Jaką wersję albumu kupisz ?

Wszystko na temat nowej płyty

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Jaką wersję albumu zamierzasz kupić ?

Standard
36
31%
Deluxe
61
53%
Vinyl
19
16%

Liczba głosów: 116

Gregory D.
-#Charlotte
-#Charlotte

Re: Jaką wersję albumu kupisz ?

Post autor: Gregory D. »

Dupa. W Szczecinie w empiku nie ma. Jeszcze nie dotarla.
Awatar użytkownika
joseba
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: joseba »

to jest kpina ze strony empiku! nie rozumiem polityki firmy, jeżeli ktoś zamawia przedpremierowo, to oczekuje tej płyty w dniu premiery :facepalm:
jeszcze rozumiem, że ktoś zamawia pocztą/kurierem do domu, to opóźnienie może się zdarzyć, ale do salonu?
przecież nie takie zamówienie premierowe powinno lecieć do salonów razem z rzutem premierowego produktu!
forma przedpremierowa powinna oznaczać nic innego jak REZERWACJĘ, a nie przetrzymanie w magazynie, by wysłać ją osobno, a różnica jest w tym, że imiennie... chora polityka i jeśli dziś nie będzie możliwości odbioru, to będą to moje ostatnie zakupy w tej firmie
wczoraj o 22h dopiero "skompletowali" zamówienie, a dziś przed 6h "wysłali". ja się pytam, dlaczego nie z innymi płytami, co leżą dziś na półkach w sklepie?

druga sprawa, choć błacha, ale teraz już wszystko nerwuje... akcja warnera music polska i empiku => przy zakupie premierowego wydania TBoS i dowolnej pozycji z dyskografii Maiden, dostajemy kubek gratis
o ile zakład, że osoby, które zamówiły przedsprzedażowo wraz z odbiorem w salonie, będą z tej akcji wykluczone?
chodzi o sam fakt, że klient zamawiający internetowo jest gorszym klientem, kropka.
Awatar użytkownika
jesper
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: jesper »

Obrazek

w lubelskim Saturnie płyty są już dostępne.
Ostatnio zmieniony pt wrz 04, 2015 6:34 pm przez jesper, łącznie zmieniany 1 raz.
RALF
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: RALF »

W MM i Saturnach są... takie informacje mam przynajmniej ja.
Awatar użytkownika
brezdi
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: brezdi »

W Stalowej Woli w empiku nie ma. Najbardziej wściekłem się, bo pani robiła ze mnie kretyna. Całe 2 tygodnie miałem status "w realizacji". Dziś nad ranem pojawiło się "zrealizowane". No to jadę po album. Kobieta mówi - nie ma. Pytam się dlaczego skoro mam status "zrealizowane". A ona mi odpowiada: "no tak, w realizacji to znaczy, że płyta gdzieś tam jest pakowana", a "zrealizowane znaczy, że płyta jedzie gdzieś w kraju". Ja mówię - nie, proszę pani - zrealizowane oznacza czas przeszły i powinno to znaczyć, że jeżeli moje zamówienie dotyczy dostarczenia do punktu Empik to zrealizowane powinno znaczyć, że zostało dostarczone. I pytam się jej: jeżeli zespół ogłasza premierę na 4 września to dlaczego nie zaznaczył dopisku: "Premiera 4 września - album będzie gdzieś jeździł po kraju, premiera dla fanów może 7 września jak dojedzie, a jak nie to może 8?". Skoro premiera jest 4, a ja zamawiam super pre-order 2 tygodnie wcześniej i status jest zrealizowane to dlaczego nie jest zrealizowane? A potem powiedziałem "więcej tu nie kupuję" i poszedłem :D Cebulak ze mnie wyszedł na levelu 1000%, ale krew mnie zalała. Gdyby album nie wyciekł to bym musiał jechać 70 km do Rzeszowa bo bym do poniedziałku nie wytrzymał.
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: Budziol »

Ralf widziales w Lodzi? Jakie ceny? Bo do Manufaktury chce podjechac po pracy.
Dlatego jesli ktos zamawia nie z lenistwa do domu tylko do salonu, nie jest to scisly limit, to cholernie mnie to dziwi po co? Bo predzej dostanie pojadac do sklepu niz kombinowac z zamawianiem
Awatar użytkownika
brezdi
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: brezdi »

Budziol pisze:Ralf widziales w Lodzi? Jakie ceny? Bo do Manufaktury chce podjechac po pracy.
Dlatego jesli ktos zamawia nie z lenistwa do domu tylko do salonu, nie jest to scisly limit, to cholernie mnie to dziwi po co? Bo predzej dostanie pojadac do sklepu niz kombinowac z zamawianiem
I Saturn jakoś może mieć, który sprzedaje telewizory, a fenomenalny Empik nie może. Gdyby to był Justyn Bimber to by całe drzwi obkleili w jego ryju w dzień premiery.
RALF
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Jasne. Kolega twierdził, że są w MM w Galerii.
Awatar użytkownika
krusejder
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: krusejder »

