02/07/2016 Black Sabbath TAURON Arena Kraków
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 02/07/2016 Black Sabbath TAURON Arena Kraków
Tam TRZEBA być!
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
-
Deleted User 2259
Mieszkam niecałe 400 metrów Areny, jeśli nie będzie ciekawszych koncertów (czyt. letniej trasy DT czy gigów Maiden) to się wybiorę.
Chyba ich poje... z tym GCEE. Gdzie 5 stów za bilet 
Na pewno się znajdzie cała masa frajerów, którzy myślą, że cały czas będą sobie stać w jednym miejscu. Poza tym mogą szybko wycofać, ze sprzedaży bilety po 350 złotych i wciskać ludziom tylko te droższe.
-
Deleted User 2259
IMO nie mają szans na sold out
Jeśli to ostatnia trasa BS to moim zdaniem będzie sold out.
Jak zdrowie dopisze to będę
Może to nie ten sam target ale w tym samym czasie odbywa się Open'er na którego miałem jechać ale w tej sytuacji wybieram BS.Ciekawe ,kto komu podbierze publikę
Jak zdrowie dopisze to będę
Może to nie ten sam target ale w tym samym czasie odbywa się Open'er na którego miałem jechać ale w tej sytuacji wybieram BS.Ciekawe ,kto komu podbierze publikę
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
- LukaSieka
- -#The Man Who Would Be Spammer

Sold out będzie na 100% myślę.Invader pisze:IMO nie mają szans na sold out
So what if the master walked on the water.
I don't see him trying to stop the slaughter.
-
Deleted User 2259
Z takimi cenami, wcześniej jest też Gilmour, dojdzie pewnie Maiden jeszcze oby to wszystko nie w tym samym terminie, Metallica ? może być ciężko, mówi się o Rush, ale to raczej na 99 nie wchodzi w grę.
To że będzie Gilmour, ponoć, bo w zasadzie od czasu lakonicznej informacji nie pojawiły się żadne konkrety, Maiden, i może pożalsiębożemetallica, to wcale nie znaczy że na Black Sabbath będzie brakować chętnych. Wręcz przeciwnie, to reszta może stracić. Taka nazwa w hali, i to przy niewielkiej liczbie europejskich koncertów (jak na razie, nie wiem co tam jeszcze planują - ponoć stan zdrowia Tony'ego nie pozwala na robienie tak obszernej trasy jak ostatnio) i na dodatek z wielką pompą pt. "The End - Final Tour" to pewność że będzie sold out.Invader pisze:IMO nie mają szans na sold out
Dokładnie ! Jak na AC/DC przyszło kilkadziesiąt tys.ludzi to na OSTATNIĄ trasę Black Sabbath i to w mniejszej hali nie przyjdzie komplet?
Na 100% będzie!
Na 100% będzie!
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
-
Deleted User 2259
Będą tylko tak mówić, w dzień koncertu będzie na pewno kolejna pula i będą stopniowo dokładać.
To standard na koncertach LN, ale czy to znaczy że nie będzie sold out?
-
Deleted User 2259
IMO tak, sporo biletów pewnie zejdzie, ale zawsze coś im zostanie.Turon wyprzeda Maiden czy Meta ale nie dziadki z sabbs
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Obowiązkowo!
W Łodzi był Sold Out.
Bilety zeszły w tydzień, potem rzucali jakieś ochłapy.
GC pękało w szwach. Płyta w sumie też była dociśnięta. Na trybunach nie widziałem pustych miejsc.
Ale w Krakowie na pewno nie będzie Sold Out...
Bilety zeszły w tydzień, potem rzucali jakieś ochłapy.
GC pękało w szwach. Płyta w sumie też była dociśnięta. Na trybunach nie widziałem pustych miejsc.
Ale w Krakowie na pewno nie będzie Sold Out...
- Saimon1995
- -#Moderator

Zobaczymy jak tam budżet koncertowy w przyszłym roku będzie się prezentował. W sumie - chętnie bym legendę na żywo (prawdopodobnie ostatnia szansa) po raz pierwszy, ale ceny jakie dało LN to rozbój w biały dzień. Nie zdziwiły mnie, ale organizatorzy zaczynają trochę (delikatnie rzecz mówiąc) przesadzać. Pożyjemy zobaczymy czy się w Krakowie zjawie.
Invaider - bez urazy, ale pierdolisz jak potłuczony.
A porównywanie Rush do BS w kwestii "sprzedaży" biletów trafia do mojego katalogu bzdur roku.
Będzie sold out na 100%
A porównywanie Rush do BS w kwestii "sprzedaży" biletów trafia do mojego katalogu bzdur roku.
Będzie sold out na 100%
- DeJMIeN Wielki
- -#Clansman

Tak!! Tak!! Tak!!
Najlepsze, że już po sesji i jeszcze w sobotę <3
Najlepsze, że już po sesji i jeszcze w sobotę <3
-
Deleted User 2259
Fakt faktem, że na zachodzie sprzedali więcej albumów niż Sabbs, do tego gdyby pierwszy raz zagrali u nas, sporo ludzi by się skusiło, gdyż również 2 z nich ma problemy zdrowotne plus dołóż do tego sporo fanów z innych państw/ Rush by się sprzedał bankowo.Tyle, że management ma zbyt wygórowane wymagania dla nas...tomtomala pisze: A porównywanie Rush do BS w kwestii "sprzedaży" biletów trafia do mojego katalogu bzdur roku.
Nad Sabbath się zastanawiam, na Rush jechałbym w ciemno 
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."