Jaką wersję albumu kupisz ?
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Jaką wersję albumu kupisz ?
Moje zamowienie zostalo wyslane rano. Plyta dzis nie dojdzie. To co zrobil empk to kpina. Po co zamwiac pre order skoro nie mozna go dostac w dniu premiery? Ja nie odbiore mojego zamowienia, kupilem juz deluxa z kubkiem w silesii w Katowicach.
Wydaje mi sie ze Warner tez ponosi za to odpowiedzialnosc, bo mogli dostarczyc plyty wczesniej.
Wydaje mi sie ze Warner tez ponosi za to odpowiedzialnosc, bo mogli dostarczyc plyty wczesniej.
To ride the storm to an empire of the clouds...
-
Deleted User 1499
Empik wali już na maxa , przebitki cen nie do zniesienia , ostatnio między Matrasem a empikiem było 20zł różnicy (49.99 - 29.99) przesada chyba trochę co.
Ludzie przede mną olewali zamowienie z Empiku i szli do MM;)
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Akurat Warner dostarczył płyty Empikowi w pierwszej kolejności - na kilka dni przed premierą (podczas gdy reszta sklepów otrzymała płyty dopiero dzisiaj). To niestety u nich w centrali jest burdel i stąd opóźnienie z wysyłką części preorderów. Akurat ja miałem to szczęście, że moje wszystkie 3 wydania dotarły do salonu dzisiaj rano, natomiast zamówienie było kompletowane ok. 2 dni - mimo dostępności wszystkich wydań w magazynie centralnym Empiku... Tak więc reklamacje i zażalenia na empik.com są jak najbardziej zasadne!
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Empik to żenada, zawsze jest tam gwarancja najwyższej ceny. Jest dla mnie mega zagadką, że ludzie decydują się na zakupy w tym sklepie... Ze stacjonarnych w MM zawsze taniej, największa różnica jest chyba w cenach filmów Blu-ray, a jak się zamawia z netu, to już chyba każdy sklep internetowy jest tańszy niż Empik...
Dlatego nigdy nie kupuję w Empiku,ani książek ani płyt - największy monopolista i złodziej!
Idę zaraz (drugi raz dzisiaj) do MM - może płyty już dotarły
Idę zaraz (drugi raz dzisiaj) do MM - może płyty już dotarły
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
-
Deleted User 1499
Aż taki problem jest ? To ja kurde w szwabskim miasteczku ( 70tys ludz.) Kupiłem o 12 w południe i to nie MM ani Saturn a Muller.mic7 pisze: Idę zaraz (drugi raz dzisiaj) do MM - może płyty już dotarły
Byłem wczoraj przejazdem to Pan sprzedawca powiedział ,że dostawa będzie dziś koło południa - ok...poszedłem o 14 i nadal nie było a ten sam Pan (do którego notabene mam numer komórki ale mi nie odbiera cośsekcjazwlok pisze:Aż taki problem jest ? To ja kurde w szwabskim miasteczku ( 70tys ludz.) Kupiłem o 12 w południe i to nie MM ani Saturn a Muller.mic7 pisze: Idę zaraz (drugi raz dzisiaj) do MM - może płyty już dotarły
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
Wałbrzyski Empik zdążył. Po godz. 15 dotarły pre-orderowe zamówienia. Trzy deluxy już na półce 
przeprowadziłem przed chwilą rozmowę z działem internetowym empiku
oczywiście usłyszałem, że zamawianie przez internet, to jest zupełnie coś innego niż rezerwacja, nawet przy przedsprzedaży i rządzi się ta forma innymi prawami, poza tym nie mają możliwości dokonywania wysyłek przed dniem premiery
na moją uwagę, że w innych salonach już czekają zamówienia do odbioru, Pani po drugiej stronie zaczęła się wykręcać i twierdząc, że to nie jest możliwe
chciałem się dowiedzieć czy skoro po 6h wysłano niby zamówienie, to czy jest szansa, że jeszcze dziś znajdzie się ono w salonie, Pani ze stoickim spokojem stwierdziła, że NAJWCZEŚNIEJ w poniedziałek...
tu miarka się przebrała i poprosiłem o anulowanie zamówienia oraz zwrot pieniędzy, a poinformowałem że zakupu dokonam stacjonarnie
oczywiście nie dodałem tego, że nie będzie to już salon Empika
oczywiście usłyszałem, że zamawianie przez internet, to jest zupełnie coś innego niż rezerwacja, nawet przy przedsprzedaży i rządzi się ta forma innymi prawami, poza tym nie mają możliwości dokonywania wysyłek przed dniem premiery
na moją uwagę, że w innych salonach już czekają zamówienia do odbioru, Pani po drugiej stronie zaczęła się wykręcać i twierdząc, że to nie jest możliwe
chciałem się dowiedzieć czy skoro po 6h wysłano niby zamówienie, to czy jest szansa, że jeszcze dziś znajdzie się ono w salonie, Pani ze stoickim spokojem stwierdziła, że NAJWCZEŚNIEJ w poniedziałek...
tu miarka się przebrała i poprosiłem o anulowanie zamówienia oraz zwrot pieniędzy, a poinformowałem że zakupu dokonam stacjonarnie
oczywiście nie dodałem tego, że nie będzie to już salon Empika
Po maratonie empik nr 1, empik nr 2, saturn, media markt nadal nie mam żadnego egzemplarza płyty w swoim posiadaniu. Wszystkie dostawy są po południu. Myślałam, że mieszkając w dość dużym mieście jak Bydgoszcz nie będę miała problemów ze zdobyciem płyty, w końcu salonów jest kilka.. O ja nawina.
Zaraz jadę po raz drugi, zobaczymy...
w lubelskim Saturnie płyty były dostępne ok. 11

