03/07/2016 - Iron Maiden - Wrocław
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 03/07/2016 - Iron Maiden - Wrocław
Czy ten link https://media.ticketmaster.eu/poland/0b ... 0735cb.jpg przedstawia ceny na Iron Maiden czy z jakiegoś innego koncertu?
Dokładnie, dotyczy koncertu z 3 lipca Iron Maiden. Dzisiaj kupowałem bilet i taki obrazek jest na stronie.
Dzieki za info w sumie nie tak tragicznie... Napaleńcy na gcee jak zwykle będą żałować
100 zł więcej i pierwsi odpadną.
Jesli wbija sie na barierki to nie odpadna, jakos FTTB nie odpadaja 
Ja z moimi latami na karku i z moją wagą
to nie mam szans na barierkę. W 1985 w Łodzi na Powerslave i 1986 Somewhere In Time to dałem radę być przy barierce, ale teraz to już nie bardzo
, ale na GC gdzieś w środku albo nawet trochę z tyłu to wyrobię. 
To ja też tak celuję...
Trybuny VIP - he he, w Poznaniu w tym miejscu były normalne miejsca a LN i już to są ekskluzywne za 3 stówy... Skok na kasę jak zwykle...
To było do przewidzenia, dlatego czekam na Czechy...
Informacja super... Dzisiaj w robocie kumpel mi wspomniał o koncercie ale mu nie wierzyłem, teraz okazuje się że to prawda
Super że Wrocław. Dla mnie to jak błogosławieństwo bo do Wrocka mam jakąś godzinkę drogi. O wiele lepiej niż miałbym się do Warszawy czy gdziekolwiek indziej taszczyć. Ceny.... Cóż jak dla mnie trochę wygórowane ale... To nie są już te czasy że bilet można za 130 zł kupić i bawić się świetnie przed samą sceną... Na koncercie zapewne się pojawię. Co do miejsca w którym będę się znajdował... Jeszcze się zastanowię 
Fight for you planet !!
A jak się ma bilet GCEE też można być wylosowanym do FTTB? takie mam rozkminy, żeby w razie nie wylosowania FTTB jakoś się zabezpieczyć 
you are number ... 89
Gobos on tour 2016:Wrocław...
FTTB- First to the barier
członkowie oficjalnego fan clubu Iron Maiden zgłaszają się do losowania przed koncertem, i jak zostaną wylosowani to wchodzą odpowiednio wcześniej żeby być przy barierkach
członkowie oficjalnego fan clubu Iron Maiden zgłaszają się do losowania przed koncertem, i jak zostaną wylosowani to wchodzą odpowiednio wcześniej żeby być przy barierkach
you are number ... 89
Gobos on tour 2016:Wrocław...
-
Martulka 94
- -#Charlotte

Jak wygląda wogole organizacja przed koncertem ile trzeba byc przed ?
Zależy od tego jak szybko biegasz i na ile dobrze potrafisz rozpychać się łokciami.
Zazwyczaj potem jest to wszystko podawane... Godziny otwarcia bramek bo generalnie o to się rozchodzi.Martulka 94 pisze:Jak wygląda wogole organizacja przed koncertem ile trzeba byc przed ?
Fight for you planet !!
-
Martulka 94
- -#Charlotte

Dzięki za odpowiedź. A czy na trybunach oplaca sie bilet kupowac?
To zależy po co idziesz na giga - jeśli posłuchać w większym spokoju bez brania czynnego udziału tj.bez szaleństw na murawie ,pod sceną czy innym młynie
to trybuny są jak najbardziej wskazane :-)
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
A wbrew pozorom, nie trzeba siedzieć na trybunie jak w operze, ochrona przychylnie podchodzi do tych co stoją i się bawią.mic7 pisze:To zależy po co idziesz na giga - jeśli posłuchać w większym spokoju bez brania czynnego udziału tj.bez szaleństw na murawie ,pod sceną czy innym młynieto trybuny są jak najbardziej wskazane :-)
Dokładnie