Jaką wersję albumu kupisz ?
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Jaką wersję albumu kupisz ?
Ja za raz będę biegł do swojego MM i zobaczę czy coś jest... pewnie nie będzie... Przymuszałem że będą jaja z płytą ale nie takiej skali jak to opisujecie... Dla mnie to jest debilne, jeśli coś ma premierę 4 to powinni się zabezpieczyć i dać towar na półki tego czwartego żeby ludzie mogli kupić a nie premiera 4 no ale będzie dopiero za tydzień... A potem się dziwią że ludzie w internecie wszystko kupują jak nic nie potrafią załatwić na czas.
Fight for you planet !!
Cholera, chyba też kupię...
-
RidingOntheWind
- -#Trooper

Miło, że w moim mieście ktoś już ma ten album i to w takiej pięknej wersji 
Jutro płyty powinny być już wszędzie. Zasrany piątek ustalili na całym świecie i nie wszystkie sieci się z tym wyrabiają.
-
Gregory D.
- -#Charlotte

Szczecin poszukiwan cd. Saturn i MM brak....... kurier ma być do 17oo. Mówia, że może będzie. Może....
I później się dziwią, że piractwo kwitnie.
W swoim mieście byłem w Media Markt i w 3 empikach.
W Media Markt ma być wieczorem, w pierwszych 2 Empikach były tylko zwykle cd
dopiero za 4 podejściem udało mi się kupić deluxe...zamówione tylko 3..
W Media Markt ma być wieczorem, w pierwszych 2 Empikach były tylko zwykle cd
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Z informacji uzyskanych od Warner Music Poland wynika, że Empiki powinny mieć płytę dzisiaj od rana dostawy do innych sklepów (Media Markt, Saturn itp.) zostały wysłane wczoraj więc dzisiaj do końca dnia raczej na pewno się pojawią.
Dołączam, byłem najpierw przed 11 w Saturnie (tym gdzie parę dni temu powiedzieli, że niemal na pewno w piątek będzie album) i na razie nie mieli, potem Empik w Kaskadzie, tam powiedzieli, że mają już w kartonach, ale nie wypakowane, że status "w dostawie". Spytałem o drugi Empik, Galaxy i pani powiedziała, że tam pewnie będzie tak samo. Ale poszedłem. Spotkałem przy półce kogoś, kto również czatował na Irony (może to byłeś Ty? miałem T-shirt Stranger in a Strange LandGregory D. pisze:Szczecin poszukiwan cd. Saturn i MM brak....... kurier ma być do 17oo. Mówia, że może będzie. Może....
A i jeszcze potem wróciłem się do Kaskady do Saturna i Empiku i nadal nie mieli.
Ogółem to lipa, w MM nie byłem bo mam kiepski dojazd. Po 18 będę znów w Galaxy i mam nadzieję już wtedy dostać, a jak nie to trochę będę zły
Dziwię się, że sieci tak późno mają ten towar, czy to wina wysyłek z magazynów centralnych, czy Warnera, cholera wie. W każdym razie nie tak to powinno wyglądać. Jestem jednak daleki od obwiniania pracowników salonów, bo oni akurat mają najmniej do gadania. Natomiast rzeczywiście takie coś, że zamawiasz do salonu i nie ma w dniu premiery, a status ma "zrealizowane", to jakieś chore nieporozumienie. Poddaje w wątpliwość sens takich zamówień, dlatego ja wolałem tak nie robić, już lepiej do domu kuriera mieć, choć w tym przypadku też byłby pewnie po weekendzie. No, ogółem lipa
-
Gregory D.
- -#Charlotte

