tyle dobrze, bo ja akurat nie uznaję innej szaty forum niż subSilverDeleted User 804 pisze:mogę powiedzieć że jej kolorystyka będzie bardzo zbliżona do obecnej jasnej wersji forum.
Nowa wersja forum
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Nowa wersja forum
już nie mam tu najwięcej postów

ej a skoro już nowa wersja forum, to może i fanpage na fejsie?

-
Deleted User 804
Wrzuciłem jasną wersję layoutu na forum testowe . Póki o ustawiłem jasną wersję jako domyślną(ciemna jest dostępna do wyboru w opcjach konta po zalogowaniu).
Zresztą nie po to robię Wam nowe forum byście stąd na FB uciekali 
Bez nowej wersji strony głównej, która automatycznie wysyłałaby tam część treści newsów to bez sensu bo fanpage tylko świeciłby pustkami.Szajba pisze:ej a skoro już nowa wersja forum, to może i fanpage na fejsie?
stary, skoro ktoś kto miał bardzo głęboko w dupie to forum przez 3 lata (czyt. jaDeleted User 804 pisze:Bez nowej wersji strony głównej, która automatycznie wysyłałaby tam część treści newsów to bez sensu bo fanpage tylko świeciłby pustkami. Zresztą nie po to robię Wam nowe forum byście stąd na FB uciekali

Deleted User 804 boi sie FB 
- Saimon1995
- -#Moderator

Ciemne - OK, ale jaśniejsze jeszcze lepiej się prezentuje.sekcjazwlok pisze:Noo jasniejsze duzo bardziej czytelne.
- likipiki
- -#Lord of the flies

Chcesz się mierzyć?Szajba pisze:kto miał bardzo głęboko w dupie to forum przez 3 lata (czyt. ja)
BTW, jasny layout super.
PS Będzie można zrobić tak, że klikając w tytuł wątku nie odeśle nas do ostatniego postu, tylko pierwszego nieprzeczytanego?
mam dłuższegoinsp. Liki pisze:Chcesz się mierzyć?Szajba pisze:kto miał bardzo głęboko w dupie to forum przez 3 lata (czyt. ja)
generalnie nowe forum super fajnie wszystko, poza avatarami po prawej stronie.

-
Deleted User 804
Ja się niczego nie bojęBudziol pisze:Deleted User 804 boi sie FB![]()
naprodukujcie mi trochę nieprzeczytanych postów to postaram się to poprawić.insp. Liki pisze: PS Będzie można zrobić tak, że klikając w tytuł wątku nie odeśle nas do ostatniego postu, tylko pierwszego nieprzeczytanego?
Zarówno jasny i ciemny styl forum to lekko przerobiony prosliver... który w swej najnowszej wersji ma avatary po prawej stronieSzajba pisze:
tyle dobrze, bo ja akurat nie uznaję innej szaty forum niż subSilver![]()
...
generalnie nowe forum super fajnie wszystko, poza avatarami po prawej stronie.
Jasna wersja rządzi!!! Noo - FB by się przydał, może zrobić w rodzaju FB SANKTUARIUM IRON MAIDEN I METALU, coś jak Deathmagntic, które adresowane jest nie tylko do fanów Mety ale generalnie - cięższego rocka!!!
Na fb. są tylko suche fakty na forum toczy się dyskusja. Ja tam w niej udziału nie biorę ale świetne mi się ją czyta. Forum na pewno nie pójdzie w odstawkę.
I jeszcze dodam, że nowa wersja forum jest świetna. Bardziej przejrzysta.
Ciemna wersja jak dla mnie lepsza
I jeszcze dodam, że nowa wersja forum jest świetna. Bardziej przejrzysta.
Ciemna wersja jak dla mnie lepsza
Ostatnio zmieniony wt lut 24, 2015 8:36 pm przez Michał, łącznie zmieniany 1 raz.
Dokładnie a koncepcja FB budowanej na bazie FC SANKTUARIUM, traktującej o szeregu zjawisk z zakresu rocka i metalu - może się podobać.
-
Deleted User 1499
Ja też uważam że dyskusje nie przeniosły by się na szajsbuka , a istnieje szansa na nowych użytkowników , zawsze to jakiś powiew świeżości.
Ale nie jest to jakiś Must Have.
Ale nie jest to jakiś Must Have.
dokładnie, bo robienie czegoś takiego jak PPB czyli "fanpage dla lansu fotkami z Sabatonem" raczej nas nie urządzaRALF pisze:Dokładnie a koncepcja FB budowanej na bazie FC SANKTUARIUM, traktującej o szeregu zjawisk z zakresu rocka i metalu - może się podobać.

-
Deleted User 804
Po sprawdzeniu jak to działa na phpBB3 może Cię przenosić do pierwszego nieprzeczytanego postu jak klikniesz w żółte ikonki obok tytułu postu(w opisach masz do czego klikniecie w dany element Cię przenosi). Wydaje mi się że to tylko kwestia przyzwyczajenia, ale jakby się okazało upierdliwe na dłuższą metę to wtedy ustawie by kliknięcie także na tytuł tematu przenosiło do pierwszego nieprzeczytanego postu.insp. Liki pisze: PS Będzie można zrobić tak, że klikając w tytuł wątku nie odeśle nas do ostatniego postu, tylko pierwszego nieprzeczytanego?
Jasna wersja wygląda świetnie i nawet takiemu malkontentowi jak ja się podoba
+1.Deleted User 804 pisze:Zresztą nie po to robię Wam nowe forum byście stąd na FB uciekali
Deleted User 804, jasna wersja jest rewelacyjna! 
FB - dlaczego nie? Zastanawiałam się od dłuższego czasu dlaczego jeszcze nie ma tam Sanktuarium. Na koncertach jesteście widoczni, ludzie pewnie szukali Was na fb... Zawsze to sposób na pozyskanie nowych
Forum nie umrze 
FB - dlaczego nie? Zastanawiałam się od dłuższego czasu dlaczego jeszcze nie ma tam Sanktuarium. Na koncertach jesteście widoczni, ludzie pewnie szukali Was na fb... Zawsze to sposób na pozyskanie nowych