witamy nowych uzytkownikow

Regulamin, kwestie techniczne i organizacyjne związane z forum, info o Fan Klubie

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

gotlan
-#Charlotte
-#Charlotte

Re: witamy nowych uzytkownikow

Post autor: gotlan »

Jak się tak wszyscy przedstawiają no to nie będę gorsza. Forum przeglądam regularnie jakoś od 2 lat ale dopiero przy okazji nowej płyty zaczęłam się udzielać. Lat 20 w tym około 12 jako słuchacz Maidenów. Mieszkam w Bydgoszczy/Toruniu. Ilość koncertów na jakich byłam nie jest imponująca bo tylko Gdańsk w 2013 i Poznań 2014 plus w tym roku British Lion w Birmingham, ale zamierzam to wkrótce nadrobić :D
Pozdrawiam :)
Zakkahletz
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: Zakkahletz »

Się macie, ludzie (kubwlo, Howkins i gotlan)! :pijak:
Pieron
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: Pieron »

No to jak wszyscy to wszyscy.
Lat 35, mieszkaniec Grodu Kraka, fan Maidenów od 15 lat. W koncertach brałem udział pięciokrotnie: Katowice 2003, Wrocław 2003, Chorzów 2005, Warszawa 2008, Warszawa 2011. Mam nadzieję że w przyszłym roku będą znów :mryellow:
Awatar użytkownika
Szajba
-#Lord of light
-#Lord of light

Post autor: Szajba »

gotlan pisze:Jak się tak wszyscy przedstawiają no to nie będę gorsza. Forum przeglądam regularnie jakoś od 2 lat ale dopiero przy okazji nowej płyty zaczęłam się udzielać. Lat 20 w tym około 12 jako słuchacz Maidenów. Mieszkam w Bydgoszczy/Toruniu. Ilość koncertów na jakich byłam nie jest imponująca bo tylko Gdańsk w 2013 i Poznań 2014 plus w tym roku British Lion w Birmingham, ale zamierzam to wkrótce nadrobić :D
Pozdrawiam :)
starym forumowym zwyczajem: Poka cycki :B

witamy ;)
już nie mam tu najwięcej postów :roll: :evil:
Deleted User 2259

Post autor: Deleted User 2259 »

Witamy wszystkich nowo przybyłych :P
rozkminator
-#Prowler
-#Prowler

Post autor: rozkminator »

Witam! Maniakiem Maidenów może już nie jestem (lata największego fanatyzmu mam już za sobą), ale zawsze będą mieli u mnie szacun.

Podobnie jak i fani zespołu, którzy, jak pamiętam, tworzyli zawsze jedne z najfajniejszych społeczności.

Przejdę do sprawy, która popchnęła mnie do rejestracji na forum. Otóż jestem w posiadaniu dziwacznego misprintu Number of the Beast o którym nigdzie w sieci nie mogę znaleźć informacji. Chciałbym poprosić forumowiczów o pomoc w ocenieniu "rzadkości" tej edycji, ale nie chciałbym zaśmiecać wam forum, stąd prośba: czy mógłby mnie ktoś uprzejmie pokierować linkiem do odpowiedniego tematu, ewentualnie podpowiedzieć, gdzie mógłbym założyć temat bez irytowania stałych bywalców?

Będę wdzięczny za pomoc, no i oczywiście UP THE IRONS!
Zakkahletz
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Witaj, rozkminatorze i zostań z nami na długo, a lata Twojego największego fanatyzmu powrócą. :mryellow:

Oto temat o rarytasach i wyprzedażach:
http://www.sanktuariumfc.org/forum/view ... 12#p701812
karlo
-#Charlotte
-#Charlotte

Post autor: karlo »

Witam, Mimo 39 lat dalej jestem maniakiem Maidenów od około 22 lat ! :D !
Awatar użytkownika
Irona
-#Prowler
-#Prowler

Post autor: Irona »

Witam! Slucham Ironow od urodzenia - koncerty zamiast dobranocek :) Bylam na 4 koncertach, na 3 pod barierka :D Cala kolekcja wszystkiego w pokoju xD Z okazji nowego albumu postanowilam wyjsc do ludzi xD Pozdrawiam!
Ps.to cudo w awatarze to moj gorset :D
Awatar użytkownika
wojteq
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: wojteq »

Cześć Irona, świetny gorset! Jeszcze takiego pomysłu to nie widziałem, fajnie że jesteś z nami :)
Awatar użytkownika
hipcio_stg
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: hipcio_stg »

Irona pisze:Witam! Slucham Ironow od urodzenia - koncerty zamiast dobranocek :) Bylam na 4 koncertach, na 3 pod barierka :D Cala kolekcja wszystkiego w pokoju xD Z okazji nowego albumu postanowilam wyjsc do ludzi xD Pozdrawiam!
Ps.to cudo w awatarze to moj gorset :D
Tym razem staropolskim obyczajem -> "Pokaż cycki".

