Trasa 2016-2017 - Spekulacje
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Trasa 2016-2017 - Spekulacje
Trasa Iron Maiden i Blaze'a - tak, ale wyłącznie z Blazem w roli supportu przed Maiden 
-
Poszukiwacz
- -#Prodigal son

Blaze jako support - byłoby ok 
czy ja wiem? Dla Blaze'a byłoby to uwłaczające, a nie zasługuje na to 
While you sleep in earthly delight,
Someone's flesh is rotting tonight
Dlaczego uwłaczające? Nic na siłę, ale jeśli panowie są w dobrych relacjach to nie widzę w tym nic uwłaczającego. A Blaze pod względem muzycznym byłby zdecydowanie lepszy niż ostatnie supporty Maiden.
-
Deleted User 1499
Fakt , ciekawe czemu nigdy na takie coś nie wpadli. Blaze solo jest spoko , i z pewnością lepiej by się sprawdził niż ekchm Lauren 
- hipcio_stg
- -#Moonchild

Strasznie głupio byłoby jednego wieczoru słuchać dwa razy tych samych piosenek. Z czego jedną wersję zarzynaną a drugą miażdżącą... Może na sam koniec wezmą wszystkich na trasę i każdy z nich zaśpiewa po kilka swoich numerów. Taki koncert to bym nawet chętnie obejrzał, ale raz po raz w dwóch składach to nie bardzo.
Nikt nie mówi, że Blaze musiałby śpiewać utwory które nagrał z Maiden. Ma trochę swojego materiału który jest momentami całkiem niezły i ten materiał miałem na myśli. Tutaj mowa o Blaze w wersji solo 
Chociaż i tak się coś takiego nie wydarzy
Chociaż i tak się coś takiego nie wydarzy
- hipcio_stg
- -#Moonchild

Kiedyś już zaprosili Adriana do zagrania podczas koncertu (będącego poza składem). Nigdy nie wiadomo. W sumie to jak by na prawdę zwijali żagle to super by było jakby zaprosili wszystkich żyjących członków zespołu i zagrania z nimi trasy z ich numerami.
Jakoś nie wyobrażam sobie, aby na jednej scenie z Brucem pojawił się Paul...
Ostatnio gdzieś widziałem, że dobrze się o nim wypowiadał.erosinho pisze:Jakoś nie wyobrażam sobie, aby na jednej scenie z Brucem pojawił się Paul...
http://www.blabbermouth.net/news/paul-d ... -the-best/
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
Na 100% Bruce Paul i Blaze nie pojawią się ze sobą na scenie jako wokaliści Maiden w jakiejkolwiek konfiguracji (może Paul z Blazem.. ale na pewno nie w utworze Iron Maiden). Natomiast pomysł by obaj pograli swoje utwory jak 40-50 minutowe supporty na pożegnalnej trasie jest bardzo dobry.Pytanie tylko jak Bayley i DiAnno poradziliby sobie w trasie liczącej pewnie koło 130-150 koncertów rozłożonych na 2,5 roku (bo obstawiam, że tyle by to trwało w razie pożegnania zespołu z fanami).
ale co to ma wspólnego ze spekulacjami o najbliższej trasie? 
www.MetalSide.pl
Wzięty został pod uwagę ewentualny support na najbliższej trasie w osobie Paula lub Blazea. Napisałem, że na najbliższej to raczej niemożliwe i jeżeli już to mogliby pomyśleć o tym przy okazji kolejnych tras.gumbyy pisze:ale co to ma wspólnego ze spekulacjami o najbliższej trasie?
W ten sposób to możemy spekulować o każdym możliwym zespole przecież... a to chyba nie ma sensu? Przecież zupełnie nic nie wskazuje na taką możliwość i to nie jest już spekulacja, tylko "koncert życzeń".brezdi pisze:Wzięty został pod uwagę ewentualny support na najbliższej trasie w osobie Paula lub Blazea.
www.MetalSide.pl
Nie ja go zacząłem.gumbyy pisze:W ten sposób to możemy spekulować o każdym możliwym zespole przecież... a to chyba nie ma sensu? Przecież zupełnie nic nie wskazuje na taką możliwość i to nie jest już spekulacja, tylko "koncert życzeń".brezdi pisze:Wzięty został pod uwagę ewentualny support na najbliższej trasie w osobie Paula lub Blazea.
- hipcio_stg
- -#Moonchild

Skoro temat jest spamowy to czego oczekujesz? Może niech ktoś zrobi zestawienie o jakich rzeczach możemy spekulować w temacie co?
Właśnie. Nie wiem skąd ta nadgorliwość, dobrą opcją jest np. nieuczestniczenie w temacie który się uważa za bezsensowny.
Dla mnie temat jest sensowny, bo interesuje mnie gdzie ew. w przyszłym roku może zagrać IM. Bezsensowne za to jest wymyślanie supportów totalnie z dupy (Blaze, czy Di'Anno). Serio nie interesuje mnie to, że ktoś chciałby np. Blaze na support, a ktoś inny np. Turbo, czy TSA.Dejavu pisze:dobrą opcją jest np. nieuczestniczenie w temacie który się uważa za bezsensowny.
Załóżcie sobie temat "Jako support chciałbym zobaczyć" i wtedy spokojnie będę mógł sobie ignorować taki temat
Zresztą przyjdzie jakiś mod i się wypowie
www.MetalSide.pl
Temat brzmi "Trasa 2016-2017 - spekulacje". No to spekulujemy w różnych kwestiach: daty, miejsca rozpoczęcia, setlista, no to i o supportach chyba też można. Chociaż oczywiście wszyscy zdajemy sobie sprawę, że support w postaci Blaze'a, a tym bardziej Paula jest bardzo mało realny, żeby nie powiedzieć że niemożliwy.
Temat to czyste wodolejstwo póki co, więc piszta se co chceta tu, ale jak zauważył gumbyy sami sobie bałagan robicie. 8 podstron, a na dzień dzisiejszy przecież kompletnie nic nie wiadomo :-D