenów, będzie ciężko.
-
Deleted User 5147
Wow, mega festiwal się zapowiada, no ale tego dnia Bogowie grają w Łodzi i tam sie trzeba stawić.
-
Deleted User 2259
No od tego momentu już mniej się to fajnie czytatomek665 pisze:Bogowie grają w Łodzi i tam sie trzeba stawić.
Nudziarze, już wolę Symphony X, Opeth przecież niedawno u nas był, może akurat na innym kontynencie będą wtedy grać.Dejavu pisze:Opeth byłby bardzo dobrą
- Shedao Shai
- -#Nomad

całkiem ciekawie z tym DT, jak coś jeszcze dorzucą to do przemyślenia 
Przecież Riverside jest zajebisty! I będzie
do tego cos progowego z moich okolic 
już nie mam tu najwięcej postów

Blindead by to nieźle rozgrzał.
Kogo jak kogo, ale mnie do tego, że Symphony X byłoby świetną opcją nie musisz przekonywaćInvader pisze: Nudziarze, już wolę Symphony X, Opeth przecież niedawno u nas był, może akurat na innym kontynencie będą wtedy grać.