Oficjalny FC warto czy nie warto?
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 804
Re: Oficjalny FC warto czy nie warto?
Nawet nie wiem czy mają jeszcze "normalny przelew" ale zapłać przez paypal i się nie wygłupiaj. Paypala możesz sobie wcześniej z normalnego konta doładować i nie zapłacisz prowizji za przelew zagraniczny.
Fajne nowe koszulki maja w FC na ten rok z BNW
-
Deleted User 804
Szkoda tylko że od listopada nie losowali żadnych nagród. Niby marne szanse na wygraną, ale nagrody chociaż fajne były. 
Pewnie zrobią kilka losowań w jednym miesiącu za wszystkie pominięte. Już tak się zdarzało.
Ciekawe, czy w tym miesiącu roześlą Nr 100 MagFC?
Miały być "boombastic news", no i proszę, są... Takie bumbastyk, że hejRALF pisze:Ciekawe, czy w tym miesiącu roześlą Nr 100 MagFC?
M.
Jak sprawa z tym paypalem wygląda? Bo konto tam mam powiązane z kontem bankowym, jakaś kasa tez tam jest ale jak chciałem kupić grę na steam to trzeba było podaj nr. Karty kredytowej. Jak chce zapłacić za członkostwo to tez w PP trzeba podać ten nr. Czy samym kontem z pieniędzmi starczy?
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
Osobiscie płacilem bez użycia numeru karty,a propo doszła już koszulka z FC ,hm czarna z różowawym Edim
haha też dostałem ,właśnie jakieś 3 godz temu
,no jakiś wypaśny 
sporo informacji
sporo informacji
Choc w sumie, zadnde nowosci 
Ojtam ojtam 
Wygląda pięknie. Świetnie uczcili 100 edycję. Może kiedyś wydadzą wszystkie numery w formie książkowej? Byłoby co powspominać.
- hipcio_stg
- -#Moonchild

Do posiadaczy: Warto było im rozdrabniać ten setny numer na dwa? Nie mogli od razu dać 100 bez 99,5? Jakieś nowe wieści?
To chyba bardziej chodzilo o szate graficzna, wydanie.itd
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Nie mogli go wcześniej wypuścić, bo z połowę numeru stanowią wywiady z całym zespołem dotyczące głównie nowej płyty. A w momencie, gdy ukazywał się 99.5 nie chcieli, żebyśmy wiedzieli cokolwiek poza okładką, tracklistą i datą premiery.hipcio_stg pisze:Do posiadaczy: Warto było im rozdrabniać ten setny numer na dwa? Nie mogli od razu dać 100 bez 99,5? Jakieś nowe wieści?
- hipcio_stg
- -#Moonchild

Dzięki za odpowiedź, a czy w takim razie nie mogli poczekać z wydaniem tego setnego numeru i nie rozdrabniać się na ten połówkowy numer? Strasznie to dziwne tak przywiązywać się do zwykłej numeracji.WICKER MAN pisze:Nie mogli go wcześniej wypuścić, bo z połowę numeru stanowią wywiady z całym zespołem dotyczące głównie nowej płyty. A w momencie, gdy ukazywał się 99.5 nie chcieli, żebyśmy wiedzieli cokolwiek poza okładką, tracklistą i datą premiery.hipcio_stg pisze:Do posiadaczy: Warto było im rozdrabniać ten setny numer na dwa? Nie mogli od razu dać 100 bez 99,5? Jakieś nowe wieści?
Mieli swoje plany, harmonogram, choroba Brucea ciut pokrzyzowala plany wiec musieli improwizowac 
- hipcio_stg
- -#Moonchild

Mogli się wstrzymać. Ostatecznie ten numer 99,5 nic nie wniósł.
Dobra jest jak jest nie ma co rozkminiac