Eleven Bike Fest 03-05.07.2015 Wrocław /m.in. SAXON i BLACK LABEL SOCIETY/
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Eleven Bike Fest 03-05.07.2015 Wrocław /m.in. SAXON i BLACK LABEL SOCIETY/
to, co grał Saxon
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Set mniej więcej taki jak niżej, być może kolejność ostatnich trochę inna:
Motorcycle Man
Sacrifice
Power and the Glory
And the Bands Played On
To Hell and Back Again
Dallas 1 PM
The Eagle Has Landed
747 (Strangers in the Night)
Crusader
Princess of the Night
Wheels of Steel
Never Surrender
Denim and Leather
Broken Heroes
Tak czytam realacje z koncertu tutaj i na FB i nie mogę uwierzyć, że byłem na tym samym występie. Saxon wypadli bardzo średnio, boleśnie przeciętnie. Nie czuć było zaangażowania, koncert sprawiał wrażenie odbębnionego na pół gwizdka. Biff średni wokalnie i gadał jakieś głupoty momentami. Nie wiem, może atmosfera pikniku zrobiła swoje. W ogóle nie człem jednak tej porywającej energii, jakiej doświadczyłem w maju 2007 roku, na koncercie w Stodole. Jakoś od 747 zabrzmieli już dobrze i reszta koncertu mi się podobała. Z wyjątkiem Broken Heroes, mimo, że kocham ten numer. Zagrali go jednak słabo, licząc pomyłkę na pomyłce. W sumie grupa miała chyba ponad miesiąc przerwy w koncertowaniu. Mam nadzieję, że ta przeciętność jest właśnie tego wynikiem.
Motorcycle Man
Sacrifice
Power and the Glory
And the Bands Played On
To Hell and Back Again
Dallas 1 PM
The Eagle Has Landed
747 (Strangers in the Night)
Crusader
Princess of the Night
Wheels of Steel
Never Surrender
Denim and Leather
Broken Heroes
Tak czytam realacje z koncertu tutaj i na FB i nie mogę uwierzyć, że byłem na tym samym występie. Saxon wypadli bardzo średnio, boleśnie przeciętnie. Nie czuć było zaangażowania, koncert sprawiał wrażenie odbębnionego na pół gwizdka. Biff średni wokalnie i gadał jakieś głupoty momentami. Nie wiem, może atmosfera pikniku zrobiła swoje. W ogóle nie człem jednak tej porywającej energii, jakiej doświadczyłem w maju 2007 roku, na koncercie w Stodole. Jakoś od 747 zabrzmieli już dobrze i reszta koncertu mi się podobała. Z wyjątkiem Broken Heroes, mimo, że kocham ten numer. Zagrali go jednak słabo, licząc pomyłkę na pomyłce. W sumie grupa miała chyba ponad miesiąc przerwy w koncertowaniu. Mam nadzieję, że ta przeciętność jest właśnie tego wynikiem.
Dzięki za info. Set - wyłącznie greatest hits. Nie żałuję nieobecności.
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
- morgoth666
- -#Prodigal son

Relacja z koncertu, foty publiczności - zapraszam:
http://www.antyradio.pl/Newsy/Koncerty/ ... LERIA-3388
http://www.antyradio.pl/Newsy/Koncerty/ ... LERIA-3388