Wywiady i newsy
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Wywiady i newsy
na fejsie też https://www.facebook.com/ironmaiden/vid ... =2&theater
Fragment utworu z płyty?
Brzmi nieźle
Brzmi nieźle
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
Kozacki ten fragment
Strzelam, że to Speed Of Light
Czyli wbrew temu co mówi Jan, dostaliśmy 30sek zajawkę z nowego albumu :-D
Sądzę, że ten album będzie dobry. Ten maleńki fragmencik na głównej ŚWIETNIE BRZMI!!! To 100% Iron Maiden - trochę szkoda jakby nie dali singla, no ale przecież ma być clip...
Podobne solo jakbym już gdzieś słyszał w innym kawałku. Hmm.. Czuć rękę Adriana w tym fragmencie. Gitara bardzo brzmi na Jacksona.
To ride the storm to an empire of the clouds...
- Saimon1995
- -#Moderator

Fragment taki jak powinien być. 100% Iron Maiden, co - miejmy nadzieję - zwiastuje bdb album. Ale mogliby w końcu cały ten utwór udostępnić, bo ciekawość zżera i to bardzo!
Ten wywiad zniknął z magazynu i stron informacyjnych w necie!
Czyżbyś myślał, że to nie był wyciek?RALF pisze:Ten wywiad zniknął z magazynu i stron informacyjnych w necie!
... jasne, że był!
Baaardzo mi się fragment podoba! Brzmi mocniej i wyraziściej niż The Final Frontier co już mi się podoba, chciałbym jeszcze chociaż troszeńke Dickinsona usłyszeć, wszyscy mówią, że nie było nic widać, że choroba gdzieś tam się zaczyna i że brzmi świetnie - jeżeli tak będzie to już jestem spokojny o całość 
Wg mnie fragment konczy sie dokladnie w tym momencie gdzie powinien wejsc Bruce :-)
No właśnie! Jeszcze z 10-12 sekund powinni pociągnąć, żeby był Bruce! Tajemnica trzymana nadalBudziol pisze:Wg mnie fragment konczy sie dokladnie w tym momencie gdzie powinien wejsc Bruce :-)
Nikt nie wie, co to za fragment!
A na co Ci to wygląda Ralf?RALF pisze:Nikt nie wie, co to za fragment!
To środkowa część, koniec solówki i harmonia wszystkich gitarzystów...to standard Iron Maiden
Według mnie to Speed of Light, "krótszy", szybszy utwór na płycie, prawdopodobnie singiel 
Zdecydowanie koniec sola.
Ciekawy fragment, charakterystyczne brzmienie. Jeśli to wycinek któregoś nagrania z nowego albumu, to już jestem bardzo optymistycznie nastawiony. Ale spokojnie :-) Odniosłem też wrażenie, że ta perkusja jakaś trochę taka schowana, delikatna, takie pych pych pych, a natomiast gitary też dość lekko brzmiące. Ale to może z emocji :-) W każdym razie ogólnie nieźle. A i tak mało, by wydać ocenę.
"Still my heart calculate and pray"
No przecież to jest brzmienie niezbyt wysokiej jakości, kompresja robi swoje i tyle.