03/07/2016 - Iron Maiden - Wrocław
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 03/07/2016 - Iron Maiden - Wrocław
2x Trybuna 220 kupiona 
Ale 220 był wyłączony ze sprzedaży przecie
i teraz sprawdzałem i nadal jest... 0_o Czy to miejsc już nie ma po prostu?? Ja w każdym razie dlatego kupiłem sektor obok, 219 miejsca tuż przy 220 ale co ważne JEST MAPA
Siedziałem tak na Ergo Arenie i było spoko, więc (w odpowiednio innej skali oczywiście) na stadionie też powinny to być dobre miejsca.
Nic nie wiem o MM/Empikach póki co.
Kupione
myślę nad jakimś busem z Krakowa do Wrocławia, jak na razie jestem w miarę pewien 6 osób. Ktoś coś?
już nie mam tu najwięcej postów

Na Ticketmaster nie byłAle 220 był wyłączony ze sprzedaży przecie![]()
"nie ma. szanowny organizator nie wyraził zgody"
Ktoś mi tak odpowiedział gdy spytałem czy jest możliwość kupna w empiku...
Ktoś mi tak odpowiedział gdy spytałem czy jest możliwość kupna w empiku...
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
No tak - czyli tylko net.
Hahahaha
Mi do biletów doliczyli 25 zł za "koszty obsługi", pewnie dlatego.
W ticketmaster tez doliczaja? Czyli nie kupimy stacjonarnie :-/
Jak inaczej by od ludzi kasę wydębili?!
Generalnie mam wrażenie ,ze polityka sprzedaży biletów jest żywcem z trzeciego świata. Rusza sprzedaż - nie ma mapki. Musimy zdać się na łaskę systemu, który z każdą następną próbą wypluwa coraz gorsze miejsca (mówię o sektorach). Mapka się pojawia - część sektorów ( najczęściej tych bardziej atrakcyjnych) jest niedostępna. Ww. są dostępne, wolne są pojedyncze miejsca. Po czym od czasu do czasu Eventim udostepnia sprzedaż biletów na miejsca w sektorach które były niedostępne/ "wyprzedane".
LOL to Ticketmaster ma inny system? 0_o Myślałem że to wszystko i tak idzie zawsze przez Eventim! (EDIT: no tak, widzę że mają część sektorów, które na Eventim są niedostępne) :/ No cóż, szkoda że tak robią, ale nic już nie poradzę już, jestem zadowolony z miejsc które mam, a w przyszłości będę również Ticketmaster sprawdzał.
Ostatnio zmieniony pt paź 30, 2015 11:16 am przez wojteq, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeszcze są stacjonarne punkty eventimu.
Z tym, że nie wiem gdzie takie są
-
Edit.
Jedyny punkt sprzedaży w moim mieście to empik. No ja jebie.
Dzisiaj się pytam kiedy mam egzaminy zawodowe jak mi spasuje to dzisiaj załatwiam Berlin...
Z tym, że nie wiem gdzie takie są
-
Edit.
Jedyny punkt sprzedaży w moim mieście to empik. No ja jebie.
Dzisiaj się pytam kiedy mam egzaminy zawodowe jak mi spasuje to dzisiaj załatwiam Berlin...
Ostatnio zmieniony pt paź 30, 2015 11:14 am przez Michał, łącznie zmieniany 2 razy.
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
Ale tak zawsze było, muszą to jakoś regulować. Ciekawi mnie tylko, czy dostanę bilet w Media Markt?
Ja ostatecznie też jestem (aczkolwiek okaże się na miejscu, nigdy nie byłem na koncercie na tym obiekcie). Nie zmienia to jednak faktu ,że robi się straszny dym z kupowaniem biletów i zabawa w kotka i myszkę.
No dokładnie. Ja tak jak mówię, miałem analogiczne miejsca na Ergo Arenie więc mniej więcej wiem czego się spodziewać, poza akustyką rzecz jasna. I te moje miejsca będą na 99% spoko. Ale szkoda, że po prostu nie wrzucą tych biletów w jednolitym systemie, bo nigdy przy wcześniejszych koncertach nie sprawdzałem stron innych niż Eventim i LN, nie było chyba takiej potrzeby. Teraz mam nauczkę, ale swoją drogą Ticketmaster mi fatalnie działa, b. spowalnia przeglądarkę więc bałbym się przez tę stronę cokolwiek kupić, to już tak nawiasem mówiąc. Tak samo z mapką, której nie było i nie wiadomo czy czekać czy kupować. Dobrze, że chwilę poczekałem, bo to co wybrałem jest lepsze od tych automatycznych.Abstract pisze:Ja ostatecznie też jestem (aczkolwiek okaże się na miejscu, nigdy nie byłem na koncercie na tym obiekcie). Nie zmienia to jednak faktu ,że robi się straszny dym z kupowaniem biletów i zabawa w kotka i myszkę.
Tak na pocieszenie to z tego co zrozumiałem tutaj są te bilety "pamiątkowe" czyli takie ładniejsze. Oby tak było.
Swoją drogą, bo nie znalazłem na ich stronie, to Ticketmaster też pobiera od Was jakąś prowizję? Wychodzi tak samo, taniej, czy drożej niż Eventim?
Jeszcze tak offtopiąc lekko, ale jednak blisko tematu: moja Rodzicielka często chodzi na różne koncerty, sztuki teatralne itd. I tam są takie same jaja, wolne bilety potrafią być zupełnie różne na 3 różnych stronach i trzeba sprawdzać wszystkie, gdzie jest lepszy wybór. W dodatku często te najlepsze miejsca schodzą migiem. Także ogółem nie tylko z dużymi eventami tak jest XD
Ostatnio zmieniony pt paź 30, 2015 11:28 am przez wojteq, łącznie zmieniany 1 raz.
Ostatecznie, przez neta zamówienie i tyle.
Swoją drogą, bo nie znalazłem na ich stronie, to Ticketmaster też pobiera od Was jakąś prowizję? Wychodzi tak samo, taniej, czy drożej niż Eventim?
Właśnie, jak to jest?
Właśnie, jak to jest?
A brak eticketow bez wysylki bez problemow to nie paranoja? Jak gdzies ktos kupi stacjonarnie bez oplat niech da znac
Aleje Jerozolimskie - tam kupisz bez opłat. Na Eventim.pl i Ticketmaster są opłaty. Eventim ma ładniejsze bilety, ponadto na Ticketmasterze często wychodzą błędy transakcji tj. zablokuje kasę z karty, ale w ich systemie wyskoczy błąd i anuluje transakcję.