Trasa 2016-2017 - Spekulacje
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Trasa 2016-2017 - Spekulacje
Też tam..
właśnie lokalnie wyczytałem, iż w przyszłym roku na wrocławskim stadionie mają się odbyć minimum dwa koncerty 
www.MetalSide.pl
Wrocław, Warszawa (Soni), Łódź (Impact - Stadion) może: G'n R, Meta i Maiden? Choć nie ma pewności, czy BS w tym roku Europę zrobią a i co do Gunnów, to może być tylko pobożne życzenie...
G'n R jako support Maiden...hyhyhy 
- Saimon1995
- -#Moderator

Chyba tylko po to, żeby Bruce dał w końcu w pysk Axlowi.wojteq pisze:G'n R jako support Maiden...hyhyhy
No właśnie o czymś takim myślałemFaithNoMore pisze:Chyba tylko po to, żeby Bruce dał w końcu w pysk Axlowi.wojteq pisze:G'n R jako support Maiden...hyhyhy
Ciekawe czemu przelozyli ogłoszenie dat z 10 na 14.09. Przeciez na pewno te 1sze koncerty na trasie mają dopięte na ostatni guzik
Może chcą więcej ogłosić i te 4 dni dadzą im akurat +kilka koncertów jeszcze dopięte i może chcą większe "halo" przy tym zrobić. Albo wręcz przeciwnie, nie mieli jeszcze coś podopinane i przełożyli, żeby dmuchać na zimne.
Ja Wam powiem co mnie najbardziej martwi - nie scenografia (na pewno nam się spodoba), nie setlista ( i tak jesteśmy wyposzczeni,w najgorszym układzie ponarzekamy a i tak łykniemy - trzeba korzystać z Maiden póki jest), nie forma muzyków (będzie ok, Bronek też obstawiam da radę) tylko - nagłośnienie. Bywałem na różnych koncertach, różnych zespołów w różnych miejscach i powiem Wam z przykrością - Maiden to jeden z najgorzej nagłośnionych zespołów, przeważnie jest tragedia. Albo za cicho, albo przeraźliwie głośno, albo gitary się zlewają, albo słabo je słychać za to jest na maxa przebasowane. Może się czepiam, może to moje odczucia, ale strasznie mnie to boli. Wiem, że nie jest łatwo nagłośnić 3 gitary, ale nagłaśniają je już od 15 lat i mam nadzieję (chociaż niedużą), że ta płaszczyzna nie zawiedzie.
Post tygodnia haha . Padłem. A tak swoją drogą to niezły dupek z Axla . Nigdy go nie lubiłem . Bruce ma klasę i jest gentelmanem , myślę , że nie będzie się nigdy zniżał do jego poziomu.FaithNoMore pisze:Chyba tylko po to, żeby Bruce dał w końcu w pysk Axlowi.wojteq pisze:G'n R jako support Maiden...hyhyhy
Who motivates the motivator
Zaczną od razu tłusto z 20 datamiBudziol pisze:Ciekawe czemu przelozyli ogłoszenie dat z 10 na 14.09. Przeciez na pewno te 1sze koncerty na trasie mają dopięte na ostatni guzik
+1matik pisze: Post tygodnia haha . Padłem. A tak swoją drogą to niezły dupek z Axla . Nigdy go nie lubiłem . Bruce ma klasę i jest gentelmanem , myślę , że nie będzie się nigdy zniżał do jego poziomu.
Ostatnio zmieniony śr wrz 09, 2015 2:01 am przez Dejavu, łącznie zmieniany 1 raz.
Było info przedwczoraj, że 10. Zostało zmienione dziś (tzn, we wtorek)Invader pisze:To skąd wcześniej był ten 10 ?
- hipcio_stg
- -#Moonchild

Kompleks gitarzysty ( w tym przypadku basisty) Gitara musi być najgłośniejsza, a że strażnikiem zespołowym jest Harris to on musi być najgłośniejszy. Ja się nie martwię o brzmienie - będzie zbliżone do tego z płytybrezdi pisze:Ja Wam powiem co mnie najbardziej martwi - nie scenografia (na pewno nam się spodoba), nie setlista ( i tak jesteśmy wyposzczeni,w najgorszym układzie ponarzekamy a i tak łykniemy - trzeba korzystać z Maiden póki jest), nie forma muzyków (będzie ok, Bronek też obstawiam da radę) tylko - nagłośnienie. Bywałem na różnych koncertach, różnych zespołów w różnych miejscach i powiem Wam z przykrością - Maiden to jeden z najgorzej nagłośnionych zespołów, przeważnie jest tragedia. Albo za cicho, albo przeraźliwie głośno, albo gitary się zlewają, albo słabo je słychać za to jest na maxa przebasowane. Może się czepiam, może to moje odczucia, ale strasznie mnie to boli. Wiem, że nie jest łatwo nagłośnić 3 gitary, ale nagłaśniają je już od 15 lat i mam nadzieję (chociaż niedużą), że ta płaszczyzna nie zawiedzie.
Już po weekendzie pierwsze daty
) Europy pewnie nie będzie, ale ciekawy jestem niesamowicie 
Mogą dać jakieś daty w EU, np. Wacken, Hellfest...
Liczę bardzo, że będzie Sziget - na pewno nie odpuszczę
Ogólnie Panowie, gdzie polecacie jeździć w Europie? Niemcy, Czechy, Węgry - bo chyba najbliżej..
Ciekawe.. Chociaż ja stawiam, że rozpoczną podobnie jak w 2008 roku - Azja (Indie, Japonia, Chiny) później Australia, Nowa Zelandia i dopiero Europa.. Dziwna spekulacja jest zamieszczona - Poland two shows - Gdańsk i Warszawa. O ile Gdańsk jeszcze rozumiem to Warszawa? Gdzie niby mieliby tam zagrać? Sonisphere + halówka? To chyba zbyt wiele, a Warszawa mimo, że stolica to hali z prawdziwego zdarzenia nie ma..