Spodziewałem się, że album będzie wysoko w notowaniach.
Wywiady i newsy
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Wywiady i newsy
RALF, wiem, że panowie z IM grają inaczej niż kiedyś, ale to właśnie autor recenzji z t-mobile chyba o tym zapomniał. 
-
Deleted User 2259
No właśnie zastanawiam się jak to u nas będzie
oni liczą od daty premiery czy od poniedziałku ? bo jak od daty premiery to zastanawiam się na jaką pozycje wylądujemy dokładając do tego to, że 30-40 % userów nie ma jeszcze albumu
.
Tak było u nas już z albumem Drones MUSE. W pierwszym tygodniu miejsce 26 w kolejnym 6. Liczą "od czwartku do czwartku". Ostatnie notowanie O3 IX
Jaw pełni akceptuję ich przemianę po 1995 r.
http://www.officialcharts.com/chart-new ... ls__10655/
Będzie Number One na liście Brytyjskiej po raz piąty w karierze !
Będzie Number One na liście Brytyjskiej po raz piąty w karierze !
Who motivates the motivator
-
SebastianArcheo
- -#Ancient mariner

We wtorek. .. 8.09. W Trójce u red. BARONA. .. OD 13.00 więcej Maiden!
-
Deleted User 4783
a ja w pracy... zaraz, zaraz! przecież u mnie jest nastawiona Trójka!
aż chce się wstawać i lecieć do roboty! 
Sam bym taką namalował
Who motivates the motivator
Też jestem ciekawy na których miejscach u nas na listach uplasuje się The Book Of Souls. Lada chwila wychodzi nowy album Davida Gilmoura.
-
Deleted User 1499
Powinno być dobrze , sporo naprawdę wysokich not i dobrych recenzji na pewno będzie miało swoje odbicie w sprzedaży. Poza tym , najdłuższa przerwa między płytami plus nieciekawe chwile związane z Brucem na pewno podniosły ciekawość. Chociaż konkurencja ciekawa. W PL niby Riverside rządzi , ja niestety nie wiem jak z ich płytą bo nie mogę jej dostać.
- Saimon1995
- -#Moderator

Będę słuchał. Obowiązkowo.SebastianArcheo pisze:We wtorek. .. 8.09. W Trójce u red. BARONA. .. OD 13.00 więcej Maiden!
Nawet mi kur** nie mów bo od razu mi się krew gotuje. DZISIAJ dostałem sms, że mój album Iron Maiden jest w Empiku do odbioru. DZISIAJ! Zastanawiam się, czy nie zamówić sobie po prostu na allegro i olać ich (tyle wytrzymałem to już wytrzymam). Nowy Riverside zamówiony wtedy co Maiden - przysłali mi maila czy zgadzam się na opóźnienie, bo oni nie wiedzą ile będzie trwało.. No do ...sekcjazwlok pisze:Powinno być dobrze , sporo naprawdę wysokich not i dobrych recenzji na pewno będzie miało swoje odbicie w sprzedaży. Poza tym , najdłuższa przerwa między płytami plus nieciekawe chwile związane z Brucem na pewno podniosły ciekawość. Chociaż konkurencja ciekawa. W PL niby Riverside rządzi , ja niestety nie wiem jak z ich płytą bo nie mogę jej dostać.
-
Deleted User 1499
Ale to problem jest tylko z Empikiem czy ogólnie w MM i Saturnie też lipa ?
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

W UK będzie #1: http://www.officialcharts.com/chart-new ... ls__10655/brezdi pisze:Też jestem ciekawy na których miejscach u nas na listach uplasuje się The Book Of Souls. Lada chwila wychodzi nowy album Davida Gilmoura.
W USA kiepsko - #1 dostanie raczej redneck-metal w postaci Five Finger Death Punch... Maiden będą walczyć o top3, ew. top5... http://hitsdailydouble.com/news&id=297567
-
SebastianArcheo
- -#Ancient mariner

Na Barona zawsze można liczyć! Własnie leci "IF ETERNAL...."
...a także "When the River.." :-)
A czy coś jeszcze mówił o utworze/albumie ?
Włączyłem jak już leciało intro If eternity. Później komplementował Dickinsona, życzył mu wszystkiego najlepszego i że w ogóle fajny facet. Przytaczał też z listów że ktoś tam nie słuchał ale ponoć album dobry i podziękowania za obecność IM na antenie trójki.
-
Deleted User 2259