flightoficarus pisze:Korzystając z okazji, że jestem aktualnie na wyjeździe, z ciekawości przeszłam się na początku tygodnia do Empiku w Zakopanem. Na półce z nowościami nic, ani jednego plakatu, żadnej wzmianki, nic kompletnie. Gdy zapytałam o płytę, okazało się, że w piątek przyszły im całe trzy sztuki zwykłego wydania, które od razu się sprzedały. Można? Można
No i rozumiecie kupiłem 02 .09 wersję de luxe w sklepie internetowym ..i jeszcze jej nie mam ...a nie wczoraj otrzymałem info ,że wysłali 11 -go (!).Po interwencji telefonicznej usłyszałem spokojny głos ,że prawdopodobnie premiera albumu została przesunięta o tydzień ...ręce mi opadły
to samo, w dniu premiery zrezygnowałem z zakupu, od wtorku pięniądze z powrotem na koncie z empiku, zdążyłem zamówić w innym sklepie i od środy album deluxe jest u mnie, więc o ile ja byłem rozczarowany i zdrowo wkurzony na przedsprzedaż, to nie wyszedłem wcale tak źle w porównaniu do innych oczekujących...
Ja na przedsprzedaż zbyt nie narzekam. Mimo, iż liczyłem że płyta będzie do odbioru w dniu premiery, to otrzymałem ją w poniedziałek. Tak więc tragedii nie było.
Poszukiwacz pisze:Ja na przedsprzedaż zbyt nie narzekam. Mimo, iż liczyłem że płyta będzie do odbioru w dniu premiery, to otrzymałem ją w poniedziałek. Tak więc tragedii nie było.
Moim zdaniem była - zamawiam w przedsprzedaży - płyta wychodzi - kupuję. Taki układ, nie zamawiam w przedsprzedaży - płyta wychodzi - czekam 2 dni - kupuję
Poszukiwacz pisze:Ja na przedsprzedaż zbyt nie narzekam. Mimo, iż liczyłem że płyta będzie do odbioru w dniu premiery, to otrzymałem ją w poniedziałek. Tak więc tragedii nie było.
Moim zdaniem była - zamawiam w przedsprzedaży - płyta wychodzi - kupuję. Taki układ, nie zamawiam w przedsprzedaży - płyta wychodzi - czekam 2 dni - kupuję
Zależy od nastawienia
Poza tym czytając inne wpisy widzę, że u mnie nie było najgorzej
Kupiłem wersję deluxe i trochę żałuję, że jednak nie zdecydowałem się na zwykłą Oszczędność 25 zł (55 zł / 80 zł w MM we Wrocku), a to wydanie deluxe nie zachwyca niczym. W sensie, książeczka w mniejszym formacie nie straciła by wiele po prostu.
Za to album bardzo mi się podoba, jestem po 5-6 przesłuchaniach. Wrażenia innym razem w odpowiednim dziale.
A ja jutro idę do sklepu po nowy album, jeszcze nie słuchałem, wie ktoś czy jest różnica w książeczkach pomiędzy deluxe a zwykłą, jeśli tylko rozmiar to biorę standard, jeśli jest jakaś dodatkowa kartka to wezmę deluxe, jeśli ktoś wie to byłbym wdzięczny nie chcę iść do gościa i prosić go by mi otwierał obie płyty tylko po to żeby zobaczyć jak książeczki wyglądają.
Invader pisze:A ja jutro idę do sklepu po nowy album, jeszcze nie słuchałem, wie ktoś czy jest różnica w książeczkach pomiędzy deluxe a zwykłą, jeśli tylko rozmiar to biorę standard, jeśli jest jakaś dodatkowa kartka to wezmę deluxe, jeśli ktoś wie to byłbym wdzięczny nie chcę iść do gościa i prosić go by mi otwierał obie płyty tylko po to żeby zobaczyć jak książeczki wyglądają.
Chyba raczej nie ma różnicy, ale niech wypowie się ktoś kto ma obie wersje.