No ja na BS biorę sobię poduszkę - rozkłdam się na jakies tekturce i spię :-) Teraz w Berlinie na U2 od 9 koczowaliśmy od 9 do 14 normalnie sobie spałemMichał pisze: To od 7 będę pod Areną stał i czekał
03/07/2016 - Iron Maiden - Wrocław
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 4876
Re: 03/07/2016 - Iron Maiden - Wrocław
Ja na openerze w 2013 na blur od otwarcia bramek. W sumie się nie opłacało bo oprócz mnie stało jakieś 10 os. A reszta przyszła 30 min przed koncertemthorgal_30 pisze:No ja na BS biorę sobię poduszkę - rozkłdam się na jakies tekturce i spię :-) Teraz w Berlinie na U2 od 9 koczowaliśmy od 9 do 14 normalnie sobie spałemMichał pisze: To od 7 będę pod Areną stał i czekałNo ale barierki były
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
- Saimon1995
- -#Moderator

Ja sobie na spokojnie wieczorkiem przejdę się do najbliższego Media Marktu/Empiku i mam nadzieję, że będą je mieć. A jak nie to przez stronę internetową zamówię. Choć wolałbym oszczędzić kasę (i przy okazji - czas) na przesyłce.
potwierdzam Saturn Katowice - 3x GC zakupione :-) początkowo usłyszałem, że sprzedaż stacjonarna jest zablokowana, ale prosiłem by sprawdzić i okazało się, że jednak można
Drukują na tych białych biletach z Edkiem?joseba pisze:Saturn Katowice - 3x GC zakupione :-)
jw. standardowe bilety drukują, takie jak zawsze
Pokażesz jak wyglądają?joseba pisze:jw. standardowe bilety drukują, takie jak zawsze
Hej, słuchajcie mam tutaj sprawę. Jest ona bezpośrednio związana z biletami na Wrocław, także mam nadzieję, że Administracja mnie nie zbije zbyt mocno
Ale sprawa jest dość poważna.
Mam Kolegę, który jeździ na wózku. Dziś wysłał maila na ten mail eventimu odnośnie biletów dla osób niepełnosprawnych, chcąc konkretnie zakupić bilet na Wrocław. Oto co mu odpisali:
Dziękuję.
Mam Kolegę, który jeździ na wózku. Dziś wysłał maila na ten mail eventimu odnośnie biletów dla osób niepełnosprawnych, chcąc konkretnie zakupić bilet na Wrocław. Oto co mu odpisali:
To są jakieś jaja, Kumpel mówi że na Poznań załatwiał bilety półtorej tygodnia bo nie idzie się z nimi konkretnie dogadać. Czy może ktoś z Was lub Waszych przyjaciół ma podobne doświadczenia, może zna jakiś sposób żeby to załatwić szybko i skutecznie, podobno eventim odpisuje raz dziennie tylko XD to jest dla mnie chore, obsługa rodem z krajów trzeciego świata. Nie chcę zaśmiecać tematu, ale jeśli ktoś miałby jakieś doświadczenia, rady, pomysły co w tej sytuacji zrobić, żeby konkretnie sprawę załatwić, to piszcie mi PWSzanowny Panie,
Bilety na Osób niepełnosprawnym dostępne są dla osób poruszających się na wózku inwalidzkim.Jest to związane z rozmieszczeniem miejsc na obiekcie.
W wyznaczonej strefie nie ma miejsc siedzących dla osób niepełnosprawnych, są jedynie miejsca wyznaczone na wózek inwalidzki.
nie ma w nich nic nadzwyczajnego, wyglądają bardzo podobnie jak tePython pisze:Pokażesz jak wyglądają?joseba pisze:jw. standardowe bilety drukują, takie jak zawsze

-
Martulka 94
- -#Charlotte

Które miejsce na trybunach najlepiej wybrać żeby było dobrze słychać i w miarę widzieć? 
Już kupiłem - trybuny 219 dolne rzędy.

-
Deleted User 1499
Ja poczekam na 10 tego
jeszcze berlin trzeba kupić echh :-D
- hipcio_stg
- -#Moonchild

Ja już mam
Powodzenia w zakupie, choć zapewne wraz z popytem na GC bramka będzie się przedłużać w stronę środka pola 
Dokładnie, tak - ja ma identyczny, tylko sektorowy
-
Deleted User 5800
Fajnie, że już macie bilety, ale oby te GC się za szybko nie sprzedało bo nie bardzo wiem czy 3 lipca będę mógł jechać
.
Btw. Wiadomo coś co z tym Ghostem?
I czy część trybun jest wyłączona ze sprzedaży? Bo wiele sektorów jest niedostępnych na eventimie.
Btw. Wiadomo coś co z tym Ghostem?
I czy część trybun jest wyłączona ze sprzedaży? Bo wiele sektorów jest niedostępnych na eventimie.
Ja w Empiku dowiedziałem się, że są wyprzedane, tak mi powiedzieli. W sumie - możliwe 
Chcę spokojnie obejrzeć koncert i posłuchać/pooglądać solówki. Trybuna Premium - jakie miejsca/sektory polecacie? 
I to sa te kolorowe FanTickety???hipcio_stg pisze: Ja już mamPowodzenia w zakupie, choć zapewne wraz z popytem na GC bramka będzie się przedłużać w stronę środka pola
No raczej nieeee