No raczej, że AC/DC... Brian, Angus, Malcolm, Cliff i Phil. A co myślałeś? hahaKuba pisze:Chyba Vintage Troublewidman pisze:Widziałem na poprzedniej trasie w oryginalnym składzie....
25/07/2015 - AC/DC - Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 25/07/2015 - AC/DC - Warszawa
Koncert świetny. AC/DC w świetnej formie, mam nadzieję ich jeszcze zobaczyć, bo po tych dwóch koncertach to jednak niedosyt. Po prawej stronie IB byłem i do nagłośnienia się nie przyczepię, bo słyszałem wszystko jak trzeba. Na For Those About To Rock poszedłem na koniec płyty i tam było o wiele gorzej. No cóż, studnia z tego stadionu i to się nie zmieni. Pozdrawiam wszystkich obecnych 
Stwierdzenie "w oryginalnym" jest tutaj delikatnie nie na miejscuwidman pisze:
No raczej, że AC/DC... Brian, Angus, Malcolm, Cliff i Phil. A co myślałeś? haha
No to w klasycznym składzie 
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Zdecydowanie prędzejEmilio pisze:No to w klasycznym składzie
No to Cię zmartwię kolego, bo oryginalny to był z Markiem Evansem na basie. Wiesz, że był taki ktoś?
Pierwsze słyszę.widman pisze:...to był z Markiem Evansem .........wiesz, że był taki ktoś?
-
The Burczax
- -#Moonchild

No to się popisałeś ultrafaniewidman pisze:No to Cię zmartwię kolego, bo oryginalny to był z Markiem Evansem na basie. Wiesz, że był taki ktoś?
Rozwiń bo nie wiem o co ci chodzi.The Burczax pisze:No to się popisałeś ultrafaniewidman pisze:No to Cię zmartwię kolego, bo oryginalny to był z Markiem Evansem na basie. Wiesz, że był taki ktoś?
-
The Burczax
- -#Moonchild

Chodzi o to, że Evans nie był w oryginalnym składzie AC/DC. Przed nim było paru innych basistów.
Czy dla kogoś oryginalnym wokalistą Iron Maiden nie jest Paul DiAnno ?
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
-
The Burczax
- -#Moonchild

Słaba analogia, bo DiAnno współtworzył debiut IM, a Marka Evansa nie sposób uświadczyć na debiucie AC/DC.
Kwestia gustu, czy ktoś woli skład klasyczny (Hey, hey, hey, Brian), ''nowożytny'' (Hello Stevie) czy oryginalny (Angus, ktoś sobie to wyobraża bez niego?
).
To się popisałeś ultrafanie. Masz źle opisane mp3.The Burczax pisze:Słaba analogia, bo DiAnno współtworzył debiut IM, a Marka Evansa nie sposób uświadczyć na debiucie AC/DC.
-
The Burczax
- -#Moonchild

No to chyba mam zle opisana oryginalna australijska wersje High Voltage, ktora jest ich debiutem i na ktorej basista byl George Young.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Koncert całkiem dobry (podobał mi się bardziej niż Berlin miesiąc wcześniej), ale nagłośnienie to istna porażka... Basen Narodowy, w dodatku z zamkniętym dachem, nijak nie nadaje się na koncerty. Zwłaszcza pierwsze 3-4 kawałki były po prostu niesłuchalne. Nie myślałem, że zatęsknię kiedyś za imprezami na Bemowie. 
Ale za to do kolekcji trafiają następujące fanty:
piękna kolekcjaWICKER MAN pisze:Koncert całkiem dobry (podobał mi się bardziej niż Berlin miesiąc wcześniej), ale nagłośnienie to istna porażka... Basen Narodowy, w dodatku z zamkniętym dachem, nijak nie nadaje się na koncerty. Zwłaszcza pierwsze 3-4 kawałki były po prostu niesłuchalne. Nie myślałem, że zatęsknię kiedyś za imprezami na Bemowie.
a ja akurat byłem w weekend w Wawie i z kumplem poszliśmy na Narodowy i weszliśmy na ten sektor udostępniony do zwiedzania. Jest on wysoko, pod dachem no i muszę przyznać, że jeśli te kilkadziesiąt osób na trybunach wytwarza tam taki szum, to ja nawet nie jestem sobie w stanie wyobrazić tego hałasu przy pełnym obiekcie (część dźwięku pochłoną ludzie, ale nadal będzie źle) , zwłaszcza na sektorach pod samym dachem :/ Możliwe, że na niższych miejscach jest trochę lepiej, no ale się teraz nie dziwię czemu ludzie narzekają.
Ten stadion powinien mieć bann na koncerty! Oby tam IM nie zrobili, bo tam nawet koncert na 25K można zrobić.
- Saimon1995
- -#Moderator

Ale jakoś musi się spłacać.RALF pisze:Ten stadion powinien mieć bann na koncerty! Oby tam IM nie zrobili, bo tam nawet koncert na 25K można zrobić.
Nie zmienia to faktu, że nie chciałbym, aby Ironi grali w stolicy. Kraków i będę w niebie .
Dobra, powiedzmy, że temat staje na remis bo mi chodziło o oficjalne płyty ogólnoświatowe a nie australijskie. Tam zresztą George nie tylko grał na basie, bo momentami i Malcolm i ktoś jeszcze. Reasumując na debiucie australijskim Marka Evansa nie uświadczymy, lecz na debiucie poza australijskim już takThe Burczax pisze:No to chyba mam zle opisana oryginalna australijska wersje High Voltage, ktora jest ich debiutem i na ktorej basista byl George Young.