Tyle tu prowadzono dyskusji na ten temat, a niektórzy byli wręcz przekonani, że to inny utwór.
The Book Of Souls - zapowiedź nowej płyty
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- dostoevsky
- -#Assassin

Re: The Book Of Souls
No to już wiadomo, że Speed of Light wyjdzie za tydzień, i że 30-sekundowy fragment który słyszeliśmy w teaserze, to był właśnie SoL.
Tyle tu prowadzono dyskusji na ten temat, a niektórzy byli wręcz przekonani, że to inny utwór.
Zalozony specjalny oddzielny temat :-)
Tak wpadłem się pochwalić, że albumu posłucham 26 sierpnia w Paryżu.
Pozdrawiam serdecznie.
Pozdrawiam serdecznie.
Masakra! Pięknie, gratuluję!
No do mnie niestety nikt nie zadzwonił/nie napisał, więc chyba wymogiem było to, żeby być w FC...
Szkoda. Taka okazja się już pewnie nie powtórzy.
Szkoda. Taka okazja się już pewnie nie powtórzy.
UP THE IRONS !!!
Tak, trzeba było być w IMFC. 
Nie można... A nawet gdyby... To wziąłbym kogoś innego. 
Dziś już temat całej wycieczki jest zamykany? Czy jak na szybko wykupie IMFC, to coś to da? 
UP THE IRONS !!!
Nic nie da, bo losowanie z kapelusza było koło południa. 
-
Deleted User 1499
I po co ten singiel
Teraz mam dylemat - słuchać czy wytrzymać do 4-tego września echhh.
To nie słuchaj...
Ja!:D Obstawiałem, że nawet jak pójdzie Speed Of Light na singlu to fragment, który dostaliśmy jest z innego utworudostoevsky pisze:No to już wiadomo, że Speed of Light wyjdzie za tydzień, i że 30-sekundowy fragment który słyszeliśmy w teaserze, to był właśnie SoL.![]()
Mnie tylko ciekawi, czy za tydzień dostaniemy jedynie singla MP3, czy raczej videoclip? Sądząc, iż premiera odbędzie się na kanale YT Iron Maiden, oznaczać to może klip!
4 sierpnia wychodzi nowy album Five Finger Death Pounch, w USA może wyprzedzić album Maiden... Ostatni w tygodniu startowym FFDP miał 112k nakładu.
RALF, ale co to ma do rzeczy? Mamy się bać każdego bardziej popularnego albumu, który wychodzi w okolicach Iron Maiden? Że to wypaczy jakoś sprzedaż, że ludziom braknie pieniędzy i będzie słaba czy jak?RALF pisze:4 sierpnia wychodzi nowy album Five Finger Death Pounch, w USA może wyprzedzić album Maiden... Ostatni w tygodniu startowym FFDP miał 112k nakładu.
Niee, maleje szansa IM na podium Billboard 200, choć nie jest to niemożliwe!
Kogo z nas to obchodzi? 
No ja szczerze mówiąc nic z tego nie rozumiem ;DBudziol pisze:Kogo z nas to obchodzi?