DAVID GILMOUR - Rattle That Lock Tour 2015/16
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: DAVID GILMOUR - Rattle That Lock Tour 2015/16
Napiszcie wrażenia z koncertu w Puli 
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Re: DAVID GILMOUR - Rattle That Lock Tour 2015/16
@Krusejder - spokojnie mogę to nazwać najlepszym koncertem na jakim byłem
. Dzień wcześniej udało nam się być świadkiem próby dźwięku siedząc w knajpce na tarasie obok areny razem z może 100 innych fanów Gilmoura. Co niesamowite - okazało się, że ludzie Gilmoura kamerowali fanów w tej knajpce co jest widoczne na oficjalnym wideo z próby tutaj
https://www.youtube.com/watch?v=8CyKatY3p5I
Sam koncert świetny (czy na innych koncertach z trasy też nie grał Breathe na bisach?) - na to złożyły się rzeczy takie jak: miejsce(wiadomo, rzymski amfiteatr), świetne nagłośnienie i tez wg mnie świetna forma Davida. Naprawde mało jakichkolwiek fałszów. A, no i nowa płyta obroniła się bardzo mocno (nie słyszalem wcześniej żadnego utworu, dopiero na soundchecku i na kocnercie).
Że tak zacytuje klasyka: "Polecam dzieciom"
Sam koncert świetny (czy na innych koncertach z trasy też nie grał Breathe na bisach?) - na to złożyły się rzeczy takie jak: miejsce(wiadomo, rzymski amfiteatr), świetne nagłośnienie i tez wg mnie świetna forma Davida. Naprawde mało jakichkolwiek fałszów. A, no i nowa płyta obroniła się bardzo mocno (nie słyszalem wcześniej żadnego utworu, dopiero na soundchecku i na kocnercie).
Że tak zacytuje klasyka: "Polecam dzieciom"