Wywiady i newsy
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Wywiady i newsy
Czyli na razie nic nowego: jest album, byly plany, ale chorobsko wszystko skomplikowalo.
Ton wypowiedzi jednak chyba faktycznie wskazuje, ze Bruce jest pod najlepsza z mozliwych opiek medycznych i dochodzi do zdrowia co jest najwazniejsze
Ton wypowiedzi jednak chyba faktycznie wskazuje, ze Bruce jest pod najlepsza z mozliwych opiek medycznych i dochodzi do zdrowia co jest najwazniejsze
Nie na temat, ale co tam
Taka ciekawostka:
Spodenki argentyńskiego bombardiera, Lucasa Mathysse na walkę z innym bokserskim artylerzystą, Ruslanem Provodnikovem. Zawsze kibicowałem ruskiemu, ale chyba na tę walkę zmienię front
Taka ciekawostka:
Spodenki argentyńskiego bombardiera, Lucasa Mathysse na walkę z innym bokserskim artylerzystą, Ruslanem Provodnikovem. Zawsze kibicowałem ruskiemu, ale chyba na tę walkę zmienię front
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
z Di'Annodewastator88 pisze:Moim zdaniem powinni pozwolic Dickinsonowi leczyć się i nagrać płytę z Blaze!
Eeee tam. Ja zaśpiewam 
Tak mi sie przypomniało. Jak dostaliśmy kartkę świąteczna i został rozszyfrowany drogowskaz On Tour 15 to ja zażartowałem i powiedziałem ze jest tam napisane NO TOUR 15 
Moze miałem racje
Moze miałem racje
Nieee - będzie, zobaczysz.
Gdzieś na fb. przeczytałem, żeby modlić się do Boga o zdrowie dla Dickinsona.
Jedne komentarze były za drugie przeciw. Ja uważam, że modlić się nie trzeba bo PRAWDZIWY bóg go weźmie w tym roku nie do siebie tylko ze sobą i ruszą razem w trasę. Przypominam tylko, że bogiem jest Harris, więc otrzeć łezki puścić koncert (w ramach modlitwy) i zacząć oszczędzać kasę na koncert (w EU) który odbędzie się jeszcze w tym roku (stawiam na drugą połowę).
Z racji tego, że obiecałem sobie, że przynajmniej raz w roku ich zobaczę (jeśli będa grali w EU) to i ja zaczynam oszczędzać i radzę to samo bo liczę na to, że zobaczymy się pod barierkami.
Dziewica nie skończy grać dopóki nie złapię kostki Dave'a. Taka jest moja przepowiednia.
Możecie mnie nazwać idiotą albo dzieciakiem (i z tym drugim będziecie mieli rację) ale nie podważajcie siły członków IM.
Zresztą gdyby kończyli karierę z jakiegokolwiek powodu to wydaję mi się, że chociaż krótką trasę ( albo chociaż 1 duży koncert) pożegnalną zrobią.
Jedne komentarze były za drugie przeciw. Ja uważam, że modlić się nie trzeba bo PRAWDZIWY bóg go weźmie w tym roku nie do siebie tylko ze sobą i ruszą razem w trasę. Przypominam tylko, że bogiem jest Harris, więc otrzeć łezki puścić koncert (w ramach modlitwy) i zacząć oszczędzać kasę na koncert (w EU) który odbędzie się jeszcze w tym roku (stawiam na drugą połowę).
Z racji tego, że obiecałem sobie, że przynajmniej raz w roku ich zobaczę (jeśli będa grali w EU) to i ja zaczynam oszczędzać i radzę to samo bo liczę na to, że zobaczymy się pod barierkami.
Dziewica nie skończy grać dopóki nie złapię kostki Dave'a. Taka jest moja przepowiednia.
Możecie mnie nazwać idiotą albo dzieciakiem (i z tym drugim będziecie mieli rację) ale nie podważajcie siły członków IM.
Zresztą gdyby kończyli karierę z jakiegokolwiek powodu to wydaję mi się, że chociaż krótką trasę ( albo chociaż 1 duży koncert) pożegnalną zrobią.
Jedni się modlą, drudzy - nie, każdy według światopoglądu. Według przecieków są realne szanse na koncerty w obu Amerykach, a EU - raczej nie, bo kiedy? W grudniu... może UK?!!
- Saimon1995
- -#Moderator

Też o to chciałem zapytać.insp. Liki pisze:Michał, co Ty ćpiesz?
Trudno być przy wasz optymistą 
ale warto zachować pozory normalności, nie? 
While you sleep in earthly delight,
Someone's flesh is rotting tonight
Przynajmniej nie zrobiłem offtopuMikojaski pisze:ale warto zachować pozory normalności, nie?
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Za kostkę go chciałbyś złapać, żeby IM zakończyli działalność? Czy nie chciałbyś? I którego Dave'a? Lombardo?Michał pisze:Dziewica nie skończy grać dopóki nie złapię kostki Dave'a.
ŻartowniśZakkahletz pisze:Za kostkę go chciałbyś złapać, żeby IM zakończyli działalność? Czy nie chciałbyś? I którego Dave'a? Lombardo?Michał pisze:Dziewica nie skończy grać dopóki nie złapię kostki Dave'a.
No żeby tak po kostkach Davyego obłapywać? Co Ty homo-niewiadomo, Tinki - Winki jesteś.... 
Jestem kucem a gender się szerzy to wszystko możliweRALF pisze:No żeby tak po kostkach Davyego obłapywać? Co Ty homo-niewiadomo, Tinki - Winki jesteś....
-
Deleted User 1499
Bruce has asked me to thank everyone for their tremendous support and kind wishes. He has been extremely touched and encouraged by the genuine and affectionate response from our global family of Maiden fans.
Radiology is cumulative and continues to build in the body for around three weeks after treatment, so even though Bruce’s seven week course is completed, he’s had a long period of considerable pain and discomfort. He is happily now starting to recuperate and the pain will continue to abate and the swelling to reduce for the next couple of months at which time he will be able take an MRI scan. It is not until then that we will have full confirmation that the cancer has been completely destroyed. However prognosis continues to be extremely good and everyone is optimistic for a full recovery. Following the scan, we will officially update you on our website at the appropriate time, probably in late May.
After that, it will take a few more months for Bruce to get back to full fitness. Naturally the rest of the band are totally supportive and Maiden’s plans will be determined by Bruce’s progress.
Please continue your positive thoughts. They are very much appreciated.
Thanks
Rod Smallwood
Radiology is cumulative and continues to build in the body for around three weeks after treatment, so even though Bruce’s seven week course is completed, he’s had a long period of considerable pain and discomfort. He is happily now starting to recuperate and the pain will continue to abate and the swelling to reduce for the next couple of months at which time he will be able take an MRI scan. It is not until then that we will have full confirmation that the cancer has been completely destroyed. However prognosis continues to be extremely good and everyone is optimistic for a full recovery. Following the scan, we will officially update you on our website at the appropriate time, probably in late May.
After that, it will take a few more months for Bruce to get back to full fitness. Naturally the rest of the band are totally supportive and Maiden’s plans will be determined by Bruce’s progress.
Please continue your positive thoughts. They are very much appreciated.
Thanks
Rod Smallwood
No to wszystko idzie ku dobremu, ale nadal czekamy do konca maja na ostateczne rozprawienie sie z tym gownem! Zdrowka Bruce i oby tak dalej!