Okładka, okropna, ale z drugiej strony nie mogę się doczekać inspiracji oraz wyglądu scenografii.
Empire Of The Clouds - coś czuję, że będzie to jakieś nawiązanie do latania i Coming Home. Niekoniecznie w wersji balladowej.
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Swoją droga miło się dowiedzieć że nie daleko mnie budują takie ciekawe rzeczy, i to nie jako czyiś wykonawcy, tylko ktoś stąd wpadł na pomysł, zaprojektował, zbudował etc.: Wątpie by ktoś w tego typu przedsięwzięciach kupywał samolot "bo wokalista Maiden tym lata!" ale na pewno to że on się nim interesuje doda tej firmie mniejszego lub większego rozgłosu, w końcu "wokalista metalowy kupuje samoloty spod Jelelniej Góry" to ciekawy medialnie newsDZIADEK LEON pisze:Taki polsko-lotniczo-maidenowy news dla chwilowego oderwania od dyskusji o nowym albumiehttp://www.altair.com.pl/news/view?news_id=16731

Zdecydowanie. Wciąż nad tym ubolewam, że IM tak mało jest w stacjach radiowych. Chyba (oprócz Trójki) gra Maidenów tylko Antyradio (dzisiaj słyszałem Wasted Years), ale to też rzadko. Porównując chociażby z Metą.RALF pisze:I to powinno dzień w dzień grać!
Masz oczywiście świadomość, że takie np. Iron Maiden to cały czas jest "rozrywka" i nie jest to coś "wysokich lotów"?RALF pisze:Wiesz, tacy jak My - ludzie wtajemniczeni w określony przekaz, w określona muzę, wychowani na niej i wierni jej - owszem