Jaką wersję albumu kupisz ?

Wszystko na temat nowej płyty

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Jaką wersję albumu zamierzasz kupić ?

Standard
36
31%
Deluxe
61
53%
Vinyl
19
16%

Liczba głosów: 116

Awatar użytkownika
Widmoo
-#Invader
-#Invader

Re: Jaką wersję albumu kupisz ?

Post autor: Widmoo »

Moje zamowienie zostalo wyslane rano. Plyta dzis nie dojdzie. To co zrobil empk to kpina. Po co zamwiac pre order skoro nie mozna go dostac w dniu premiery? Ja nie odbiore mojego zamowienia, kupilem juz deluxa z kubkiem w silesii w Katowicach.
Wydaje mi sie ze Warner tez ponosi za to odpowiedzialnosc, bo mogli dostarczyc plyty wczesniej.
To ride the storm to an empire of the clouds...
Deleted User 1499

Post autor: Deleted User 1499 »

Empik wali już na maxa , przebitki cen nie do zniesienia , ostatnio między Matrasem a empikiem było 20zł różnicy (49.99 - 29.99) przesada chyba trochę co.
Awatar użytkownika
remi
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: remi »

Ludzie przede mną olewali zamowienie z Empiku i szli do MM;)
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: WICKER MAN »

Akurat Warner dostarczył płyty Empikowi w pierwszej kolejności - na kilka dni przed premierą (podczas gdy reszta sklepów otrzymała płyty dopiero dzisiaj). To niestety u nich w centrali jest burdel i stąd opóźnienie z wysyłką części preorderów. Akurat ja miałem to szczęście, że moje wszystkie 3 wydania dotarły do salonu dzisiaj rano, natomiast zamówienie było kompletowane ok. 2 dni - mimo dostępności wszystkich wydań w magazynie centralnym Empiku... Tak więc reklamacje i zażalenia na empik.com są jak najbardziej zasadne!
Awatar użytkownika
Mr.Hankey
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Mr.Hankey »

Empik to żenada, zawsze jest tam gwarancja najwyższej ceny. Jest dla mnie mega zagadką, że ludzie decydują się na zakupy w tym sklepie... Ze stacjonarnych w MM zawsze taniej, największa różnica jest chyba w cenach filmów Blu-ray, a jak się zamawia z netu, to już chyba każdy sklep internetowy jest tańszy niż Empik...
Awatar użytkownika
mic7
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: mic7 »

Dlatego nigdy nie kupuję w Empiku,ani książek ani płyt - największy monopolista i złodziej!
Idę zaraz (drugi raz dzisiaj) do MM - może płyty już dotarły :roll:
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
Deleted User 1499

Post autor: Deleted User 1499 »

mic7 pisze: Idę zaraz (drugi raz dzisiaj) do MM - może płyty już dotarły :roll:
Aż taki problem jest ? To ja kurde w szwabskim miasteczku ( 70tys ludz.) Kupiłem o 12 w południe i to nie MM ani Saturn a Muller.
Awatar użytkownika
mic7
-#Nomad
-#Nomad

sekcjazwlok pisze:
mic7 pisze: Idę zaraz (drugi raz dzisiaj) do MM - może płyty już dotarły :roll:
Aż taki problem jest ? To ja kurde w szwabskim miasteczku ( 70tys ludz.) Kupiłem o 12 w południe i to nie MM ani Saturn a Muller.
Byłem wczoraj przejazdem to Pan sprzedawca powiedział ,że dostawa będzie dziś koło południa - ok...poszedłem o 14 i nadal nie było a ten sam Pan (do którego notabene mam numer komórki ale mi nie odbiera coś :roll: )powiedział,że trzeba czekać i może wieczorem dowiozą...No to idę , jak nie będzie to pójdę znowu jutro bo w Empiku na pewno nie kupię..
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
Awatar użytkownika
Cold
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: Cold »

Wałbrzyski Empik zdążył. Po godz. 15 dotarły pre-orderowe zamówienia. Trzy deluxy już na półce :dance:
Awatar użytkownika
joseba
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: joseba »

przeprowadziłem przed chwilą rozmowę z działem internetowym empiku
oczywiście usłyszałem, że zamawianie przez internet, to jest zupełnie coś innego niż rezerwacja, nawet przy przedsprzedaży i rządzi się ta forma innymi prawami, poza tym nie mają możliwości dokonywania wysyłek przed dniem premiery
na moją uwagę, że w innych salonach już czekają zamówienia do odbioru, Pani po drugiej stronie zaczęła się wykręcać i twierdząc, że to nie jest możliwe
chciałem się dowiedzieć czy skoro po 6h wysłano niby zamówienie, to czy jest szansa, że jeszcze dziś znajdzie się ono w salonie, Pani ze stoickim spokojem stwierdziła, że NAJWCZEŚNIEJ w poniedziałek...
tu miarka się przebrała i poprosiłem o anulowanie zamówienia oraz zwrot pieniędzy, a poinformowałem że zakupu dokonam stacjonarnie
oczywiście nie dodałem tego, że nie będzie to już salon Empika
gotlan
-#Charlotte
-#Charlotte

