03/07/2016 - Iron Maiden - Wrocław
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Martulka 94
- -#Charlotte

Re: 03/07/2016 - Iron Maiden - Wrocław
2xTrybunu zamówione
A wybrałam trybuny,dlatego że chcę spokojnie posłuchać i oglądać 
Ja wczoraj zakupiłam GC
Na spokojnie można już kupić w empiku nie płacąc LN za przesyłkę i nie czekając 
Ehhh, czwarty raz a człowiek szczęśliwy jakby pierwszy raz w życiu kupował bilety na Maiden
Ehhh, czwarty raz a człowiek szczęśliwy jakby pierwszy raz w życiu kupował bilety na Maiden
FanTicket dostępne są tylko w sprzedaży wysyłkowej, bo tak naprawdę są drukowane w Niemczech.joseba pisze:oba są z eventimaRoberrcik pisze:W Saturnie/MM drukują bilet taki jak z eventimu czy jakiś zwykły papierowy?
Jeżeli zwykły, to gdzie we Wrocławiu moge kupić taki z eventima?ale zapewne masz na myśli czy zwykły drukowany, czy FanTicket z motywem Edka
takie luksusy to tylko poprzez elektroniczną drogę sprzedaży (bodajże +25 zł), bądź zakup w Wawie...
-
SebastianArcheo
- -#Ancient mariner

Sa w Empiku? Pięknie! Co radzicie wybrać? Płytę czy trybuny?
To zależy czego oczekujesz po koncercie. Ja nie należę do bardzo żywiołowych fanów i ostatnie dwa koncerty na których byłem (Łódź i Poznań) spędziłem na trybunach - było dobrze, więc nie takie trybuny straszne, jak je malująSebastianArcheo pisze:Sa w Empiku? Pięknie! Co radzicie wybrać? Płytę czy trybuny?
A jeśli chodzi o bilety, to nie sądzę, żeby się prędko GC wyprzedało.
"Widokowo" miejsce na trybunach nawet bywa lepsze, zwłaszcza gdy jest się niskim i z płyty można oglądać plecy innych. Ale za to na GC nikt nie będzie się pruł, że to ty zasłaniasz mu widok i masz siadać spokojnie na dupie, bo chce za tobą siedzieć nieruchomo na swoim krzesełku i kręcić sobie przez 100 minut film telefonem.Dejavu pisze:SebastianArcheo pisze:Chociaż jak dla mnie dobre miejsce na trybunach w niczym nie jest gorsze od GC.
M.
-
flightoficarus
- -#Invader

Nie będę miała za co jeść, pić, odetną mi prąd i gaz, ale bilet kupiłam 
Have you ever been alone at night?
To co trzeba wybrać? Wysyłke zagraniczna zeby dostac FanTicket?Piwowarus pisze:FanTicket dostępne są tylko w sprzedaży wysyłkowej, bo tak naprawdę są drukowane w Niemczech.joseba pisze:oba są z eventimaRoberrcik pisze:W Saturnie/MM drukują bilet taki jak z eventimu czy jakiś zwykły papierowy?
Jeżeli zwykły, to gdzie we Wrocławiu moge kupić taki z eventima?ale zapewne masz na myśli czy zwykły drukowany, czy FanTicket z motywem Edka
takie luksusy to tylko poprzez elektroniczną drogę sprzedaży (bodajże +25 zł), bądź zakup w Wawie...
ktoś z Was zamawiał bądź wybiera się na GCEE?
GC zakupione
do zobaczenia na stadionie 
Tak z ciekawości, będą podawane jakieś dane jak idzie sprzedaż biletów?
Zakupiłem wczoraj golden circle:) apropo czy bedzie jakies sporkanie fanów jak to bylo w poznaniu? Mam na mysli jakis pub wspolne zdjecie?:)
Raczej nie, tylko przecieki. Ale już teraz mogę Ci powiedzieć, że będzie 20 tysięcy.Roberrcik pisze:GC zakupionedo zobaczenia na stadionie
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
No tyle, to na 100%
Nie nie, chodzi tylko o to, że nie można ich dostać w Polsce nigdzie od ręki. Trzeba zrobić normalne zamówienie pocztą, eventim w Niemczech je drukuje, przesyła do polskiego oddziału a oni już wysyłają do odbiorców.wydra77 pisze:To co trzeba wybrać? Wysyłke zagraniczna zeby dostac FanTicket?Piwowarus pisze:FanTicket dostępne są tylko w sprzedaży wysyłkowej, bo tak naprawdę są drukowane w Niemczech.joseba pisze:
oba są z eventimaale zapewne masz na myśli czy zwykły drukowany, czy FanTicket z motywem Edka
Czyli mówisz ze jak normalnie sie zamówi na eventim.pl to sie dostanie takie ładne kolorowe?Piwowarus pisze:Nie nie, chodzi tylko o to, że nie można ich dostać w Polsce nigdzie od ręki. Trzeba zrobić normalne zamówienie pocztą, eventim w Niemczech je drukuje, przesyła do polskiego oddziału a oni już wysyłają do odbiorców.wydra77 pisze:To co trzeba wybrać? Wysyłke zagraniczna zeby dostac FanTicket?Piwowarus pisze: FanTicket dostępne są tylko w sprzedaży wysyłkowej, bo tak naprawdę są drukowane w Niemczech.
Bo widziałem juz ze ktoś dostał taki bilet?
- hipcio_stg
- -#Moonchild

Powyższy bilet jest mój i kupiłem go w empiku z opcją ciepłego druku na miejscu. Nie płaciłem 3% kosztów manipulacyjnych ani kosztów wysyłki. Obrazek na bilecie średnio mnie interesuje za jakieś 25-30zł.
Dzieki za wyjasnieniehipcio_stg pisze:Powyższy bilet jest mój i kupiłem go w empiku z opcją ciepłego druku na miejscu. Nie płaciłem 3% kosztów manipulacyjnych ani kosztów wysyłki. Obrazek na bilecie średnio mnie interesuje za jakieś 25-30zł.
Kupując w Empiku płaci się cokolwiek dodatkowego, czy w przypadku GC, po prostu 279 za bilet?
w empiku/saturnie/mm cena dokładnie taka jak na bilecie, bez żadnych dodatkowych/ukrytych kosztów