Wywiady i newsy
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Wywiady i newsy
u mnie pewno dłużej... po jak już przerobię cały materiał to zawsze daję sobie "chwilę" przerwy, żeby jeszcze nabrać dystansu i dopiero po tym krótkim czasie siadam i piszę 
www.MetalSide.pl
Generalnie to sugerowanie się recenzjami może być mylące. To zupełnie subiektywne opinie i nie ma żadnej "prawdy absolutnej". Jednemu będzie podobać się Speed of Light i dużo mniej Empire, innemu odwrotnie, a jeszcze ktoś inny w recenzji napisze, że wszystkie numery są świetne. Każdy wyciągnie swoje wnioski we wrześniu.
-
Deleted User 4783
https://www.youtube.com/watch?v=CmSwV9_Vad4
recenzja po hiszpańsku, ciekawi mnie, co myślicie o utworze w tle, gitary brzmią jakoś maidenowo...
ps. nie mówię o tych na samym początku!
recenzja po hiszpańsku, ciekawi mnie, co myślicie o utworze w tle, gitary brzmią jakoś maidenowo...
ps. nie mówię o tych na samym początku!
Serio?The_Alchemist pisze:co myślicie o utworze w tle, gitary brzmią jakoś maidenowo...
www.MetalSide.pl
-
Deleted User 4783
poniosło mnie, teraz przesłuchałem całości
nie było tematu
-
Deleted User 6661
I bardzo dobrze, bo obecnie trudno znaleźć przykład bardziej regresywnej muzyki niż współczesny rock progresywnysajki pisze:Obecny Maiden nie ma nic wspólnego z prawdziwym progresywnym graniem.
Edit: przymiotnik "prawdziwy" trochę groźnie brzmi...
Groźnie czy nie, zależy jak rozumieć "progresywne granie".
-
Deleted User 6661
Progresywne granie to lata 70-te. Potem to albo popłuczyny, albo nudziarstwo... albo naprawdę niewiele pozytywnych wyjątków. Moim zdaniem nowy Maiden co najwyżej czerpie inspiracje z rocka progresywnego, ale na szczęście tego rocka progresywnego nie gra. A że dosyć dobrze z inspiracji korzysta, potrafi nagrać kapitalne płyty (BNW, AMOLAD) i niestety "trochę" słabsze (DoD i TFF).
- dostoevsky
- -#Assassin

Wygląda na to, że leak może nastąpić lada moment:

https://www.facebook.com/pages/Iron-Mai ... 34?fref=ts

https://www.facebook.com/pages/Iron-Mai ... 34?fref=ts
Tylko gdzie są hologramy na tych płytach? 
No to już jutro powinno być wszystko jasne.
Gdybyście przypadkowo kiedyś natrafili, to dajcie znać, co dokładnie jest w tej książeczce w wersji deluxe albumu.
Ja sądzę, że jednak doczekam do kupna, to jednak ma dla mnie swoją magię, że mam swój egzemplarz, siadam z discmanem (bo jestem TAKIM dinozaurem!
) i słucham albumu. Przy TFF był leak i nie miałem problemu, żeby się powstrzymać przed słuchaniem.
-
Deleted User 1499
Serio :-D taki oldschool ?wojteq pisze:siadam z discmanem (bo jestem TAKIM dinozaurem!) i słucham albumu.
Ja te pare dni wytrzymam juz bez spiny.
Ciekawe skąd pochodzi to zdjęcie 
To ride the storm to an empire of the clouds...
Ze sklepu.
Jezu, te wszystkie wywiady, recenzje już takiego smaka narobiły że nie wiem. A relacja Madrila chyba najbardziej 
While you sleep in earthly delight,
Someone's flesh is rotting tonight
Nosekcjazwlok pisze:Serio :-D taki oldschool ?
Mam tak samo. Kupuję CD , wrzucam płytę do wieży , siadam , otwieram książeczkę i wchodzę w ten długo oczekiwany nowy świat . Oldschool na maxa ale nie wyobrażam sobie inaczej . Z Maiden już tak mam..
Teraz będzie jeszcze ciekawiej bo będzie płyta nr 1 i płyta nr 2 
Who motivates the motivator
Dokładnie tak samomatik pisze:Mam tak samo. Kupuję CD , wrzucam płytę do wieży , siadam , otwieram książeczkę i wchodzę w ten długo oczekiwany nowy świat . Oldschool na maxa ale nie wyobrażam sobie inaczej . Z Maiden już tak mam..
www.MetalSide.pl
Kwestia chwil juz sa foty CD, ksiazeczki