Nie, to nie jawojteq pisze:(może to byłeś Ty? miałem T-shirt Stranger in a Strange LandGregory D. pisze:Szczecin poszukiwan cd. Saturn i MM brak....... kurier ma być do 17oo. Mówia, że może będzie. Może....
I później się dziwią, że piractwo kwitnie.) i razem pytaliśmy w kasie jeszcze i pani powiedziała, że jeszcze nie mają.
Ja zamówiłem w empik.com chyba z 2 tyg. temu . Status w zamówieniach brzmiał - Wysłane - już w środę . Wczoraj zadzwoniłem do salonu i dostałem info , że w piatek rano będzie do odbioru na 100% . Tak było , SMS , szybki wyjazd i JEST . Ten salon jest b.mały , może dlatego się szybciej uwijają z odpakowaniem transporterów z towarem . Chociaż na półkach jeszcze nie mieli wystawionych .
zwróć tylko uwagę, że i tak przesyłka była wysyłana z tego samego magazynu w Sochaczewiefilip pisze:Ja zamówiłem w empik.com chyba z 2 tyg. temu . Status w zamówieniach brzmiał - Wysłane - już w środę . Wczoraj zadzwoniłem do salonu i dostałem info , że w piatek rano będzie do odbioru na 100% . Tak było , SMS , szybki wyjazd i JEST . Ten salon jest b.mały , może dlatego się szybciej uwijają z odpakowaniem transporterów z towarem . Chociaż na półkach jeszcze nie mieli wystawionych .
tak jak postąpili w przypadku Twojego zamówienia, tak samo powinni postąpić w przypadku pozostałych, bo ewidentnie świadczy to o tym, że płyty mieli na magazynie już w 1szej połowie tygodnia
Też dostałem od nich takie info, no i że zamówienia są duże...WICKER MAN pisze:Z informacji uzyskanych od Warner Music Poland wynika, że Empiki powinny mieć płytę dzisiaj od rana dostawy do innych sklepów (Media Markt, Saturn itp.) zostały wysłane wczoraj więc dzisiaj do końca dnia raczej na pewno się pojawią.
Ja mam całkiem przyzwoity sprzęt i wielokrotnie już słuchałem płyt nagrywach z mp3 na audio, a później szedłem kupić album, żeby porównać - bez sugestii - zróbcie komuś test i zobaczymy czy się połapieRALF pisze:Ale jakość tego leaku była do d..y!
Zgadza się, pewnie 99% przypadków to efekt placebo. No, chyba że ktoś ma słuch absolutny.
Tylko w empiku daja kubany?
RALF jak to "chyba"?
RALF jak to "chyba"?
Ostatnio kupę forsy na siedmiocalówki poszło.
- Saimon1995
- -#Moderator

Dobra, edycja deluxe już w moich rękach. W czeladzkim MM płyto godz. 12:30 nie było, pewnie tak jak mówicie, dopiero późnym popołudniem będą mieli na stanie. W Empiku - bez problemu. Ale żadnego kubka nie dostałem, więc chyba nie we wszystkich Empikach w Polsce ta promocja obowiązuje (żadnych plakatów, nikt przy kasach nic nie wie). Najważniejsze jednak, że w końcu The Book of Souls słucham z płyty.
Wydanie - bomba, kto jeszcze nie jest pewien to nie powinien mieć wątpliwości. Warto te 13 zł dołożyć i mieć naprawdę fajne wydanie. W porównaniu z amatorką wydania The Final Frontier, ta prezentuje się wybornie. Niebo, a ziemia - w skrócie.
Wydanie - bomba, kto jeszcze nie jest pewien to nie powinien mieć wątpliwości. Warto te 13 zł dołożyć i mieć naprawdę fajne wydanie. W porównaniu z amatorką wydania The Final Frontier, ta prezentuje się wybornie. Niebo, a ziemia - w skrócie.
Kubek jest wtedy jak bierzesz dodatkowo inne CD Maiden w promocji
dodatkowa pozycja z dyskografii oraz wybrane salony => lista na fb warner music polska
- Saimon1995
- -#Moderator

Wiem przecież. Tylko akurat w moim Empiku ta promocja nie dotyczyła. A specjalnie nie chciało mi się jechać do Katowic, bo akurat kubek - z tego co widziałem na zdjęciu - raczej taki średni.RALF pisze:Kubek jest wtedy jak bierzesz dodatkowo inne CD Maiden w promocji