To pojechałeś... Ale jakby nie było to masz rację...dependo pisze:Ja na pewno posłucham tak szybko, jak się da - z bardzo prostej przyczyny: zawsze można nie dożyć premiery
The Book Of Souls - zapowiedź nowej płyty
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: The Book Of Souls - zapowiedź nowej płyty
a ja poczekam i posłucham z CD na moim sprzęciebrezdi pisze:nie mam złudzeń - album wycieknie - słucham.
www.MetalSide.pl
Jak się da wcześniej to trza sluchac :-) jak się nie da to nic straconego ,płytę i tak się kupi :-) (w dniu premiery)
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
No właśnie u mnie tak to nie działa w przypadku IMmic7 pisze:Jak się da wcześniej to trza sluchac :-)
www.MetalSide.pl
-
Deleted User 4783
przesłuchałem tych 30 sekund i aż mnie ciary przechodzą
jeśli tak ma się zaczynać album, a co za tym idzie - koncerty, to będzie miazga! już słyszę po tym wstępie wyciszenie i wejście gitar, a potem szept Bruce'a i początek tekstu. Uwielbiam takie ambientowe klimaty, mam nadzieję, że to nie fake, ale raczej nie, bo na YT wyłączone dodawanie komentarzy. Czyli możliwość jest!
Po południu były włączoneThe_Alchemist pisze:przesłuchałem tych 30 sekund i aż mnie ciary przechodząjeśli tak ma się zaczynać album, a co za tym idzie - koncerty, to będzie miazga! już słyszę po tym wstępie wyciszenie i wejście gitar, a potem szept Bruce'a i początek tekstu. Uwielbiam takie ambientowe klimaty, mam nadzieję, że to nie fake, ale raczej nie, bo na YT wyłączone dodawanie komentarzy. Czyli możliwość jest!
Moja też siódma gumbyy :-) Ja bym raczej nie wytrzymał ale jak wcześniej pisałem nie mam spiny i spokojnie wytrzymam do premiery jeśli nic nie wycieknie 
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
Słuchajcie totalnie nie na temat, ale tu się dużo dzieje może ktoś z Was mi pomoże. Szukam filmiku zrobionego przez fana, prawdopodobnie z Ameryki Południowej (swego czasu nie wiem czy nawet Iron Maiden na oficjalnym facebooku swoim go nie zamieścili). Ogólnie chodziło o to, że typ był przebrany za Eddiego bodajże z Piece Of Mind i tam chodził po mieszkaniu (m.in wstąpił do lodówki w której oczywiście był Trooper - macie jakiś odnośnik do tego filmiku? Nic więcej z niego nie pamiętam, wiem, że był świetny a na facebooku nie mogę się do niego dokopać.
Re: If Eternity Should Fail - opinie
To wiele mówi o jakości tej ich strategiiBudziol pisze:Oni pewnie maja swoj plan, swoja strategie, a ciagle ktos im psuje plany
Nie czepiałbym się aż tak mocno. Każdemu zespołowi coś wycieka.
To się nazywało jakoś - favourite maiden moment i rzeczywiście, był film, który wrzucili na główną na facebook'a.brezdi pisze:Słuchajcie totalnie nie na temat, ale tu się dużo dzieje może ktoś z Was mi pomoże. Szukam filmiku zrobionego przez fana, prawdopodobnie z Ameryki Południowej (swego czasu nie wiem czy nawet Iron Maiden na oficjalnym facebooku swoim go nie zamieścili). Ogólnie chodziło o to, że typ był przebrany za Eddiego bodajże z Piece Of Mind i tam chodził po mieszkaniu (m.in wstąpił do lodówki w której oczywiście był Trooper - macie jakiś odnośnik do tego filmiku? Nic więcej z niego nie pamiętam, wiem, że był świetny a na facebooku nie mogę się do niego dokopać.
również bardzo liczę, że jest to zajawka z If Eternity Should Fail, a nie fake
jednak nachodzą mnie wątpliwości, dlatego że:
- treści, które faktycznie zostają wyciągnięte na powierzchnie są od razu blokowane
- treści, które są fake, a zawierają nazwę zespołu, albumu czy utworu zostają na yt
zwróćcie uwagę, że na yt jest cały albym TBoS, pod którym podszywa się Attick Demons i nikt się tym nie przejmuje
gdyby ta zajawka była prawdziwa, od razu by ją zablokowano, choć chciałbym się mylić
jednak nachodzą mnie wątpliwości, dlatego że:
- treści, które faktycznie zostają wyciągnięte na powierzchnie są od razu blokowane
- treści, które są fake, a zawierają nazwę zespołu, albumu czy utworu zostają na yt
zwróćcie uwagę, że na yt jest cały albym TBoS, pod którym podszywa się Attick Demons i nikt się tym nie przejmuje
gdyby ta zajawka była prawdziwa, od razu by ją zablokowano, choć chciałbym się mylić
Niezłą zagwozdka z tym e-singlem IESF. Hmm.. trochę zalatuje mi to fejkiem. Jakoś dziwnie przypomina to początek z powerslave tylko zmodyfikowany w programie dźwiękowym.. Tylko skąd gość wziął datę i czcionkę?
To ride the storm to an empire of the clouds...
Nie mogę znaleźć :/ No nic, nie będę tu więcej śmiecił na ten temat. Gdyby jednak ktoś znalazł to bardzo proszę się podzielić!wojczi pisze:To się nazywało jakoś - favourite maiden moment i rzeczywiście, był film, który wrzucili na główną na facebook'a.brezdi pisze:Słuchajcie totalnie nie na temat, ale tu się dużo dzieje może ktoś z Was mi pomoże. Szukam filmiku zrobionego przez fana, prawdopodobnie z Ameryki Południowej (swego czasu nie wiem czy nawet Iron Maiden na oficjalnym facebooku swoim go nie zamieścili). Ogólnie chodziło o to, że typ był przebrany za Eddiego bodajże z Piece Of Mind i tam chodził po mieszkaniu (m.in wstąpił do lodówki w której oczywiście był Trooper - macie jakiś odnośnik do tego filmiku? Nic więcej z niego nie pamiętam, wiem, że był świetny a na facebooku nie mogę się do niego dokopać.
No coś w tym jest...Widmoo pisze:Jakoś dziwnie przypomina to początek z powerslave tylko zmodyfikowany
www.MetalSide.pl
I te krzyki też mogą być zmodyfikowanym Brucem z The Number of the Beast/Infinite Dreams.
Jeśli to fake, to ktoś się bardzo, bardzo postarał!
Nooo gdyby ten fragment okazał się prawdziwym fragmentem utworu... to fakt wejściówka świetna... mi się kojarzy od razu z jakimś horrorem i masą zamordowanych osób w lesie xD Ahhmmm no ale na razie nic pewne nie jest
Mógłby się wypowiedzieć ktoś kto ten utwór słyszał czy to jest faktycznie to.
Fight for you planet !!
Tylko pytanie po co?MaidenFan pisze:I te krzyki też mogą być zmodyfikowanym Brucem z The Number of the Beast/Infinite Dreams.
Wypuszczenie openera na tydzień przed albumem jeszcze bardziej by nakręciło hype'a.
To ride the storm to an empire of the clouds...
Iron_Black - ten fragment to początek If Eternity Should Fail 
Byloby zajebiście 
While you sleep in earthly delight,
Someone's flesh is rotting tonight