Witaj na pokładzie.
maciekk27
-#Prodigal son
-#Prodigal son

Post autor: maciekk27 »

Witam :pijak:
Awatar użytkownika
Tadeo
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: Tadeo »

Witam.
Podobnie jak wiele osób ostatnio zarejestrowanych, obserwuję forum od jakiegoś czasu i również premiera nowej płyty skłonima mnie do rejestracji.
Nazywam się Tadeusz i mieszkam w Bydgoszczy. Zawsze lubiłem nieco cięższe brzmienia w muzyce. W sumie zaczynałem od Bullet for my valentine - nadal mam duży sentyment do tej kapeli, ale to już nie jest to co kiedyś. Słuchałem też wiele innych zespołów, ale dopiero Iron Maiden chwyciło mnie za serce w 2011 roku. Zaczęło się od RiR, a potem przesłuchiwałem chronologicznie poszczególne albumy i zapoznawałem się z historią zespołu. Poznawałem dyskografię powoli, bez sugerowania się opiniami innych dotyczących tego, który album jest najlepszy. Cenię sobie albmy z różnych okresów działalności Maidenów - również tego najnowszego. Jestem pod wrażeniem jak zespół ewoluował od czasów swojego debiutu aż do dzisiaj, kiedy możemy raczyć się nowym wydawnictwem, które bardzo mi się podoba. Trochę się rozpisałem... :D
Ostatnio zmieniony pn wrz 07, 2015 8:29 pm przez Tadeo, łącznie zmieniany 1 raz.
Deleted User 2259

Post autor: Deleted User 2259 »

No siema Tadek :)
Awatar użytkownika
YARO
-#Charlotte
-#Charlotte

Post autor: YARO »

No to i ja się wreszcie przywitam... forum przeglądam (mniej więcej) od 2005 roku... :? Lubię słuchać muzyki Ironów i staram się być na bieżąco z ich twórczością. Tak jak ktoś już wyżej napisał - "czasy największego fanatyzmu mam już chyba za sobą" - w końcu zaczęło się w szkole podstawowej... :) (u mnie na karku prawie 44) - ale jak tylko czas i środki
pozwalają - nie opuszczam żadnego koncertu w Polsce... Kończąc - to właśnie dzięki temu forum dowiedziałem się o koncercie w Ostravie w 2007, na którym też byłem... Pozdrawiam i życzę miłego ajronowania!
Awatar użytkownika
MateuszIM
-#Prowler
-#Prowler

Post autor: MateuszIM »

Witam, kiedyś przeglądałem stronę, teraz do tego powróciłem i postanowiłem pojawic się na forum.
Pozdrawiam. :)
Up the Irons!
maidenuk
-#Prowler
-#Prowler

Post autor: maidenuk »

Ja również witam wszystkich forumowiczów. Jestem tu dopiero od paru godzin .Wesół dzień!
Twórczość nie dzieli się na dobrą i złą, lecz na taką która nam się podoba lub nie.
Zakkahletz
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Strzałeczka, YARO, MateuszIM i maidenuk. :)
IronIron
-#Charlotte
-#Charlotte

Post autor: IronIron »

Witam, słucham Maiden już od dziesięciu lat. Nie piję od...yyy nie to forum.
sethankh
-#Charlotte
-#Charlotte

Post autor: sethankh »

Jak wszyscy to wszyscy forum obserwuję od 10 lat przeżyłem wiele tutejszych przewrotów rewolucji część rozumiem część nie ale nie ważne. Jako że mieszkam we Wrocławiu a na koncerty do PL jeżdżę chodzę rzadko to nie udzielałem się wcale. Ale koncert w moim rodzinnym mieście oraz pytania z nim związane sprawiły że w końcu otworzyłem się na Was ;)
ODPOWIEDZ