03/07/2016 - Iron Maiden - Wrocław
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 03/07/2016 - Iron Maiden - Wrocław
Ja sądzę, że frekwencyjnie będzie około 25 tysi - to b. dobrze zważywszy jak często u nas grają...
-
Deleted User 1499
Jak nie przegną z ceną biletów to mają szansę na dużą ilość - zobaczcie ile czasu do koncerty jeszcze jest.
Ot co. To też istotna sprawa, sadzę że rozsądnie podejdą do tej kwestii. Jest OK. Po raz pierwszy nie przejmuję się tzw. frekwencją, cieszę sie że Bruce wrócił i że grają.
- likipiki
- -#Lord of the flies

Weź jeszcze pod uwagę, że przy ustalaniu terminu koncertu trzeba się wpisać w terminarz trasy. Margines wynosi pewnie dzień, max. dwa dni.Papa pisze:Cóż, nie wiem w takim razie, o czym myślał dział planowania organizując ten koncert dzień po Black Sabbath.
PS Jakie święto jest 3 lipca?
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
Święto IM 
Matki Boskiej Maidenowskiej?RALF pisze:Święto IM
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
Ktoś puscił plotę, iż tą drugą gwiazdą, która wówczas wystąpi ma być Meta. Jeśli to prawda, to LN strzela koncertowi Maiden w oba kolana i pewnie skończy się w hali ludowej.
-
Deleted User 1499
A że kiedy niby ma ta druga gwiazda grać ?
Za kilka dni ma być wiadomo. Choć jak dla mnie to będzie coś lżejszego niż ciężki rock...
Metallica... fuj.
Bon Jovi coś tam wspominał, że chciałby w 2016 Europe zwiedzić znowu...
Bon Jovi coś tam wspominał, że chciałby w 2016 Europe zwiedzić znowu...
No to teraz trzymam kciuki za halowy koncert w Czechach w piątek 01. lipca. Fajny wyjazd można by wówczas skomponować, z noclegiem i piwną sobotą u naszych południowych sąsiadów.
M.
M.
-
Deleted User 1499
Dołączajcie do Grupy:
https://www.facebook.com/groups/1033072140070138/
https://www.facebook.com/groups/1033072140070138/
Ostatnio zmieniony ndz paź 25, 2015 1:06 pm przez Deleted User 1499, łącznie zmieniany 3 razy.
Jest kilka opcji: Bon Jovi, The Rolling Stones, U2. Chodzi o to, że koncert Mety organizowany w tym samym kwartale co Maiden oznaczałby pusty stadion na Brytyjczykach, z całym szacunkiem dla Harris'a i mojej fascynacji tym zespołem.
W 2014 Metallica grała 2 tygodnie po Iron Maiden, a nie przeszkodziło to w miarę przyzwoitej frekwencji na poznańskim stadionie. Przypomnę, ze wtedy w Polsce występowało także Black Sabbath.RALF pisze:Jest kilka opcji: Bon Jovi, The Rolling Stones, U2. Chodzi o to, że koncert Mety organizowany w tym samym kwartale co Maiden oznaczałby pusty stadion na Brytyjczykach, z całym szacunkiem dla Harris'a i mojej fascynacji tym zespołem.
Wszystko zależy od cen biletów....mikdyb pisze:W 2014 Metallica grała 2 tygodnie po Iron Maiden, a nie przeszkodziło to w miarę przyzwoitej frekwencji na poznańskim stadionie. Przypomnę, ze wtedy w Polsce występowało także Black Sabbath.RALF pisze:Jest kilka opcji: Bon Jovi, The Rolling Stones, U2. Chodzi o to, że koncert Mety organizowany w tym samym kwartale co Maiden oznaczałby pusty stadion na Brytyjczykach, z całym szacunkiem dla Harris'a i mojej fascynacji tym zespołem.
W Poznaniu była akcja z lucky ticket po 99. Trochę załatało to trybuny
W sumie tak, kto wie... No i wówczas był jeszcze Slayer. Echh mogliby coś przed IM dodać.
Ale myślę, że LN posiada większe możliwości i środki do promowania koncertu niż takie Go Ahead. Trzy lata temu przecież zorganizowali dwie pełne hale. Nie ma się co obawiać frekwencją, zobaczymy jak będzie po miesiącu sprzedaży biletów.
Dokładnie, Go-Ahead za dużo nie zrobili w celu promowania imprezy.
eska rock jak zwykle dobre infoBilety na koncert Iron Maiden w Polsce 2016
Sprzedaż biletów na koncert nie została jeszcze uruchomiona, nie wiemy więc również jakie będą ceny wejściówek na wrocławski koncert legendarnej grupy. Przypomnijmy, że w tym roku zespół grał już w naszym kraju na Atlas Arenie w Łodzi. Takich koncertów jednak nigdy mało, prawda
Co tam za cepy pracują?