Wywiady i newsy

Tu dyskutujemy tylko o Iron Maiden

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
Papa
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Re: Wywiady i newsy

Post autor: Papa »

Invader pisze:A dla mnie AMOLAD to największy gniot Maiden, zaraz po tym Virtal, i nic się od tego czasu nie zmieniło
AMOLAD ma jedne z najlepszych tekstów w dyskografii Maiden. Szanuj, Invaderze.

ed: nie chcę wyjść na kogoś z syndromem moderatora, ale ładny offtop tu zrobiliśmy. :lol:
Deleted User 2259

Post autor: Deleted User 2259 »

Muzyka się imo nie broni, zawiodłem się strasznie, zacząłem słuchać jak wydawali VXI, pomyślałem ok spoko, drugi album z tym wokalistą kilka kawałków bardzo ok, AMOLAD to dla mnie ich największa porażka, choć okładka niezła :)
Deleted User 1499

Post autor: Deleted User 1499 »

Papa pisze:
Invader pisze:A dla mnie AMOLAD to największy gniot Maiden, zaraz po tym Virtal, i nic się od tego czasu nie zmieniło
AMOLAD ma jedne z najlepszych tekstów w dyskografii Maiden. Szanuj, Invaderze.

ed: nie chcę wyjść na kogoś z syndromem moderatora, ale ładny offtop tu zrobiliśmy. :lol:
Gusta i guściki :) ja tam A Matter uważam za b.dobry i dojrzały ( Dlatego pytałem o Factora) krążek ale faktycznie , piszemy nie o tym co trzeba. Tak więc EOT :)
Poszukiwacz
-#Prodigal son
-#Prodigal son

Post autor: Poszukiwacz »

Ja osobiście uważam AMOLAD za najlepszy krążek Maiden :D Ale pewnie dlatego, że jak by nie było, nie zaczynałem na poważnie słuchać Dziewicy z nostalgią do krążków typu TNOTB czy Piece...

edit. Sorry za offtop
Awatar użytkownika
Mr. M
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: Mr. M »

+1

Też nigdy nie rozumiałem tej ekscytacji ewidentnie najgorszym album IM i (tak sprytnie wracając do tematu ;) ) to chyba moje największe życzenie odnośnie The Book of Souls - żeby nie było powtórki z AMoLaD, ale na szczęście po TFF nie zanosi się na to.
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: Budziol »

Wiem ze mega odbieglismy od.tematu ;-)
Co do wokalu Brucea, chodzi mi o to.ze.jak.spiewa zwrotki na.TFF to jakby mega silowo to musial.spiewac.
Moze tylko ja.tak mam.;-)
RALF
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: RALF »

Obrazek

Foto do promo lotu z Dickinsonem do Paryża. Fajna!
Awatar użytkownika
Widmoo
-#Invader
-#Invader

Post autor: Widmoo »

Fajne foto. Bruce za starami to również dobra wiadomość. Widać, że szybko wraca do pełni sił i bardzo dobrze :)
To ride the storm to an empire of the clouds...
Deleted User 1499

Post autor: Deleted User 1499 »

W sumie to chłopaki bez zmian :D
Steve - fajny T-Shirt :)
Awatar użytkownika
Papa
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: Papa »

Adrian i Bruce mordy takie, że aż strach byłoby ich spotkać w ciemnej uliczce.
RALF
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: RALF »

No i dobra, nie lubię maminsynków...
Deleted User 4783

Post autor: Deleted User 4783 »

foto rewelacja, Bruce wygląda jakby nigdy nic się nie stało ;) to kolejny powód, żeby być jak najlepszej myśli o TBOS i trasie :dance:
Awatar użytkownika
brezdi
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: brezdi »

Budziol pisze:Wiem ze mega odbieglismy od.tematu ;-)
Co do wokalu Brucea, chodzi mi o to.ze.jak.spiewa zwrotki na.TFF to jakby mega silowo to musial.spiewac.
Kilka postów wyżej napisałeś to samo o En Vivo, rozumiem, że wtedy to była pomyłka?:) Jeżeli chodzi o mnie mam takie samo wrażenie z The Final Frontier. Co prawda z każdym utworu tak jakby się rozkręcał (szczególnie później Starblind, Talisman), ale w początkowych utworach bardzo mi się to rzuca na uszy. Dziwna sprawa, bo te same utwory w wersjach koncertowych (na En Vivo) brzmiały o niebo lepiej niż te w wersji studio.
Awatar użytkownika
brezdi
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

RALF pisze:Obrazek

Świetne zdjęcie, Bruce szczuplejszy, ale wygląd baaardzo korzystnie, zresztą jak każdy z chłopaków!
Awatar użytkownika
brezdi
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Jeżeli chodzi o Virtual to zgoda, co do AMOLAD to nie uważam tego albumu za wybitne dzieło, ale na pewno nie za gniot ;) Każdy ma swój ranking ulubionych płyt, u Ciebie na końcu - u mnie w tej górnej "ósemce" ;)
Zakkahletz
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: Zakkahletz »

brezdi pisze:ciśnienie będzie duże, a później dopiero przy spokojnym osłuchaniu i z perspektywy czasu można będzie dokładnie ocenić The Book Of Souls. No chyba, że album będzie taki, że nas pozamiata i nie będzie wątpliwości żadnych ;)
Jestem dziwnie spokojny, że pozamiata. :D
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: Budziol »

brezdi pisze:
Kilka postów wyżej napisałeś to samo o En Vivo, rozumiem, że wtedy to była pomyłka?:) Jeżeli chodzi o mnie mam takie samo wrażenie z The Final Frontier. Co prawda z każdym utworu tak jakby się rozkręcał (szczególnie później Starblind, Talisman), ale w początkowych utworach bardzo mi się to rzuca na uszy. Dziwna sprawa, bo te same utwory w wersjach koncertowych (na En Vivo) brzmiały o niebo lepiej niż te w wersji studio.
Wg mnie Bruce teraz lepiej czuje.sie w nizszych rejestrach i tak powinien spiewac. Nie silowo, naturalnie.
Owszem live na En Vivo wypada to o niebo lepiej, ale slychac ze sprawiaja mu problem wyzsze rejestry
Awatar użytkownika
brezdi
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Budziol pisze:
brezdi pisze:
Wg mnie Bruce teraz lepiej czuje.sie w nizszych rejestrach i tak powinien spiewac. Nie silowo, naturalnie.
Owszem live na En Vivo wypada to o niebo lepiej, ale slychac ze sprawiaja mu problem wyzsze rejestry
Pytanie czy sam Bruce zdawał sobie z tego sprawę i odpuścił nieco na The Book Of Souls, czy nadal za wszelką cenę chce pokazać, że potrafi zawyć jak za dawnych lat. Chociaż do The Talisman na prawdę ciężko się przyczepić.
Awatar użytkownika
jArO
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: jArO »

RALF pisze:Obrazek

Przecież to fota jeszcze z promocji TFF, nie zauważyliście że są w tych samych ubraniach co tam? Tylko Bruce ma dodatkowo na sobie jakąś kurtkę. Ale się daliście nabrać że to nowa fotka :facepalm: :mryellow: :D
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Post autor: gumbyy »

jArO pisze:Przecież to fota jeszcze z promocji TFF, nie zauważyliście że są w tych samych ubraniach co tam? Tylko Bruce ma dodatkowo na sobie jakąś kurtkę.
Nieźle... ;)
www.MetalSide.pl
ODPOWIEDZ