Wywiady i newsy
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Wywiady i newsy
Wiedziałem, że jak będzie leak, to od razu się gorąco i głośno zrobi na forum 
Ja oczywiście tez czekam do piątkuIgorW pisze:Ja daję sobie jednak spokój.
No i piszcie o o utworach w tematach w dziale płytowym, bo nie każdy chce spojlerów
www.MetalSide.pl
-
Poszukiwacz
- -#Prodigal son

+1gumbyy pisze:Ja oczywiście tez czekam do piątkuIgorW pisze:Ja daję sobie jednak spokój.
No i piszcie o o utworach w tematach w dziale płytowym, bo nie każdy chce spojlerów![]()
Też czekam do piątku bo to pierwsza i najprawdopodobniej jedyna premiera Maiden na którą czekam
-
Deleted User 5155
1. Mea culpa - ściągnąłem. Heaven couldn't wait.
2. Ogłosiłem światu, że mnie nie ma. i do rana nie będzie. I niech q... nawet pies mi nie próbuje czegokolwiek wymyślać.
3. Za tydzień będę czekał pod sklepem na płytkę. + 2 sztuki na prezenty dla godnych.
4. Jako człowiek z gruntu nieobiektywny w odniesieniu do IM - już daję 11 pkt. W skali 1 - 10.
5. TO JEST TO !!!
DZIĘKI ZA LINKA !!!!!!!!!!
2. Ogłosiłem światu, że mnie nie ma. i do rana nie będzie. I niech q... nawet pies mi nie próbuje czegokolwiek wymyślać.
3. Za tydzień będę czekał pod sklepem na płytkę. + 2 sztuki na prezenty dla godnych.
4. Jako człowiek z gruntu nieobiektywny w odniesieniu do IM - już daję 11 pkt. W skali 1 - 10.
5. TO JEST TO !!!
DZIĘKI ZA LINKA !!!!!!!!!!
Wszystkich którzy tego leaku nie ściągną tylko czekają do premiery autentycznie podziwiam
Mnie się dzisiaj przy puszczaniu ręce trzęsły z niecierpliwości i jak tylko dowiedziałem się że jest, to zmieniłem wszystkie swoje plany na dzisiejszy dzień żeby tylko posłuchać 
w moim przypadku niemozliwoscia jest wytrzymac do premiery gdy mamy album dostepny
ahh ta slaba wola, ale tak to jest jak sie jest od czegos uzaleznionym 
A ja to będę miał w następny weekendDejavu pisze:Wszystkich którzy tego leaku nie ściągną tylko czekają do premiery autentycznie podziwiamMnie się dzisiaj przy puszczaniu ręce trzęsły z niecierpliwości i jak tylko dowiedziałem się że jest, to zmieniłem wszystkie swoje plany na dzisiejszy dzień żeby tylko posłuchać
www.MetalSide.pl
Panowie ja mam ciągle inicjowanie.. długo jeszcze???!! Ratujcie!!!
Wejdź sobie na ten pierwszy link na dole tej brazylijsikiej strony i daj "ściągnij przez przeglądarkę". 5 min i będziesz miał płytę na dysku.
-
Deleted User 4783
a ja ściągnąłem wira, więc uważajcie! a TBOS nie mam nadal :/
Ja jednak czekam do premiery a w tak zwanym międzyczasie
czytam wasze wypowiedzi i słucham starych płyt
można ? można 
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
Mam tak samo :-jgumbyy pisze:A ja to będę miał w następny weekendDejavu pisze:Wszystkich którzy tego leaku nie ściągną tylko czekają do premiery autentycznie podziwiamMnie się dzisiaj przy puszczaniu ręce trzęsły z niecierpliwości i jak tylko dowiedziałem się że jest, to zmieniłem wszystkie swoje plany na dzisiejszy dzień żeby tylko posłuchać
z książeczką w ręku, z czytaniem tekstów i w komfortowych warunkach - CD w wieży, a nie wątpliwej jakości pliki z komputera
Właśnie Speed of light odebrałem, ale też nie zamierzam narazie tego ruszać. Posłucham wszystkiego po kolei jak będę miał calosc.
- dostoevsky
- -#Assassin

Chciałbym już zobaczyć minię syzygy po przesłuchaniu albumu. 
Ledwo udalo sie to ściągnąć. Boze w końcu
A za tydzien po oryginal. Podziwiam wytrwalych. 
While you sleep in earthly delight,
Someone's flesh is rotting tonight
Podobno zamknęli oficjalne forum IM - prace konserwacyjne 
To ride the storm to an empire of the clouds...
Cholera jasna! Co ja tu czytam!
Zaraz posłucham, tylko pasy zapnę, z psami wyjdę.... :-)
Pomyślałem, że skoro pojawi się taka masa opinii słuchaczy to ja nic nie ściągam, poczekam na przesyłkę. Te kilka dni przeżyję na komentarzach :-)
A zresztą... słaby internet mam.
Jasna cholera! :-)
Pomyślałem, że skoro pojawi się taka masa opinii słuchaczy to ja nic nie ściągam, poczekam na przesyłkę. Te kilka dni przeżyję na komentarzach :-)
A zresztą... słaby internet mam.
Jasna cholera! :-)
"Still my heart calculate and pray"
-
Deleted User 4783
if eternity should fail - MEGA wejście w album! głos Bruce'a - rewelacja!
Z tego co piszecie wynika że album rozp... system ! Miazgaaa!!!! Nie wiem jeszcze czy zasysać go czy czekać te parę dni ale wiem jedno . Niech Bóg błogosławi ten zespół ! Amen !
Who motivates the motivator
-
Deleted User 4783
utwór The Book of Souls, hm... bardzo solo Bruce'owy. I bardzo na plus!