CD 59,90
DELUXE 69,90
LP 129
zaopatrzyłem się w Deluxa oraz winyla i jestem cholernie zadowolony, jeżeli chodzi o grafiki i zdjęcia wewnątrz książeczki to zdecydowanie najlepiej wygląda wersja deluxe która w tej kwestii jest zdecydowanie najbogatsza. QWinyl w swoim formacie wygląda obłędnie ale brakuje zdjęcia zespołu i jednej grafiki z Deluxa.
Jutro przekonam się jak wygląda książeczka do zwykłego wydania.

CD 59,90
DELUXE 69,90
LP 129
zaopatrzyłem się w Deluxa oraz winyla i jestem cholernie zadowolony, jeżeli chodzi o grafiki i zdjęcia wewnątrz książeczki to zdecydowanie najlepiej wygląda wersja deluxe która w tej kwestii jest zdecydowanie najbogatsza. QWinyl w swoim formacie wygląda obłędnie ale brakuje zdjęcia zespołu i jednej grafiki z Deluxa.
Jutro przekonam się jak wygląda książeczka do zwykłego wydania.
Czytam o waszych perypetiach i jeszcze raz sprawdziłem swoje zam.
20.08 - deluxe 72,99 i winyl 137,99
30.08 zrobili małą obniżkę i tak zamówiłem deluxe 69,99 i winyl 131,99 .Opcja odbioru w salonie , płatność przy odbiorze .Tak jak pisalem wcześniej wszystko zrealizowane tip top .Wygląda na to , że miałem fuksa .
20.08 - deluxe 72,99 i winyl 137,99
30.08 zrobili małą obniżkę i tak zamówiłem deluxe 69,99 i winyl 131,99 .Opcja odbioru w salonie , płatność przy odbiorze .Tak jak pisalem wcześniej wszystko zrealizowane tip top .Wygląda na to , że miałem fuksa .
No i dupa płyty nie mam tak jak podejrzewałem... W Głogowie płyty nie można dostać a w naszym ukochanym MM nic nie wiedzą kiedy będzie czy będzie itp... Byłem jeszcze w media expert ale tam już nawet nie ma półki z płytami... Jadę do zakopanego jakoś 9 i chyba coś czuje pamiątką z gór będzie właśni owa płyta...
Fight for you planet !!
Prawdopodobnie nigdy w życiu nie wpadłbym na pomysł zamawiania preordera w Empiku, biorąc pod uwagę to, jak niepoważnie do tego podchodzą... no ale niedługo przed premierą dostałem z pracy bony empikowe i postanowiłem je wydać w jedynym słusznym celu. Efekt? Preorder został wysłany do salonu dzisiaj o 13. Żenada... 
w Krakowie w Galerii Kazimierz w Empiku 2x płyta, 2x delux
więcej nie było wystawione
więcej nie było wystawione
The lover of life's not a sinner.
BTW, gdyby ktoś chciał kupować deluxa w Gdańsku - babka w Empiku w Galerii Przymorze sprawdziła w systemie, że podobno jedyne egzemplarze, jakie dzisiaj dostali, są w Galerii Bałtyckiej (4 sztuki) i w Alfa Centrum (2 sztuki).
Ale to chyba dla desperatów, którzy nie znajdą nic w innych sklepach
Ale to chyba dla desperatów, którzy nie znajdą nic w innych sklepach
W końcu dorwałem album w MM
cena 59,90 ponad 7 zl taniej niż w empiku!Ide słuchać a pózniej meczyk 
- hipcio_stg
- -#Moonchild

Dostałem maila, że zamówienie jest zrealizowane i dotrze do mnie w przeciągu dwóch dni!!! Jeżeli jutro nie dostanę swojego zamówienia złożę reklamację i będę żądał zadośćuczynienia. Co za patałachy... Po prostu w głowie się nie mieści. Boże dzięki Ci za leaka.
Strasznie Ci współczuję hipcio :/
To co robi empik faktycznie nie jest poważne..
To co robi empik faktycznie nie jest poważne..