Trasa 2016-2017 - Spekulacje
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Trasa 2016-2017 - Spekulacje
Oby tylko Bruce wyrobił z formą... Rok po zakończonej terapii wyczerpująca fizycznie i psychicznie trasa może być bardzo ciężka do udźwignięcia. Wiem, że Dickinson to kocur i da z siebie 100% tylko pytanie czy to wystarczy, czy nie przyjdzie kryzys, którego nie przełamie tym bardziej, że szykuje się trasa po całym świecie z masą koncertów. On ma już swoje lata, a terapia którą przeszedł jest na prawdę ciężka dla organizmu. Zobaczymy, ja wierzę, że będzie wszystko na cacy, ale mam w głębi siebie pewien rodzaj troski, żeby to wszystko poszło jak należy.
Spokojnie, myślę, ze panowie wiedzą co robią i na co się piszą... jakoś sobie nie wyobrażam, żeby IM miało teraz grać koncerty na "pół gwizdka". Becur dojdzie do siebie i na koncertach "będzie sobą".
www.MetalSide.pl
Uważam, że Bruce będzie chciał na scenie aż nadto udowodnić, że wszystko jest po staremubrezdi pisze:Oby tylko Bruce wyrobił z formą... Rok po zakończonej terapii wyczerpująca fizycznie i psychicznie trasa może być bardzo ciężka do udźwignięcia. Wiem, że Dickinson to kocur i da z siebie 100% tylko pytanie czy to wystarczy, czy nie przyjdzie kryzys, którego nie przełamie tym bardziej, że szykuje się trasa po całym świecie z masą koncertów. On ma już swoje lata, a terapia którą przeszedł jest na prawdę ciężka dla organizmu. Zobaczymy, ja wierzę, że będzie wszystko na cacy, ale mam w głębi siebie pewien rodzaj troski, żeby to wszystko poszło jak należy.
- hipcio_stg
- -#Moonchild

Obawiam się tylko aby nie powtórzyła się historia Merqurego, który biegał półnagi by wciskać ludziom, że wszystko z nim jest ok. Na szczęście na razie nie zaprzątam tym sobie głowy. Będzie trasa będą spekulacje podparte koncertami.
Nie wiem o co chodzi hipciu. Mercury zaraził się HIV w 1987 roku czyli rok po ostatniej trasie koncertowej Queen.hipcio_stg pisze:Obawiam się tylko aby nie powtórzyła się historia Merqurego, który biegał półnagi by wciskać ludziom, że wszystko z nim jest ok. Na szczęście na razie nie zaprzątam tym sobie głowy. Będzie trasa będą spekulacje podparte koncertami.
- hipcio_stg
- -#Moonchild

W takim razie ojciec coś mi opowiadał nie do końca. Wmawiał mi, że rozbierając się, szalejąc na scenie dawał fanom do zrozumienia, że jest w świetnej formie, gdy tak na prawdę było inaczej. Miał spore problemy emocjonalne, jakiś wątek homo a później adidas. Wszystko z opowieści ojca, jeżeli nieprawda to wycofuję się z poprzedniej wypowiedzi 
Mowisz masz :-)
W pt premiera plyty, takze niebawem rusza daty koncertow, a.ze zawsze sa jakies przecieki jest o czym tu spekulowac :-)
Tam poki co domniemane setlisty, choc kilka.informacji juz mamy, wiec.mozna tam.zamieszczac te realne jak i totalne fantazje :-)
W pt premiera plyty, takze niebawem rusza daty koncertow, a.ze zawsze sa jakies przecieki jest o czym tu spekulowac :-)
Tam poki co domniemane setlisty, choc kilka.informacji juz mamy, wiec.mozna tam.zamieszczac te realne jak i totalne fantazje :-)
no i gitara
spekulacje odnośnie seta niezbyt mnie interesują, a te koncertowe zdecydowanie tak.
www.MetalSide.pl
No to premiera płyty za nami, ciekawe kiedy pierwsze daty się pojawią ..
you are number ... 89
Gobos on tour 2016:Wrocław...
Sądzę, że pod koniec września.
- hipcio_stg
- -#Moonchild

Wrócił stary dobry RALFRALF pisze:Sądzę, że pod koniec września.
Co do ogłaszania dat to jestem ciekawy, ale nic nie strzelam, bo totalnie nie mam doświadczenia w tej kwestii.
"Final dates, venues and ticket on sale times, along with full details of what Maiden fans can expect from The Book Of Souls World Tour, will be announced by territory starting in a few weeks’ time. "
Pierwsze daty nowej trasy zostaną ogłoszone 10 września 
No, czyli 'prawie' trafiłem. Sądzę, że USA i Amerykę Łacińską ogłoszą. Może powiedzą coś o trasie - wystroju estrady...
Obstawiam typowe frazesy "To będzie ekscytująca trasa" "Setlista będzie odświeżona i fantastyczna" "Oprawa zachwyci fanów, będzie świetna". Po części to pewnie suma sumarum okaże się prawdą. Setlista będzie odświeżona bo wejdą utwory z TBOS. Oprawa też będzie świetna, bo po takiej suszy chwycimy wszystko - tak jak przy bardzo średniej oprawie przy okazji The Final Frontier (zero pirotechniki, jedynie jakieś płachty imitujące kosmos chociaż to ostatnie było całkiem ok), ale porównując do opraw z tras wspominkowych to było biednie.RALF pisze:No, czyli 'prawie' trafiłem. Sądzę, że USA i Amerykę Łacińską ogłoszą. Może powiedzą coś o trasie - wystroju estrady...
Nie mówmy "hop" 
Heheh to co sugerujesz? Że co powiedzą?RALF pisze:Nie mówmy "hop"
USA/Kanada/Meksyk
A mi sie wydaje ze to jest jakas tam podpucha dla fanów i zagraja EOTC.. Ot taka niespodzianka
nikt sie nie spodziewa ale tak moze byc 
eee spodziewałem się jakiś fajerwerków, a tu po standardzieRALF pisze:USA/Kanada/Meksyk