Ponoć ma się już lepiej i wraca do gry
06/07/2015 - Motorhead - Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 06/07/2015 - Motorhead - Warszawa
Set prawie identyczny, ale czego się spodziewać. Lemmy chyba nie ogarnie już zmian. Dobrze, że koncert w Curtibie doszedł do skutku i zagrali te 15 kawałków bo niektóre koncerty w zeszłym roku miały po 12-13... Ale i tak do wakacji kupa czasu.
Na początku zeszłego roku faktycznie, ale pod koniec były już dłuższe (Berlin na przykład). Myślę że mniej niż teraz już nie będzie, a to warto pamiętać taka festiwalowa setlista 
Na allegro takie bilety schodzą, pierwszy raz takie coś widzę. Prawdziwe to? http://img14.allegroimg.pl/photos/orygi ... 5299811885
Tak. Identyczne mam na Scorpions. To są bilety otrzymywane bezpośrednio od MJM, dlatego też cena "zaproszenie".
-
Deleted User 2868
Napis "zaproszenie" to standard w przypadku biletów wygranych w konkursach itp., niezależnie od tego czy jest to MJM, Live Nation czy inny organizator.
Oby do wawy bylo cacy
Scream Maker jako support.
he he he lol
- Marcin_Maiden
- -#Wrathchild

Witam,jedzie ktoś z Łodzi na koncert ?
- LukaSieka
- -#The Man Who Would Be Spammer

Byłem trzy tygodnie temu u gebelsów na Motorhead i z przykrością muszę stwierdzić, że mimo iż było jak zawsze dobrze to był to mój najsłabszy z dotychczasowych występów Motorhead. A widziałem ich już 7 razy.... Koncert utrzymany raczej w średnim tempie, niektóre utwory zagrane wolniej prawie, że o połowę
Nie było niestety tego typowego motorheadowego jebn*ęcia, na które na pewno wszyscy czekają........Setlista okrojona, baaardzo średnia i do tego bardzo przewidywalna. W sumie 14 utworów (nie licząc nieprzekraczającego dwie minuty Guitar Solo), bez żadnych specjalnych smaczków, niespodzianek.
Zdaję sobie sprawę, że to już nie ten czas co w 2006 roku w stodole np, kiedy to Motorhead zagrali nam 20 utworów zasuwając przy tym równo dwie godziny. Na taki powrót formy już nie liczę, ale mogliby dorzucić zamiast ogranego na maksa "Going To Brazil" i czegoś jeszcze ze dwa utwory w formie niespodzianki
Nie obraziłbym sie na jakiś numer z "Bastards", z lp "Rock 'N' Roll" czy utwory typu "I'm So Bad (Baby I Don't Care)", "Iron Fist", "No Class", "Nothing Up My Sleeve", "Built For Speed" czy "Bomber".
Na Torwar pojadę również, bo nie mógłbym mimo tych mankamentów odmówić sobie obcowania z ekipą Kilmistera.
No i pojawiły się poza tym dwa inne utwory w secie od mojego ostatniego koncertu
Zdaję sobie sprawę, że to już nie ten czas co w 2006 roku w stodole np, kiedy to Motorhead zagrali nam 20 utworów zasuwając przy tym równo dwie godziny. Na taki powrót formy już nie liczę, ale mogliby dorzucić zamiast ogranego na maksa "Going To Brazil" i czegoś jeszcze ze dwa utwory w formie niespodzianki
Na Torwar pojadę również, bo nie mógłbym mimo tych mankamentów odmówić sobie obcowania z ekipą Kilmistera.
No i pojawiły się poza tym dwa inne utwory w secie od mojego ostatniego koncertu
So what if the master walked on the water.
I don't see him trying to stop the slaughter.
Ja bym się nie obraził jakby zagrali Thunder & Lightning (albo inną nowość jak jest jakaś na takim poziomie). Przecież mogłaby być to niezła zachęta do zakupienia nowej płyty.
Sprzedam bilet na płytę! Cena jak najbardziej do negocjacji 
Jakbym tak dziś nie sprawdził kiedy grają, to bym jutro miał figę z makiem a nie koncert, na który od dawna mam bilet.
Z jakiegoś powodu myślałem, że grają 25, tuż przed AC/DC...
Z jakiegoś powodu myślałem, że grają 25, tuż przed AC/DC...
-
The Burczax
- -#Moonchild

AC/DC jest 25 
The Burczax pisze:AC/DC jest 25

Czasem boje się samego siebie.
-
The Burczax
- -#Moonchild

No z Twojego postu wynikało, że myślałeś, że 1)Motorhead jest supportem AC/DC, albo że 2)AC/DC gra 26 (tuż przed!!) lub 3)Motorhead gra w ten sam dzień tylko wcześniej. Pierwszą opcję wykluczyłem, trzecią także, więc została druga. Polecam pierwsze zebrać myśli, a dopiero później je przelewać na internetowe forum, po czym ewentualnie wrzucać jakiś ironiczny obrazek.
Dokładnie, myślałem, że AC/DC jest 27 a Lemmy 25.
-
warfiter001
- -#Charlotte

Będzie transmisja koncertu Motorhead i supportu, link do streamu: http://live-stream.pl/motorhead/