1. If Eternity Should Fail
2. Speed of Light
3. The Red and the Black
4. The Book of Souls
to pewniaki na 100%. Najsłabiej widzę tu TRatB, jakoś nie wyobrażam sobie tak długiego utworu, z tak długą częścią instrumentalną, ale idę o zakład, że go zagrają, bo to "epik" Harrisa.
Myślę, że poza powyższymi jest szansa na Death or Glory lub Tears of the Clown. Z tej dwójki wolę ZDECYDOWANIE to pierwsze, ale gdybym miał dodać mój ulubiony utwór, to marzy mi się Shadows of the Valley, które w mojej ocenie ma świetny refren do stadionowego śpiewania i ma na tyle dobre tempo, że Bruce da radę, a jednocześnie nie uśniemy.
Z "dawno" nie granych, to macie rację, że pewnie zagrają coś w stylu Children of the Damned lub Heaven Can Wait. Nie oczekuję tu cudów. Liczę tylko, że jednak wcisną więcej utworów po reunion kosztem paru klasyków (np. nie wiem po co zawsze wałkować TETMD i CIPWM) Talisman byłby marzeniem, ale pewnie Coming Home jest bardziej prawdopodobne (które też bardzo lubię). Pewnie dołożą coś z BNW: Blood Brothers lub Wicker Man, no i tyle. Nie zdziwię się jeśli DoD i AMOLAD pominą, choć marzy mi się cokolwiek z tego drugiego, np. TCDR!!