Ja nie widzę żadnych przeszkódRidingOntheWind pisze:Jest w ogóle sens debatować o trasie jak jeszcze nie ma płyty?
Trasa 2016-2017 - Spekulacje
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 2259
Re: Trasa 2016-2017 - Spekulacje
Raczej nie, by musieli z 90 koncertów dać, nie wrobią. Ja sądzę, że rozłożą Europę na dwie raty - dokładnie tak, jak to miało miejsce w 2010/11 roku.
Nie ma co spekulować i marudzić nad ewentualną setlistą. Cieszmy się, że lada moment będzie nowa płyta, nowa trasa. Kto wie, może to ostatnia w ich karierze? (Oby nie oczywiście).
może jeszcze jedną wypuszczą. Ale już nie za pięć lat, tylko np za dwa
While you sleep in earthly delight,
Someone's flesh is rotting tonight
Wydaje mi się, że 2cd żeby nie wydawać następnej.Mikojaski pisze:może jeszcze jedną wypuszczą. Ale już nie za pięć lat, tylko np za dwa
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
Też się tego obawiam, za 5 lat taki Nicko będzie miał prawie 7 dych na karku...Nawet w Polsce byłby już na emeryturzeMichał pisze:Wydaje mi się, że 2cd żeby nie wydawać następnej.Mikojaski pisze:może jeszcze jedną wypuszczą. Ale już nie za pięć lat, tylko np za dwa
-
Deleted User 1499
I to dopiero by wydali płytę , a gdzie z nią w trasę ? 
Nie ma szans , kto wie czy się nie okaże że ta trasa to będzie pożegnalna.
Nie no, myślę że zrobią osobną pożegnalną.sekcjazwlok pisze:I to dopiero by wydali płytę , a gdzie z nią w trasę ?
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
Raczej ogłoszą pożegnalną trasę i finisz!
kurde.... aż trudno sobie wyobrazić świat bez IM 
While you sleep in earthly delight,
Someone's flesh is rotting tonight
No ale to kiedyś nastąpi i jestem pewien, że odejdą w chwale!
-
Poszukiwacz
- -#Prodigal son

Mimo Ich wieku myślę, że jeżeli nic strasznego się nie wydarzy, to nagrają jeszcze płytę. Ciężko jest coś stworzyć i nie próbować tego wydać, a pomysłów pewnie będą mieli jeszcze masę.
A tak w ogóle to nie ma co gdybać o Ich pożegnaniu skoro jeszcze albumu nowego nie wydali.
Wracając do trasy, chętnie usłyszałbym "Paschendale" albo "Sign of the Cross" na żywo.
A tak w ogóle to nie ma co gdybać o Ich pożegnaniu skoro jeszcze albumu nowego nie wydali.
Wracając do trasy, chętnie usłyszałbym "Paschendale" albo "Sign of the Cross" na żywo.
Za Paschendale każde pieniądze warte są biletu!
Myślałem, że zaczną w Azji (w stylu Somewhere Back In Time Tour). Jeżeli chodzi o koniec Iron Maiden to nie sądzę, żeby to nastąpiło przed 2020 rokiem. 2016/2017 będzie promocja nowej płyty. Później może jeszcze jeden album i ewentualnie trasa końcowa - z mega pompą i ilością koncertów. Nawet nie dopuszczam do siebie myśli, że Maiden kiedyś braknie.. W międzyczasie marzy mi się trasa wspominkowa obejmująca No Prayer, Fear i erę Blaze'a. Ten temat był już gdzieś poruszany, wiadomo, że nie ma na nią szans (tym bardziej, że sam zespół mówił, że to koniec wspominkowych tras). A szkoda, bo niektóre utwory z Factora i Virtuala w wersji z Dickinsonem live (zwłaszcza z tej pierwszej) to byłyby prawdziwe perły. Rozmarzyłem sięRALF pisze:http://www.tenhomaisdiscosqueamigos.com ... o-de-2016/
Czyli Am. Południowa marzec/kwiecień 2016
Na Azje pozostaje styczen/luty :-)
Tez mi sie wydaje, ze tam zaczna ze wzgledu na dluzsza nieobecnosc ich w tamtych rejonach
Tez mi sie wydaje, ze tam zaczna ze wzgledu na dluzsza nieobecnosc ich w tamtych rejonach
-
Deleted User 1499
Też żałuję bo jak zaczęli ten temat to oprócz The Early Days , interesowała mnie trasa od 92-98 a tu dupa , za pózno się za to wzięli.brezdi pisze:
W międzyczasie marzy mi się trasa wspominkowa obejmująca No Prayer, Fear i erę Blaze'a. Ten temat był już gdzieś poruszany, wiadomo, że nie ma na nią szans (tym bardziej, że sam zespół mówił, że to koniec wspominkowych tras). A szkoda, bo niektóre utwory z Factora i Virtuala w wersji z Dickinsonem live (zwłaszcza z tej pierwszej) to byłyby prawdziwe perły. Rozmarzyłem się
2 miesiące spokojnie im starcząBudziol pisze:Na Azje pozostaje styczen/luty :-)
-
Poszukiwacz
- -#Prodigal son

Mi marzy się trasa Maiden z Blazem i Dickinsonem, ale pewnie na to nie ma szans
A co Blaze wrócił do zespołu?Poszukiwacz pisze:Mi marzy się trasa Maiden z Blazem i Dickinsonem, ale pewnie na to nie ma szans
www.MetalSide.pl
-
Deleted User 1499
Po to żeby było widać wyższość umiejętności Bruce nad Blazem(z całym szacunkiem) ?Poszukiwacz pisze:Mi marzy się trasa Maiden z Blazem i Dickinsonem, ale pewnie na to nie ma szans