Wywiady i newsy
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Wywiady i newsy
Wyglądają te słuchawki dość tandetnie moim zdaniem, ale wygląd nie ma znaczenia, ważne jak grają. Tak czy siak ja się nie zdecyduję, bo jestem ze swoich bardzo zadowolony.
Oo i mnie Warner zblokował 
-
Deleted User 1499
W sumie żaden News raczej ciekawostka. Oficjalka w końcu zmieniła Layout no i pokazała się the Book Of Souls World Tour w zakładce Tour z informacją o rozpoczęciu trasy oraz jej przebiegu.
-
Deleted User 2259
-
Deleted User 2259
-
Deleted User 2259
-
Deleted User 2259
Ok , pojechałem trochę po Onecie przyznaję się , ale to w emocjach ( Sorki Onet ) mea culpa
. Dziś przychodzę do MM a tu przy kasach te bramki oblepione okładką BOS
. Nie mogłem wyjść ze zdumienia . Pięknie !! Nabyłem oryginał standard i wyszedłem napalony jak dzieciak przy nowej zabawce . Maaaideeenn !!!!
Who motivates the motivator
-
Deleted User 2259
Pierwsza data trasy - 10 wrzesnia. Patrz główny banner ze zdjęciami na oficjalnej
Świetna! Niesamowita pasja gdy opowiada o hobby i fantastyczne poczucie humoru przy okazji ciekawostek i anegdot (np co się kupuje choremu na raka, jak cudownie nieprzewidywalny w oblatywaniu jest trójpłatowiec, koncert na stacji kolejowej, załoga Grafa Spee korzystająca z neutralności Urugwaju w II wojnie światowej i kontrola bezpieczeństwa na lotnisku w Montrealu - polecam!)
If 50 million people say a stupid thing, it's still a stupid thing.
Pierwsze daty nowej trasy zostaną ogłoszone 10 września 
Dokładnie! To tylko 5 dni jeszcze
W sumie średnio jaram się datami koncertów w Panamie czy Guatemali
Ale zawsze kolejna nowość 
-
Deleted User 2259
Taka mini ciekawostka, we wczorajszym metrocafe ukazał się mini artykuł na pół strony o IM.
Achhh jaką to łaskę IM zrobili...