Maiden Fans FAQ
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Maiden Fans FAQ
Dzięki dostoevsky za odpowiedź. To się nie spodziewałem ,że DOD na kasecie wydali - no nic trzeba będzie poszukać.
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
A eldorado wydali tylko jako promo, na cd wydane jak winyl 7''
Dokladnie, z tym ze byly 2 wersje tego promo. Ta druga byla wydana w normalnym jawel case. To samo sie tyczy singla The Final Frontier :-jBudziol pisze:A eldorado wydali tylko jako promo, na cd wydane jak winyl 7''
-
paulek
- -#Lord of the flies

Wersje jewel case wydane były w Stanach a te w formacie '7 byly na Europę; obie wersje dość drogie 
paniron pisze:Dokladnie, z tym ze byly 2 wersje tego promo. Ta druga byla wydana w normalnym jawel case. To samo sie tyczy singla The Final Frontier :-j
Musicie człowiekowi humor zepsućpaulek pisze:Wersje jewel case wydane były w Stanach a te w formacie '7 byly na Europę; obie wersje dość drogie
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
A idz Pan....

co do kaset, wedlug ponizszej stronki ,,a matter of live and dwath,, tez w taki formacie wyszlo
http://www.coleccionismoironmaiden.com/ ... -death-mc/
http://www.coleccionismoironmaiden.com/ ... -death-mc/
-
Deleted User 5800
To może nie do końca o Maiden, ale jest tu Bruce i ciekawi mnie czy znacie coś podobnego do tej produkcji:
https://www.youtube.com/watch?v=ycVjLWIS754
?
PS: Genialny program
Super się to ogląda.
https://www.youtube.com/watch?v=ycVjLWIS754
?
PS: Genialny program
kiedyś było nawet w polskiej edycji discovery 
jw. kiedyś leciało na polskim discovery i widziałem parę odcinków 
- likipiki
- -#Lord of the flies

Czy mógłby ktoś podlinkować listę wszystkich koncertów IM w Polsce? Thx
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
-
Francois I
- -#Prisoner

- likipiki
- -#Lord of the flies

O, najprostsze rozwiązania są najlepsze. dzięki!
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
-
Deleted User 2259
Pamiętacie tą skradzioną gitarę Adriana którą stracił w Grecji w 2008 , odnalazła się ? to jest chyba ta sama którą miał na teledysku Strangera, Wasted i być może czegoś z Synka.
-
paulek
- -#Lord of the flies

jak to wiki błąd za błędem... na trasie Virtual XI IM grali w Spodku w Katowicach a nie w Warszawie, wiem bo byłem:)
Też byłem w Spodkupaulek pisze:jak to wiki błąd za błędem... na trasie Virtual XI IM grali w Spodku w Katowicach a nie w Warszawie, wiem bo byłem:)
ps.
wiki: "Warto odnotować, iż we wrześniu zespół znów pojawił się w Polsce, w katowickim Spodku"
www.MetalSide.pl
A ja mam pytanie można gdzieś znaleźć listę które albumy i single na jakich winylach zostały wydane? Chodzi mi o oficjalne wydawnictwa, co wyszło na czarnym winylu, co na czerwonym,co na picture disc a co na clear winyl. Z góry dzięki na pomoc 
you are number ... 89
Gobos on tour 2016:Wrocław...
-
Poszukiwacz
- -#Prodigal son

Mam bardzo trywialne pytanie: Czy ktoś przeglądając różne strony/fora nie natknął się na grafikę z książki dołączonej do płyty? Chodzi o tą z głową Eddiego i totemami z głowami członków zespołu. Z góry dzięki za odpowiedź.