M.
Wywiady i newsy
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Wywiady i newsy
Też tak pomyślałem, ale na scenie zawsze wyglądają nieco młodziej - są w ruchu i przywdziewają odmładzające fatałaszki
A poza tym Adrian rządzi i będzie rządził nawet 60+
Rock n' roll w czystym wydaniu.
M.
M.
To rzecz oczywista!
http://www.ironmaiden.com/eddie-goes-to-comic-con.html
niestety nie jest to wiadomość na którą wszyscy czekamy ale też ciekawie.
niestety nie jest to wiadomość na którą wszyscy czekamy ale też ciekawie.
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
Te grafiki są znakomite, zwłaszcza zielona kolorystyka Powerslave i reinterpretacja Killers. Koleś powinien robić kolejne okładki IM. Swietny, dojrzały styl.
Jakoś mnie nie powaliły, najlepsza 2m2m
No i Speed of Light, ciekawe czy to zbieg okoliczności, czy z tą okładką (jako inspiracją) i wyciekiem odnośnie singla, jest coś na rzeczy?!
Całkiem fajne grafiki, jak dla mnie nic genialnego, ale lubię taką stylistykę, więc podobają mi się
Szczególnie Speed of Light.
Świetnie, bez dwóch zdań...
Tzn. co konkretnie miałoby być na rzeczy? Poszła fama, że "Speed Of Light" to singiel, póki co niepotwierdzony oficjalnie, ale większość użytkowników tutaj już typowało go jak tylko pojawiła się lista utworów. Ktoś stwierdził, że sobie tak narysuje i sobie narysował. Speed Of Light albo będzie singlem co było i jest wielce prawdopodobne, albo nim nie będzie. I co z tego?RALF pisze:No i Speed of Light, ciekawe czy to zbieg okoliczności, czy z tą okładką (jako inspiracją) i wyciekiem odnośnie singla, jest coś na rzeczy?!
speed of light mi się z Wasted Years kojarzy
No to z tego, że albo będzie, albo i nie będziebrezdi pisze:Ktoś stwierdził, że sobie tak narysuje i sobie narysował. Speed Of Light albo będzie singlem co było i jest wielce prawdopodobne, albo nim nie będzie. I co z tego?
www.MetalSide.pl
Więc 14 sierpnia będziemy mieć singiel. BestBuy odwalił kichę jak Amazon, pewnie zaraz będzie oficjalna zapowiedź na ''oficjalnej''.
Dziwnie to wygląda.. żeby dali taką samą okładkę jak płyta? Trochę to wszystko się kupy nie trzyma. Najpierw dementi o dacie singla, teraz kolejne info, że jednak 14 sierpnia. Jak na mój gust przekombinowane to jest. Ciekawe czy w nowym FC Magazine będzie info o singlu. Poczekam na info z oficjalnej.
To ride the storm to an empire of the clouds...
Z tego co widzę, sprzedający ma prawie 6tysięcy "gwiazdek" z czego 99,9% jest pozytywnych.
Dopuściłby się oszustwa?
Dopuściłby się oszustwa?
Nie twierdzę, że sprzedający dopuściłby się oszustwa. Ale trochę dziwi mnie zagranie zespołu po pierwszym fejku. Liczyłem, że skoro zdementowali 14 sierpnia to singiel wypuszczą wcześniej.
Wiesz, może chodziło im bardziej o te podróbki (Attick Demons i inne)
A jeśli tak ma wyglądać okładka singla, to faktycznie..nie postarali się
A jeśli tak ma wyglądać okładka singla, to faktycznie..nie postarali się
Okładki singli z TFF były świetne. Swoją drogą fajnie by było gdyby zrobili scenografię podobną do świątyni majów tak jak podczas trasy Powerslave zrobili z Egiptem. I Eddie wychodzący z piramidy schodkowej 
- hipcio_stg
- -#Moonchild

Okładka singla jest wyprana z kolorów, więc nie jest taka sama 
EDYTA:
28 dolków za jeden utwór to chyba dość drogo...
EDYTA:
+koszulkahipcio_stg pisze:
EDYTA:
http://i934.photobucket.com/albums/ad18 ... single.png
na bestbuy jest za 14