Dodam, że śmiecie z Warner Music https://www.facebook.com/WarnerMusicPL?fref=ts zabanowały mnie na FB za jedną szyderczą uwagę pod wpisem z 1 IX, kontestującą, ze dopiero wtedy zaczęli promować LP Ironów.
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Awatar użytkownika
joseba
-#Trooper
-#Trooper

brezdi pisze:...Dziś nad ranem pojawiło się "zrealizowane"...
"zrealizowane" jest to faktycznie wg nich wysyłka z magazynu. gdy dotrze paczka do salonu, dostaniesz stosownego maila z kodem odbioru, a być może smsa
moją ostatnią nadzieją jest to, że skoro wysłali o świcie z Sochaczewa do salonu, to do 21h, gdy zamykają salon w Katowicach, przesyłka ta tam dotrze
choć pewnie na miejscu czekają jeszcze sprawy biurokracyjne, więc znając życie, od czasu gdy znajdzie się w salonie, do czasu aż będzie do odbioru, jeszcze trochę czasu minie...
Awatar użytkownika
hipcio_stg
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: hipcio_stg »

Załamka. Przed chwilką dzwoniłem do mojego empiku w nowo otwartej galerii [na prawdę spory empik] to pani przez telefon odpowiedziała, że nie wie i musi spytać koleżanki. idzie do niej a ja wszystko słyszę przez telefon. "Ania, przyjechały jakieś płyty Iron Maiden? Co? Iron Maiden. Nie kojarzę..." Nie jeszcze nie dojechały...

Ręce opadają poniżej kostek... Kasę brać i obracać nią przez wiele czasu to jest ok, ale dostarczyć zapłaconą wcześniej płytę w dniu premiery to nie łaska. Hajs wpłynął, więc wakacje.
Awatar użytkownika
dostoevsky
-#Assassin
-#Assassin

Post autor: dostoevsky »

Z racji miejsca pobytu zamówiłem album na Amazonie - już rano (a możliwe, że zaraz po północy, nie sprawdzałem) miałem mp3 i całą książeczkę w PDF do ściągnięcia. Na album w wersji deluxe w tej chwili czekam, ale powinien jeszcze dziś przyjść pocztą.
Awatar użytkownika
hipcio_stg
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: hipcio_stg »

joseba pisze:
brezdi pisze:...Dziś nad ranem pojawiło się "zrealizowane"...
"zrealizowane" jest to faktycznie wg nich wysyłka z magazynu. gdy dotrze paczka do salonu, dostaniesz stosownego maila z kodem odbioru, a być może smsa
moją ostatnią nadzieją jest to, że skoro wysłali o świcie z Sochaczewa do salonu, to do 21h, gdy zamykają salon w Katowicach, przesyłka ta tam dotrze
choć pewnie na miejscu czekają jeszcze sprawy biurokracyjne, więc znając życie, od czasu gdy znajdzie się w salonie, do czasu aż będzie do odbioru, jeszcze trochę czasu minie...
Płyty premierowe powinny stać w samym wejściu tuż po otwarciu salonu w dniu premiery. Empik jest głównym dystrybutorem tej płyty, a mają ją wszyscy dookoła, tylko nie oni. Żal.pl
Awatar użytkownika
joseba
-#Trooper
-#Trooper

powiem krótko...
empik ma szczęście, że wcześniej był leak płyty. w innym wypadku dziś płonęło by parę ich salonów...
PanPrezes
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: PanPrezes »

Uważajcie sobie, bo jeszcze chwila i z forum zaczną znikać posty. Kto nauczył was takiej mowy nienawiści? :lol:
RALF
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Ale jakość tego leaku była do d..y!
Awatar użytkownika
joseba
-#Trooper
-#Trooper

PanPrezes pisze:Uważajcie sobie, bo jeszcze chwila i z forum zaczną znikać posty. Kto nauczył was takiej mowy nienawiści? :lol:
polityka wszem i wobec tego kraju :P tu nawet Kukiz czy Korwin nie pomogą...
RALF pisze:Ale jakość tego leaku była do d..y!
nie pomagasz wcale, bo tym bardziej nóż w kieszeni się otwiera, że tej płyty wciąż się nie ma w łapskach
RALF
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Spokojnie! Pójdziesz jutro, będzie!
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: Budziol »

Z ta jakoscia to juz nie.przesadzajmy, ilu na forum takich audiofilow mamy, ze uslysza gigantyczna roznice?
filip
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: filip »

Ja właśnie odebrałem swoje zamówienie , Empik Kędzierzyn- Koźle , winyl 131,99 , deluxe 69,99. Tak wyglądają winyle.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
ODPOWIEDZ