03/07/2016 - Iron Maiden - Wrocław
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 03/07/2016 - Iron Maiden - Wrocław
To prawda, we Wrocławiu byłem kilka razy - bajka.
Wrocław jest super:)
Stadion Miejski natomiast jest taki sobie na koncerty, mi się przynajmniej średnio podobało. No ale mam 15 min spacerkiem, więc nie będę narzekać;)
Stadion Miejski natomiast jest taki sobie na koncerty, mi się przynajmniej średnio podobało. No ale mam 15 min spacerkiem, więc nie będę narzekać;)
Tylko pozazdrościc.
Pierwszy raz widziałem/słyszałem ich przed IM w poznaniu - no i zostałem ich fanemmic7 pisze:Chętnie bym posłuchał na żywo tego Ghosta tym bardziej że go tak chwalicie.
holy smoke
Jest jeszcze sporo czasu, ale jakby ktoś jeszcze pojawił się we Wrocku na dzień przed koncertem, to na jakieś sanktuaryjne piwkowanie można by się było umówićgumbyy pisze:Dokładnie... jest tu co robićWICKER MAN pisze:Bardzo dobry wybór.Wrocław jest jednym z najpiękniejszych polskich miast - polecam Ostrów Tumski, ZOO (Afrykarium!), Park Szczytnicki, taras widokowy w Sky Tower oraz oczywiście Stare Miasto... Atrakcji na weekend nie powinno zabraknąć.
-
Deleted User 5147
W metrze już są informacje o koncercie
wyświetlają je na monitorach w wagonach 
-
Martulka 94
- -#Charlotte

Jak myślicie długo będą bilety do kupienia, bo nie wiem czy czekać czy nie
Powinny być, choć - kto wie? Lepiej kupić i mieć, niż potem żałować, albo się rozmyślić.
-
Martulka 94
- -#Charlotte

no, ale chyba w piątek wszystkich nie wykupią :-)
Znając życie bilety będą do samego końca, więc nie ma się co spinać.
-
Martulka 94
- -#Charlotte

na sabbath szybko poszły
Ale to dopiero ich trzeci koncert u nas (w składzie z Ozzym) na przestrzeni ostatnich 20 lat, a Maidenów w tym czasie gościliśmy chyba 11 razy. Poza tym nie kończą kariery.
No i niestety się nie pomyliłem, szanse na sold out bliskie niemożliwości. Jak ktoś będzie czekał z kupieniem biletu do końcaMr. M pisze:Raczej wątpię, w Poznaniu było ok. 25 tys. we Wrocławiu wchodzi ponad 30 spokojnie, także nawet jeśli "niedzielni fani" (w tym przypadku dosłownie) przyjdą na koncert + ci, co nie pojechali do Poznania, bo mieli dosyć kolejny raz to samo z Maiden England, to i tak prawdopodobieństwo wyprzedania całego stadionu stawiam na równi ze zdobyciem przez Korwina w jutrzejszych wyborach ponad 5%
to spokojnie trafi jeszcze na jakąś promocję, konkurs albo kupi przed samym koncertem
-
Martulka 94
- -#Charlotte

11 razy, a ja nie byłam ani razu muszę jechać, muszę zobaczyć Bruce'a tylko najgorsze, że w tym czasie mogę mieć obronę. Kupię bilet, a tu się okaże, że nie będę mogła jechać 
Ja mam też obronę w podobnym terminie, choć raczej trochę później, w połowie lipca. W każdym razie po coś w końcu wymyślili wrzesień. W zeszłym roku poszedłem prosto z koncertu Maidenów na egzamin i bardzo przyjemnie się go pisało, więc nie ma się co przesadnie spinać.
-
Martulka 94
- -#Charlotte

No wiem,że nie ma co sie martwic na zapas,bo to jeszcze rok czasu,ale mam dosc daleko do Wroclawia okolo 5 godz pociagiem i boje sie,ze jak bede miec obrone na drugi dzien to nie zdaze wrocic.
Koncert na bank się nie wyprzeda w 100%, bilety spkojnie kupicie nawet w dzień koncertu, to nie hala 
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
To byś musiała mieć wyjątkowego pecha, zresztą pewnie jeszcze pepikolandię wrzucą w podobnym terminie, więc zawsze jest alternatywa.
Spokojnie, kupisz bilety
-
Martulka 94
- -#Charlotte

Ja zawsze panikuję,a potem się okazuje,że wszystko jest ok.
Ale szkoda by bylo jak by przepadlo szczególnie,że moj chłopak stawia bilety,ktory nie lubi IM i inny rockowych zespołów,które ja lubię i mówi,że kupuje te bilety tylko ze wzgledu na mnie