Trasa 2016-2017 - Spekulacje
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 1499
Re: Trasa 2016-2017 - Spekulacje
Dlatego hala jest najlepszy wyjściem. Może w 2017 będzie większy spokój to mogą spróbować z jakimś otwartym obiektem , może jakiś festiwal.
-
SebastianArcheo
- -#Ancient mariner

Pytanie gdzie zagrają w Pradze. Jeśli w Polsce będzie fest - jadę do Czech.
-
Deleted User 1499
W sumie pasował by mi taki układ , zrobiłbym PL , Czechy i Berlin.
W Czechach pewnie też festiwal będzie, jak w 2011. Albo Aerodrome Festival. U Pepików IM są popularniejsi niż u nas (generalnie - metal), zatem - jeśli hale to by dwie musieli zrobić i wyprzedaliby je. Moim zdaniem w grę wchodzi fest albo Synot Tipp Arenan z kilkoma dobrymi supportami. Przed IM chętnie zobaczyłbym u nas Ghost (bardzo prawdopodobne!) oraz Megadeth/Slayer/Anthrax. Nie mówci mi, że taki line - up nie przyciagnąłby ludzi? Zgadzam się, iż Soni mógłby na Bemowo wrócić albo na Służewiec, bo chyba na Stadion Legii nie ma co liczyć. A może zrobią ten festiwal we Wrocku?Myślicie, że Rod nie wie o trasach BS i ewentualnym powrocie G'NR - wie więcej niż my...
Re: The Book of Souls World Tour 2016 - daty
Myślę, że aż tyle to nawet nie są wstanie. Tym bardziej, że to trasa promująca płytę, czyli ludzie dla których tylko ważne są klasyki mają mniejsze ciśnienie. A ponad 30 tyś. nie było na wspominkowych trasach.sekcjazwlok pisze:Bo Maiden nie ma tak wielkiej popularności w PL i 30 - 35tys to jest max co ile są w stanie zgromadzić
www.MetalSide.pl
To TAURON by wystarczył.
- Saimon1995
- -#Moderator

Iron Maiden + Ghost w Krakowie i jestem w niebie. 
To jest możliwe!
Oj, tak Ghost z Meliorą <3
- hipcio_stg
- -#Moonchild

Po Ghost`cie z Poznania wolałbym chyba cokolwiek innego. Komiczny był ten zespół. Może gdyby było później i ciemniej to inaczej bym go odebrał, a tak to trochę szopka wyszła z tego koncertu.
-
Deleted User 1499
Ja też nie bardzo rozumiem fenomen tego zespołu , widziałem live i nie przekonali mnie do siebie. Ale support to dla mnie spraw drugorzędna więc nie będzie mi przeszkadzał.
Ktoś wie jak sprawdza się ten amfiteatr Waldbühne w Berlinie ?
Ktoś wie jak sprawdza się ten amfiteatr Waldbühne w Berlinie ?
Dziwny ten obiekt w Berlinie... Żywcem z czasów Parteitagów NSDAP
Orientuje się ktoś czy miejsca siedzące są numerowane i można wybrać podczas zakupu? Niektóre są dość blisko sceny. Płyta tam cokolwiek mała jest, a na fotkach scena jest wysoka, więc spod barierek nie będzie widać jej głębi. Ogłosiliby już komplet bo nie wiadomo co kupować i jak rozplanować dni praca/urlop, zwłaszcza, że taki Berlin to wtorek a nie weekend na co po cichu liczyłem.
M.
M.
Ostatnio zmieniony pt paź 23, 2015 10:38 am przez beaviso, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Deleted User 1499
Ja się trochę zawiodłem tym Amfi , liczyłem na O2. Ale trudno może nie będzie tak zle , widziałem że występowali tam m.in. Stonsi i Muse a w przyszłym roku Sabbaci też tam grają , więc chyba słabo nie jest.
@Beaviso , chyba nie ma nic numerowanego bo na BS jest jeden rodzaj biletów.
http://www.eventim.de/black-sabbath-ber ... umpIn=yTix
@Beaviso , chyba nie ma nic numerowanego bo na BS jest jeden rodzaj biletów.
http://www.eventim.de/black-sabbath-ber ... umpIn=yTix
Ponoc tylko pierwsze 1000 osob pod scene na BS wchodzi.
Wlasnie ciekawe jak to na maiden rozwiaza bo tam malo miejsca.
A jak bylo na muse i stones?
Wlasnie ciekawe jak to na maiden rozwiaza bo tam malo miejsca.
A jak bylo na muse i stones?
-
Deleted User 1499
https://www.youtube.com/watch?v=cKnKtBRP354
Na Stonsach było tak samo.
Ja jestem ciekaw czy ten wychodek zostanie. Jeśli tak to Bruce się wyjątkowo nabiega
Ogólnie to nie za duża ta scena jak na standardy Maiden.
Na Stonsach było tak samo.
Ja jestem ciekaw czy ten wychodek zostanie. Jeśli tak to Bruce się wyjątkowo nabiega
Ogólnie to nie za duża ta scena jak na standardy Maiden.
-
Gregory D.
- -#Charlotte

No wlasnie juz o tym w drugim watku pisalem. Brak numeracji siedzen to duza lipa biorac pod uwagę duza roznice w odleglosci od sceny a cene taka sama.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Wystarczy zająć miejsce w kolejce powiedzmy 2-3h przed otwarciem bram, a na pewno traficie na opaskę do sektora stojącego pod sceną. 
Tam chyba są na stałe takie dwa telebimy zamontowane.
-
Deleted User 4783
jeżeli rzeczywiście tak łatwo wejść pod scenę, to warto chyba wybulić hajs i jechać na berlin. A potem gig u nas! Może jeszcze w tym miesiącu czegoś sie dowiemy?