Wywiady i newsy
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
SebastianArcheo
- -#Ancient mariner

Re: Wywiady i newsy
"Kaczka" zrobił nastrój... Gadka o Torwarze w 84 i nadkomplecie ludzi. O dekadach uwielbienia dla ich muzy! I o samym krążku - a raczej dwóch :-)
I puścił... coś co mnie wcisnęło w fotel w pracy :-) To moje Iron Maiden!
I puścił... coś co mnie wcisnęło w fotel w pracy :-) To moje Iron Maiden!
przed puszczeniem kawałka mówił, że jak grali koncert na torwarze to torwar tylu ludzi jeszcze nie widziałbarsiarz pisze:A co mówił dokładnie bo na mojej trasie z roboty słychać jeden wielki szum a nie trójkę...
numer zapowiedział jako cudeńko.
Po numerze mówił, że nowa płyta to prawie 100 minut solidnego grania, że są numery po 18cie minut i że jakby je puszczał w godzinnej audycji to by tylko powiedział dzień dobry i dowidzenia
Ogólnie bardzo pozytywnie się wypowiadał
holy smoke
Zapowiedział zespół, który jest na scenie już całe dekady, wspominał koncert w Warszawie w 1984 gdzie Torwar wypełniony był po brzegi, a nawet znacznie bardziej niż był w stanie pomieścić. I że ten zespół wydaje płytę, a w zasadzie 2 płyty na którym są takowe cudeńka...barsiarz pisze:A co mówił dokładnie bo na mojej trasie z roboty słychać jeden wielki szum a nie trójkę...
- dostoevsky
- -#Assassin

W kilka minut zrobił temu albumowi sto razy lepszą reklamę niż polski Warner. 
Dzięki! Cieszy pozytywna opinia takiego autorytetu :-)
-
SebastianArcheo
- -#Ancient mariner

Dokładnie!!! hehehehdostoevsky pisze:W kilka minut zrobił temu albumowi sto razy lepszą reklamę niż polski Warner.
-
Deleted User 2259
-
Deleted User 2259
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

I tym razem wywiad dla Loudwire - kilka ciekawych anegdot o nagrywaniu "The Book of Souls". Co ciekawie, Panowie znali już tytuł płyty i ogólną tematykę latem 2014.
https://www.youtube.com/watch?v=rHOmXTBTBFs
- dostoevsky
- -#Assassin

Doskonały wywiad! Dzięki Wicker. Nie wiesz może, czy możemy liczy na "The Making of..."? Ostatni tego typu materiał został wykonany przez Sama Dunna - byłoby świetnie, gdyby i tym razem zabrał się za taki krótki reportaż.WICKER MAN pisze:I tym razem wywiad dla Loudwire - kilka ciekawych anegdot o nagrywaniu "The Book of Souls". Co ciekawie, Panowie znali już tytuł płyty i ogólną tematykę latem 2014.
Trochę mnie niepokoi głos Bruce'a.
Rzeczywiście słychać jakąś taką chrypkę, która mu się nasiliła od wywiadu z Opie, przez Eddie Trunk aż do Loudwire 
-
Deleted User 2259
Szkoda, że nikt nie nagrał tej audycji z Kaczkowskim. Jak na złość na drugą zmianę w robocie.
- maidengraf
- -#Wrathchild

Szkoda, że nikt nie nagrał tej audycji z Kaczkowskim. Jak na złość na drugą zmianę w robocie.
Te audycje są archiwizowane na stronie Trójki . Zawsze można je potem odsłuchać .
Te audycje są archiwizowane na stronie Trójki . Zawsze można je potem odsłuchać .
Wrzucam skany z Metal Hammera, jeżeli ktoś już to zrobił wcześniej proszę o usunięcie 
Ostatnio zmieniony czw wrz 03, 2015 3:30 am przez gotlan, łącznie zmieniany 1 raz.
part 2
Wielkie dzięki!