Nowa wersja forum
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Nowa wersja forum
Tak zrobilem
Hipcio mnie slales pw?
- hipcio_stg
- -#Moonchild

Tak. Odnośnie kontaktu do Deleted User 804a.
Czyli nie moge odebrac
- hipcio_stg
- -#Moonchild

Wysłałem jeszcze raz w celach testowych. Sprawdź skrzynkę.
Proponowałbym aby po kliknięciu w logo przekierowało nas na stronę główną. Ot takie przyzwyczajenie 
SOŚNO!
Ktoś poruszał już kwestię przechodzenia do ostatniego nieodczytanego posta przy kliknięciu w nazwę tematu? Aktualnie wchodzi w pierwszą stronę wątku, co jest mało wygodne...
...i do avatarów z lewej strony się przyzwyczaiłem, z prawej wygląda to dziwnie
...i do avatarów z lewej strony się przyzwyczaiłem, z prawej wygląda to dziwnie
-
Deleted User 804
zrobioneKitas pisze:Proponowałbym aby po kliknięciu w logo przekierowało nas na stronę główną. Ot takie przyzwyczajenie
klikaj w kolorowe ikonki obok(kółka, kwadraciki, żarówki czy Edki w zależności od wybranego layoutu)Brooce pisze:Ktoś poruszał już kwestię przechodzenia do ostatniego nieodczytanego posta przy kliknięciu w nazwę tematu? Aktualnie wchodzi w pierwszą stronę wątku, co jest mało wygodne...
To super że podoba Ci się wersja mobilna, bo tapa póki co nie będzie.Szajba pisze:Forum w wersji mobilnej wygląda fajnie bardzo, wiec może Tapa?
Przy okazji na ciemnej wersji forum możecie podziwiać nowe ikonki oznaczające przeczytanie/nieprzeczytane tematy(
). Jest to zasługa hipcia_stg i jeśli Wam się podoba to teraz już wiecie do kogo kierować podziękowania Gdybyście napotkali jakieś dodatkowe problemy proszę o zgłoszenie ich na o PM(najlepiej z print screenem
No to teraz jeszcze ja coś dodam:
1. W czarnej wersji zniknął ostatnio obrazek przenoszący co ostatniego nieprzeczytanego postu, tzn. odnośnik jest, tylko, że niewidzialny.
2. Czy nie można by było przenieść panelu logowania na górę strony?
3. I czy nie można by było dodać opcji "Oznacz jako przeczytane" w panelu "Nieprzeczytane posty"
4. Jak dodać tematy do ignorowanych?
1. W czarnej wersji zniknął ostatnio obrazek przenoszący co ostatniego nieprzeczytanego postu, tzn. odnośnik jest, tylko, że niewidzialny.
2. Czy nie można by było przenieść panelu logowania na górę strony?
3. I czy nie można by było dodać opcji "Oznacz jako przeczytane" w panelu "Nieprzeczytane posty"
4. Jak dodać tematy do ignorowanych?
Na Dark prawy gorny rog jest pusty? Nie ma powiadomien wyswietlanych itd
Co tu się... ?
Teraz się człowiek będzie musiał przyzwyczaić, najważniejsze to mieć świadomość, że zawsze, lub przeważnie zawsze, co nowego to się od razu nie podoba, a wystarczy kilka dni i już będzie okay.
Pozdrawiam. ;]
Pozdrawiam. ;]
i 5. Czy nagły nalot botów jest związany z nową wersją forum?
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

+1, ale dodam, że mobilna wersja forum (szczególnie strona główna) jest znacznie mniej czytelna niż poprzednio. Mnie to mocno przeszkadza, może innym też. W miarę możliwości wprowadźcie jakieś zmiany, tzn. upodobnijcie obecną wersję do tamtej.mawpa pisze:Co tu się... ?Teraz się człowiek będzie musiał przyzwyczaić, najważniejsze to mieć świadomość, że zawsze, lub przeważnie zawsze, co nowego to się od razu nie podoba, a wystarczy kilka dni i już będzie okay.
Pozdrawiam. ;]
- likipiki
- -#Lord of the flies

Chcesz upodobnić obecną, mobilną wersję forum do poprzedniej, która nie była dostosowana do urządzeń mobilnych? A w jakim celu?
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Co innego design, co innego layout.
- likipiki
- -#Lord of the flies

A to poprzednia wersja była bardziej przejrzysta od obecnej? A co dokładnie? Tekst niedopasowujący się do rozmiary ekranu, avatary jak w wersji standardowej czy ultramałe, niedostosowane ikonki?
Fajna sprawa z tym napisem IM pokazujacym liczbe postow :-)
- likipiki
- -#Lord of the flies

A pokaż screen tego co widzisz.
Coś się sypie w bardziej zagnieżdżonych cytatach, np http://screenshooter.net/102244746/kyjdstg lub http://screenshooter.net/102244746/pxuexti
-
Deleted User 2259
O liki ja właśnie zawsze tak widzę jak na tym screenie którym zarzucił RaShton