Post autor: gotlan »

Po maratonie empik nr 1, empik nr 2, saturn, media markt nadal nie mam żadnego egzemplarza płyty w swoim posiadaniu. Wszystkie dostawy są po południu. Myślałam, że mieszkając w dość dużym mieście jak Bydgoszcz nie będę miała problemów ze zdobyciem płyty, w końcu salonów jest kilka.. O ja nawina. :facepalm: Zaraz jadę po raz drugi, zobaczymy...
Awatar użytkownika
jesper
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: jesper »

w lubelskim Saturnie płyty były dostępne ok. 11

Obrazek

CD 59,90
DELUXE 69,90
LP 129

zaopatrzyłem się w Deluxa oraz winyla i jestem cholernie zadowolony, jeżeli chodzi o grafiki i zdjęcia wewnątrz książeczki to zdecydowanie najlepiej wygląda wersja deluxe która w tej kwestii jest zdecydowanie najbogatsza. QWinyl w swoim formacie wygląda obłędnie ale brakuje zdjęcia zespołu i jednej grafiki z Deluxa.
Jutro przekonam się jak wygląda książeczka do zwykłego wydania.
filip
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: filip »

Czytam o waszych perypetiach i jeszcze raz sprawdziłem swoje zam.
20.08 - deluxe 72,99 i winyl 137,99
30.08 zrobili małą obniżkę i tak zamówiłem deluxe 69,99 i winyl 131,99 .Opcja odbioru w salonie , płatność przy odbiorze .Tak jak pisalem wcześniej wszystko zrealizowane tip top .Wygląda na to , że miałem fuksa .
Awatar użytkownika
Howkins
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: Howkins »

No i dupa płyty nie mam tak jak podejrzewałem... W Głogowie płyty nie można dostać a w naszym ukochanym MM nic nie wiedzą kiedy będzie czy będzie itp... Byłem jeszcze w media expert ale tam już nawet nie ma półki z płytami... Jadę do zakopanego jakoś 9 i chyba coś czuje pamiątką z gór będzie właśni owa płyta...
Fight for you planet !!
Awatar użytkownika
ironlemon
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: ironlemon »

Prawdopodobnie nigdy w życiu nie wpadłbym na pomysł zamawiania preordera w Empiku, biorąc pod uwagę to, jak niepoważnie do tego podchodzą... no ale niedługo przed premierą dostałem z pracy bony empikowe i postanowiłem je wydać w jedynym słusznym celu. Efekt? Preorder został wysłany do salonu dzisiaj o 13. Żenada... :lol:
Awatar użytkownika
Ace
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: Ace »

w Krakowie w Galerii Kazimierz w Empiku 2x płyta, 2x delux

więcej nie było wystawione
The lover of life's not a sinner.
Awatar użytkownika
ironlemon
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: ironlemon »

BTW, gdyby ktoś chciał kupować deluxa w Gdańsku - babka w Empiku w Galerii Przymorze sprawdziła w systemie, że podobno jedyne egzemplarze, jakie dzisiaj dostali, są w Galerii Bałtyckiej (4 sztuki) i w Alfa Centrum (2 sztuki).

Ale to chyba dla desperatów, którzy nie znajdą nic w innych sklepach :lol:
Awatar użytkownika
mic7
-#Nomad
-#Nomad

W końcu dorwałem album w MM :D cena 59,90 ponad 7 zl taniej niż w empiku!Ide słuchać a pózniej meczyk :dance:
Awatar użytkownika
hipcio_stg
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: hipcio_stg »

Dostałem maila, że zamówienie jest zrealizowane i dotrze do mnie w przeciągu dwóch dni!!! Jeżeli jutro nie dostanę swojego zamówienia złożę reklamację i będę żądał zadośćuczynienia. Co za patałachy... Po prostu w głowie się nie mieści. Boże dzięki Ci za leaka.
Awatar użytkownika
MaidenFan
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: MaidenFan »

Strasznie Ci współczuję hipcio :/
To co robi empik faktycznie nie jest poważne..
ODPOWIEDZ