Speed Of Light - opinie
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Speed Of Light - opinie
Jasne!
- Varamount4
- -#Wrathchild

To proste to jest ten sam reżyser tyle że naćpany Ironowym Koksem -_-remi pisze:Jestem ciekawy kiedy takiego gościa (reżysera) zgarnął zespół i jak to się odbyło. Czy na drodze konkursu i tu koncepcja reżysera, że klip będzie w pełni komputerowy czy też zespół go z góry upatrzył po przednich jego pracach.
Widać, że facet ma fioła na punkcie gier, swoją drogą musi być też mega fanem Maiden, skoro jest w klipie tyle smaczków i odniesień.
-
paulek
- -#Lord of the flies

No to boksik stanął na półce:)))
Szybko sprawnie zapakowany "ONLY@Best Buy

Szybko sprawnie zapakowany "ONLY@Best Buy
- Varamount4
- -#Wrathchild

paulek pisze:No to boksik stanął na półce:)))
Szybko sprawnie zapakowany "ONLY@Best Buy![]()
![]()
No raczej! Obylo sie bez cla? I jakie poniosles calkowite oplaty?
https://www.youtube.com/watch?v=26tUoL4Qo6M
Wracając do tematu - tak też można rozkminiać clip Maiden!!!
-
paulek
- -#Lord of the flies

Bez cła, koszty całkowite ponizej 200 zeta i Jak widać taniej to już raczej będzie cieżko. Ale cieszę sie bo przyszedł w stanie Mint, więc od razu na półeczkę. Musiałem wczoraj robić małe przemeblowanko na płytach coby znaleźć te 20 cm miejsca

- Varamount4
- -#Wrathchild

To już było...RALF pisze:https://www.youtube.com/watch?v=26tUoL4Qo6M
Zbliżają się trzy premiery: Mejdeni, Slayer i Motorhead - pomimo, że słucham tych trzech zespołów od ponad 27 lat to najbardziej czekam na Mejdenów - SoL jest super!
-
Deleted User 6661
Napisz parę słów, jak to brzmi w wersji oryginalnej, jak jest jakość nagrania?paulek pisze:Bez cła, koszty całkowite ponizej 200 zeta i Jak widać taniej to już raczej będzie cieżko. Ale cieszę sie bo przyszedł w stanie Mint, więc od razu na półeczkę. Musiałem wczoraj robić małe przemeblowanko na płytach coby znaleźć te 20 cm miejsca
Tak, prosimy!!!
Taka refleksja.. po tygodniu od premiery singla prawie o nim zapomniałem. Bardziej jaram się całą płytą. Mam 3 utwory na które najbardziej czekam i których najbardziej jestem ciekawy: If Eternity Should Fail, The Red And The Black, Empire Of The Clouds.
To ride the storm to an empire of the clouds...
-
paulek
- -#Lord of the flies

ustalmy ze 2 kwestie:Napisz parę słów, jak to brzmi w wersji oryginalnej, jak jest jakość nagrania?
1. ja tego singla nie mam zamiaru otwierać
2. a jako fan - ciągnie strasznie do posłuchania ale chwilowo nie mam odtwarzacza CD - jest w naprawie więc nawet gdybym chciał - to wówczas - patrz pkt 1
i ludziska - Ebay jest ogólnie dostępny, tych singli troszku tam jest wystawionych, więc nic tylko licytować...
pozdR
-
Deleted User 4783
poniżej 200 zeta to się opłaca
tyle mogę dać. Ktoś jeszcze? można zakupić na ebay kilka sztuk 
200 to duzo jak sam singiel 14 dolcow kosztuje
Bardzo dużo!
Podobno dana rzecz jest warta tyle ile ktos jest w stanie dac' nie mniej nie wiecej 
Akurat w tym przypadku singiel jest dawno w sieci wiec kogo nie interesuje kolekcjonowanie nie ma problemu.
A jak ktos zbiera to i tak kupi.
Wiadomo ze jest spora przebitka, ale to wynika z tego ze byl on dostepny w tylko jednej amerykanskiej sieci, ktora nie wysyla poza USA, wiec nie ma co narzekac
Akurat w tym przypadku singiel jest dawno w sieci wiec kogo nie interesuje kolekcjonowanie nie ma problemu.
A jak ktos zbiera to i tak kupi.
Wiadomo ze jest spora przebitka, ale to wynika z tego ze byl on dostepny w tylko jednej amerykanskiej sieci, ktora nie wysyla poza USA, wiec nie ma co narzekac
- hipcio_stg
- -#Moonchild

Spadkobierca będzie ci wdzięczny sprzedając całą kolekcję za 500zł. W ogóle nie kumam kupowania płyt do stawiania ich na półkę. To tak jakby kupić bilet do kina ale tylko po to, żeby przy kasie zjeść paczkę popcornu. Film jest nieistotny tak jak zawartość płyty. Śmieszą mnie również ludzie, którzy kupili całą dyskografię, ale nie odfoliowują tylko słuchają mp3... Nie twierdzę, że tak jest w twoim przypadku, ale znam takich.paulek pisze:ustalmy ze 2 kwestie:Napisz parę słów, jak to brzmi w wersji oryginalnej, jak jest jakość nagrania?
1. ja tego singla nie mam zamiaru otwierać, stoi "pieczątka" na półce i tak zostanie....., kolekcjonerzy wiedzą co piszę
![]()
2. a jako fan - ciągnie strasznie do posłuchania ale chwilowo nie mam odtwarzacza CD - jest w naprawie więc nawet gdybym chciał - to wówczas - patrz pkt 1
i ludziska - Ebay jest ogólnie dostępny, tych singli troszku tam jest wystawionych, więc nic tylko licytować...
pozdR