Jaką wersję albumu kupisz ?
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- hipcio_stg
- -#Moonchild

Re: Jaką wersję albumu kupisz ?
Ciągle status "w realizacji"... cebulandia.
- hipcio_stg
- -#Moonchild

EDIT:hipcio_stg pisze:Ciągle status "w realizacji"... cebulandia.
Do posiadaczy płyt. Jest napisane kto gra smyki i dęciaki w empire?
-
Deleted User 1499
Na końcu książeczki gdzie są podziękowania jest :
Orchestration by Jeff Bova
Orchestration by Jeff Bova
Co do promocji z kubkiem to wszystkiego dowiecie się w tym poście
https://www.facebook.com/WarnerMusicPL/ ... =1&theater
SOŚNO!
-
Gregory D.
- -#Charlotte

Druga dzis wizyta w galaxy szczecin (pierwsza o 11oo). Plytki sa..... 3 cd oraz 1 delux
. Nie wiem czy dołożą jeszcze, bo zlapem deluxa i kubek i do kasy.
Say whaaaaat ??Gregory D. pisze:Druga dzis wizyta w galaxy szczecin (pierwsza o 11oo). Plytki sa..... 3 cd oraz 1 delux. Nie wiem czy dołożą jeszcze, bo zlapem deluxa i kubek i do kasy.
Spoko dołożą, będą!
Ja przed chwilą dorwałem swój egzemplarz standardowego wydania w empiku w Żywcu. Na półce sklepowej dumnie prezentowały się aż całe DWA egzemplarze, z czego jeden jest już moją własnością
No i ładnie sobie polecieli z ceną. Ci żydzi żądali sobie aż 67 złotych, przy czym w internecie, na stronie empiku płyta wyceniona jest chyba na 61 złociszy.
Jakie ceny w MM? Jestem ciekawy czy to 69,99 z Empiku było najlepszą opcją, mimo że płytę też dostanę prawdopodobnie w poniedziałek - dzisiaj odebrałem wspaniałego maila, że moje zamówienie... jest gotowe do wysyłki 
Tak, ale jest napisane na stronie, że cena w salonie 66,99 zł, chyba od początku taka była.PanPrezes pisze:No i ładnie sobie polecieli z ceną. Ci żydzi żądali sobie aż 67 złotych, przy czym w internecie, na stronie empiku płyta wyceniona jest chyba na 61 złociszy.
- hipcio_stg
- -#Moonchild

