05/07/2016 - Iron Maiden - Praga
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 05/07/2016 - Iron Maiden - Praga
Gdzie i jak w końcu kupujecie bilety?
Kupiłem przez Ticketpro.cz
płatność kartą (+2% do ceny biletu)
plus jeszcze jakieś tam drobne za obsługę
bilet elektroniczny do samodzielnego wydruku, dostępny wkrótce po transakcji
można opcjonalnie wziąć m-bilet do pokazania na smartphone, ale ja mam starą nokię, no i co będzie jak bateria siądzie
Załóż sobie konto na Ticketpro.cz, żebyś był w stanie w dowolnej chwili wejść tam i pobrać plik z e-biletem.
Cena za stani u podia wyszła 281 zł, uśredniona przy zakupie 4 biletów, licząc po dzisiejszych kursach. Dla porównania - na Litwę wyszło 274 zł (e-bilet na płytę), a GC we Wrocławiu (z wysyłką listem poleconym) 290 zł. Tak więc w regionie Europy Śr-Wsch. ceny mamy ustawione na takim samym poziomie.
M.
płatność kartą (+2% do ceny biletu)
plus jeszcze jakieś tam drobne za obsługę
bilet elektroniczny do samodzielnego wydruku, dostępny wkrótce po transakcji
można opcjonalnie wziąć m-bilet do pokazania na smartphone, ale ja mam starą nokię, no i co będzie jak bateria siądzie
Załóż sobie konto na Ticketpro.cz, żebyś był w stanie w dowolnej chwili wejść tam i pobrać plik z e-biletem.
Cena za stani u podia wyszła 281 zł, uśredniona przy zakupie 4 biletów, licząc po dzisiejszych kursach. Dla porównania - na Litwę wyszło 274 zł (e-bilet na płytę), a GC we Wrocławiu (z wysyłką listem poleconym) 290 zł. Tak więc w regionie Europy Śr-Wsch. ceny mamy ustawione na takim samym poziomie.
M.
Jak już pisałem wcześniej bilet kupuję osobiście w punkcie ticketpro w Czechach . Kosztował mnie 1650 koron ( 264 zyla po kursie dnia ) + dojazd ( 26 km tam i z powrotem ).
Wielkie dzięki za informacje
Albo zdecyduję się faktycznie na ten elektroniczny, albo zrobimy sobie z dziewczyną wycieczkę do Czech 
Stání u pódia wyprzedane czy tylko chwilowo niedostępne? Chciałem kupić bilet przed świętami a tu taka niespodzianka.
Edit. Ok, już wiem. Na ticketpro są wyprzedane, na ticketportalu dalej dostępne.
Edit. Ok, już wiem. Na ticketpro są wyprzedane, na ticketportalu dalej dostępne.
Ten sam myk prwnie co u nas 
Przepraszam, że w kółko nudzę o tych biletach, ale czy jest ktoś w stanie pokazać mi jak wygląda ten e-ticket?
Szukałem w internecie wzorów, ale nic konkretnego nie znalazłem.
Plik PDF - 1 strona A4 do samodzielnego wydrukowania, u góry jeden główny kod kreskowy, poniżej szeroki pas na wzór biletu, jaki kupujesz "w okienku", z logo IM, ceną, miejscem i godziną koncertu plus dwa mniejsze kody kreskowe, a pozostała ponad połowa strony to litania drobnym drukiem plus jakieś reklamy.Wlo pisze:Przepraszam, że w kółko nudzę o tych biletach, ale czy jest ktoś w stanie pokazać mi jak wygląda ten e-ticket?Szukałem w internecie wzorów, ale nic konkretnego nie znalazłem.
M.
Na Litwe podobnie z eticketem tyle ze reklamy 3/4 strony
Swoja droga dziwne, ze w dzisiejszych czasach nie sa wszedzie dostepne takie bilety
Swoja droga dziwne, ze w dzisiejszych czasach nie sa wszedzie dostepne takie bilety
Wielkie dzięki beaviso, nie mam więcej pytań
Przynajmniej na razie 
-
Deleted User 1499
Pany jakiś transport będzie organizowany ? Bo myślę żeby z Wrocka na Pragę uderzyć.
Masz plbusa po taniosci :-)
Na Berlin Maciek robi i na Litwe Peter
Na Berlin Maciek robi i na Litwe Peter
Macie może jakieś informacje na temat akustyki na tym stadionie? Bo zastanawiam się jakie miejsce wybrać.
No to mamy bilet na Pragę. Club Seats Gold. Podobno najlepsze
Czyli najpierw Wrocław, odpoczynek (sen) a potem wioooo na Pragę! Jestem bardzo szczęśliwy.
A na Sabbsów Ralf nie jedziesz do Krakowa ? 
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
No właśnie, myślę o rozwiązaniu tego problemu 
Na BS miałem już tyle okazji i zawsze mi coś wypadało ,teraz nie ma bata muszę być ,więc najpierw Kraków a później Wrocław i to ze zwiedzaniem tych dwóch miast ,Pragę sobie odpuszczę ale kto może niech jedzie 
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
I już nie ma stani u podia
Mam nadzieje, że jeszcze wróci...
Mam nadzieje, że jeszcze wróci...
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
W końcu stani u podia na całej płycie zrobią bo raz jedno, raz drugie wyłączają (dodają).
myślicie że GC wróci jeszcze
jeśli nie to może ma ktoś jeden bilet na zbyciu

jeśli nie to może ma ktoś jeden bilet na zbyciu