The Book Of Souls - zapowiedź nowej płyty
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: The Book Of Souls
Dajcie już spokój z wklejaniem tych podróbek
Będzie tego co raz więcej pewno...
www.MetalSide.pl
Dokładnie
to nie jest Iron Maiden ,zaczekajmy spokojnie do premiery
<pewnie niektórzy wcześniej
>
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
Może faktycznie nie ten temat, chciałbym jednak zweryfikować co to, bo złe nie jestgumbyy pisze:Dajcie już spokój z wklejaniem tych podróbekBędzie tego co raz więcej pewno...
Dajcie spokój!
Swoją drogą to strasznie śmieszne, gdy na forum skupiającym największych fanów zespołu trwa dyskusja, czy podrzucona piosenka jest autorstwa Iron Maiden, czy nie 
A wracając do tematu - po prostu czekam z niecierpliwością na album i już. Analizowanie i krytykowanie już z góry (sic!) piosenek to niepoważne nieco. O okładce można się wypowiadać - średnia, zachowawcza i bez większego pomysłu. Nie wierzę jednak, by cokolwiek w tym temacie się zmieniło. Pokazali cover i end of story.
A wracając do tematu - po prostu czekam z niecierpliwością na album i już. Analizowanie i krytykowanie już z góry (sic!) piosenek to niepoważne nieco. O okładce można się wypowiadać - średnia, zachowawcza i bez większego pomysłu. Nie wierzę jednak, by cokolwiek w tym temacie się zmieniło. Pokazali cover i end of story.
Już lepsza taka "prosto w pysk" niż wymysły w stylu "VXI" czy "DoD"...
Mnie się okładka VXI akurat bardzo podoba.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
http://forum.maidenfans.com/threads/new ... ost-518429
Pod powyższym linkiem trwa dyskusja odnośnie źródeł inspiracji "The Book Of Souls".
Pod powyższym linkiem trwa dyskusja odnośnie źródeł inspiracji "The Book Of Souls".
Book CD i vinyl zamowiony , teraz oczekiwanie na dobra muze .
Z AMAZONA zamawiałeś?
Nie , zamawialem na Platekampaniet NO .
Aha. Dzięki - muszę sprawdzić!
Nie chcialbym sie doszukiwac zadnych analogi ale patrzac na okladki ten portret kojarzy mi sie z jedynka Maiden , czyzby panowie zatoczyli koło ? oby nie.....
Ja z empiku już winyla zamówiłem.
Ciekawe czy ktoś myślał o takim zabiegu na nowym albumie...mianowicie o drugim wokalu Adriana w którejś z kompozycji stworzonej np wraz z Brucem
Moim zdaniem byłoby to wcale niegłupie a mogłoby dodać fajnego smaczku 
- Saimon1995
- -#Moderator

Po długości utworów raczej nie będą inspirować się "jedynką". To będzie z pewnością logiczna kontynuacja ostatnich płyt. Choć nie da się ukryć, że tak minimalistycznej okładki nie było od dawna...Odda72 pisze:Nie chcialbym sie doszukiwac zadnych analogi ale patrzac na okladki ten portret kojarzy mi sie z jedynka Maiden , czyzby panowie zatoczyli koło ? oby nie.....
- hipcio_stg
- -#Moonchild

Ja tam już widzę jak Bruce ubiera czapkę imitującą te białe paski na włosach... Również zamówiłem sobie deluxa. 
Tu chyba chodziło o zasugerowanie, że to może być ostatnia płyta, przynajmniej ja tak to zrozumiałemFaithNoMore pisze:Po długości utworów raczej nie będą inspirować się "jedynką". To będzie z pewnością logiczna kontynuacja ostatnich płyt. Choć nie da się ukryć, że tak minimalistycznej okładki nie było od dawna...Odda72 pisze:Nie chcialbym sie doszukiwac zadnych analogi ale patrzac na okladki ten portret kojarzy mi sie z jedynka Maiden , czyzby panowie zatoczyli koło ? oby nie.....
15 stron pisania o niczym?