Ja to dopiero przeżyłem szok. Zadzwoniłem ponownie do empiku gdzie mam odebrać swój egzemplarz.
J: czy jest dostępna płyta TBOS IM.
E: oczywiście, dzisiaj jest premiera i mamy płyty
J: super! Czy mogę odebrać swój egzemplarz?
E: poproszę o nazwisko
J: podaję swoje dane
E: bardzo mi przykro, ale pana egzemplarz będzie dzisiaj wysłany z magazynu o 22
J: nie bardzo rozumiem
E: niestety Pana zamówienie nie zostało jeszcze zrealizowane
J:
E: dostanie pan sms...
J: ładnie empik leci sobie z klientami. Nie dość, że obraca moimi pieniędzmi od dłuższego czasu, to jeszcze zamawianą płytę dobre 3 tygodnie przed premierą najpierw sprzedadzą "turystycznemu" klientowi mając w dupie to, że ktoś płaci i czeka na płytę w dniu premiery...
Spadły mi skarpetki z nóg po telefonie. Gdyby nie leak to chyba bym pojechał małą awanturę zrobić w salonie. Gdzie można pisać skargi i reklamacje do empiku? Niech mi teraz wynagrodzą moją stratę moralną do jasnej ciasnej.
PS. Pod postem Warnera na FB też im napisałem co o tym myślę. Czekam na banicję u nich.
E: bardzo mi przykro, ale pana egzemplarz będzie dzisiaj wysłany z magazynu o 22
J:
J: ładnie empik leci sobie z klientami. Nie dość, że obraca moimi pieniędzmi od dłuższego czasu, to jeszcze zamawianą płytę dobre 3 tygodnie przed premierą najpierw sprzedadzą "turystycznemu" klientowi mając w dupie to, że ktoś płaci i czeka na płytę w dniu premiery...
Spadły mi skarpetki z nóg po telefonie. Gdyby nie leak to chyba bym pojechał małą awanturę zrobić w salonie. Gdzie można pisać skargi i reklamacje do empiku? Niech mi teraz wynagrodzą moją stratę moralną do jasnej ciasnej.
PS. Pod postem Warnera na FB też im napisałem co o tym myślę. Czekam na banicję u nich.
Możliwe, że po prostu nie zwróciłem uwagi. Z przesyłką wyszło by na jednego wuja i pewnie jeszcze bym czekał na realizację.Tak, ale jest napisane na stronie, że cena w salonie 66,99 zł, chyba od początku taka była.
W MM w Wawie na Ostrobramskiej nadal brak
podobno mają dzisiaj dowieźć - cena za zwykłe wydanie 62,99zł.
Mógłbym kupić w Empiku obok ale nie trawię tego sklepu...No nic jeszcze dziś podjadę do MM.
Mógłbym kupić w Empiku obok ale nie trawię tego sklepu...No nic jeszcze dziś podjadę do MM.
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Luxtorpeda 23.05 ; Savatage + 11.08
Hahaha, hit sezonuhipcio_stg pisze:Ja to dopiero przeżyłem szok. Zadzwoniłem ponownie do empiku gdzie mam odebrać swój egzemplarz.
E: bardzo mi przykro, ale pana egzemplarz będzie dzisiaj wysłany z magazynu o 22![]()
![]()
![]()
J:![]()
![]()
![]()
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Dodam, że zamówiłem wszystkie 3 wydania na empik.com i w swojej paczce również znalazłem kubek. A więc jeśli zamawialiście online więcej niż jedno wydanie to istnieje spora szansa, że również dostaniecie kubek w gratisie.Kitas pisze:Co do promocji z kubkiem to wszystkiego dowiecie się w tym poście
Jeśli zaś zakupiliście płytę w innym sklepie lub kupowaliście tylko jedno wydanie to...cierpliwości, bo jeszcze będziemy mieć małą niespodziankę.
- hipcio_stg
- -#Moonchild

Może dostanę płytę we wtorek? Ot taka mała niespodzianka.WICKER MAN pisze:...cierpliwości, bo jeszcze będziemy mieć małą niespodziankę.
Przepraszam, że mnie lekko nosi, ale mnie NOSI!
Ja mam dokładnie to samo. W sklepie płyta dostępna ale zamówiona kilka dni temu już nie. Dostałem smsa, że została wysłana i mam czekać na smsa, że jest do odbioru. Jakaś żenada... :/
Miałem kupić standardową edycję.... Z empiku wyszedłem z limitką, hmmmmm co poszło nie tak po drodze?
Żona się nabija gdyż cały czas twierdziłem, że kupię standard, no ale różnica cenowa żadna więc sami rozumienie
Kubka nie dostałem, bez żalu bo szału nie robi.
Kupione dziś o 13 w empiku, Gdańsk Matarnia.
P.S. Wydanie limitki jest super, warto dopłacić.
Kubka nie dostałem, bez żalu bo szału nie robi.
Kupione dziś o 13 w empiku, Gdańsk Matarnia.
P.S. Wydanie limitki jest super, warto dopłacić.
Właśnie odebrałem cały zestaw w Białymstoku 
-
Deleted User 1499
Szczerze mówiąc to dziwię się wam że dupę sobie zawracaliście z jakimś zamawianiem. Nie lepiej było na pewniaka do sklepu skoczyć ? Teraz przeglądam FB i widzę że z Riverside to samo. Nic tak nie znoszę jak oczekiwanie na listonosza.
Dokladnie. W lodzkiej Manufakturze dostepne wszystkie wydania i w Saturnie i w Emipku, ale... uwaga!
Ceny empkiu: 67, 80 i 150!
Ceny w Saturnie: 59, 73 i 129
Wiec niech sie wala jakby nawet dwa kubki dawali;-)
Ceny empkiu: 67, 80 i 150!
Ceny w Saturnie: 59, 73 i 129
Wiec niech sie wala jakby nawet dwa kubki dawali;-)