03/07/2016 - Iron Maiden - Wrocław
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 03/07/2016 - Iron Maiden - Wrocław
Chętnie bym posłuchał na żywo tego Ghosta tym bardziej że go tak chwalicie.
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Luxtorpeda 23.05 ; Savatage + 11.08
- DeJMIeN Wielki
- -#Clansman

No i mamy !!!!
Do piątku byłem gotów obstawić wszystkie pieniądze, że zagrają w Krakowie, Łodzi, Gdańsku lub Warszawie. Wrocka nawet nie brałem pod uwagę, a tu proszę! I jeszcze dzień po Sabbs! Nie zdziwię się jak będą organizowane wyjazdy z jednym i drugim koncertem w ofercie. Dobrze, że stadion bo na razie moja sytuacja finansowa daleka jest od idealnej i planuję dopiero po świętach golden kupić. Choć i tak wolałbym dwie halówki. Myślę, że Tauron w 2017 jest całkiem prawdopodobna.
Do piątku byłem gotów obstawić wszystkie pieniądze, że zagrają w Krakowie, Łodzi, Gdańsku lub Warszawie. Wrocka nawet nie brałem pod uwagę, a tu proszę! I jeszcze dzień po Sabbs! Nie zdziwię się jak będą organizowane wyjazdy z jednym i drugim koncertem w ofercie. Dobrze, że stadion bo na razie moja sytuacja finansowa daleka jest od idealnej i planuję dopiero po świętach golden kupić. Choć i tak wolałbym dwie halówki. Myślę, że Tauron w 2017 jest całkiem prawdopodobna.
-
Deleted User 1499
A tak wyglądały ceny w Poznaniu:
VIP: 699 zł / Trybuna A: 249 zł / Trybuna B: 159 zł / Golden Circle: 299 zł / G/A (Płyta): 169 zł
A no i nic nie chce mówić ale jesteśmy wyróżnieni na oficjalnej w zakładce Tour - Wszystko z wielkiej litery ha !
VIP: 699 zł / Trybuna A: 249 zł / Trybuna B: 159 zł / Golden Circle: 299 zł / G/A (Płyta): 169 zł
A no i nic nie chce mówić ale jesteśmy wyróżnieni na oficjalnej w zakładce Tour - Wszystko z wielkiej litery ha !
Cena za płytę, która i tak pewnie będzie jeszcze zmniejszona na rzecz GC jest za wysoka..
Ale LN jest droższy, ma też nieporównywalnie większe możliwości promocyjne.
Papa pisze:GC na pewno. Nie wiem tylko, czy aby EE nie jest też wymagany. Ostatnio jak wygrałem FTTB i się pytałem, to zarzekali się, że ma być EE i koniec.Mandrake pisze:PS. Czy żeby wziąć udział w FTTB to muszę mieć bilet na GC ?
Dwie sprzeczne wypowiedzi. Jak to w końcu jest?Budziol pisze:Na fttb niepotrzebne Ci ee, a 280 gc przyzwoicie,
na Berlin raczej tez beda jak zrobili tylko jeden.rodzaj
Rozumiem Budziol że miałeś FTTB i wystarczył bilet na GC, tak ?
Why so serious?
Tak. A przy okazji z nami wpuscili EE
Że też Management IM się tym nie zainteresuje, toż przecież szczyt cebulactwa i lecenia w wuja z osobami płacącymi składki w fanklubie. Próbowaliście coś pisać w tej sprawie?
Tylko w Pl takie cyry
Rod pewnie nawet nie wie co się tu wyprawia.
Pewnie nie wie....
Ja jednak liczyłam na Taurona, wstać rano śniadanko i na nóżkach na IM
Ale Wrocław też spoko, w 2003 nie byłam to chętnie zobaczę co tam dobrego 
3 lipca wypada w niedzielę, więc chyba skuszę się na weekendowy wypad do staropolskiego Breslau. Pokręcę się z małżonką po mieście w sobotę i niedzielę, wieczorkiem koncert a po koncercie powrót do domciu.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Bardzo dobry wybór.erosinho pisze:3 lipca wypada w niedzielę, więc chyba skuszę się na weekendowy wypad do staropolskiego Breslau. Pokręcę się z małżonką po mieście w sobotę i niedzielę, wieczorkiem koncert a po koncercie powrót do domciu.
Zoo i Afrykarium to akurat bym nie polecał. To chyba największa porażka tego miasta...
UP THE IRONS !!!
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Zoo traktowałbym bardziej jako obiekt historyczny.ClouD pisze:Zoo i Afrykarium to akurat bym nie polecał. To chyba największa porażka tego miasta...
A mnie jakos Wroclaw w przeciwienstwie do Krakowa nie kupil
Dokładnie... jest tu co robićWICKER MAN pisze:Bardzo dobry wybór.Wrocław jest jednym z najpiękniejszych polskich miast - polecam Ostrów Tumski, ZOO (Afrykarium!), Park Szczytnicki, taras widokowy w Sky Tower oraz oczywiście Stare Miasto... Atrakcji na weekend nie powinno zabraknąć.
www.MetalSide.pl