Trasa 2016-2017 - Spekulacje
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Trasa 2016-2017 - Spekulacje
Ja bym brał ten dobry bilet, no widzisz - oto logika naszego LN. Może po Nowym Roku coś dodadzą za tą cenę?
Dzis znow bez dat?
Z 2 tyg juz nic nie oglaszali
Z 2 tyg juz nic nie oglaszali
Dziwne....chyba nie chodzi tu o sytuacje w Europie związaną z zamachami..
(wszyscy by musieli odwoływać)
(wszyscy by musieli odwoływać)
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
Może pod koniec tygodnia coś będzie - do jutra trwa aukcja(...) Z drugiej strony - inne koncerty i festiwale są bookowane, zatem chyba ni chodzi o terrorystów tylko o terminy.
Zdecydowanie czekają na koniec aukcjiRALF pisze:Może pod koniec tygodnia coś będzie - do jutra trwa aukcja(...) Z drugiej strony - inne koncerty i festiwale są bookowane, zatem chyba ni chodzi o terrorystów tylko o terminy.
A co ma jedno do drugiego ?
Kasy ludzie nie wydaja na bilety tylko na aukcje? :-D
Kasy ludzie nie wydaja na bilety tylko na aukcje? :-D
Iron Maiden tak mają, że wszystko ogłaszają kolejno...
Ale w tzw miedzyczasie oglosili pare rzeczy 
Jeszcze jest sporo czasu, tych dat mają do ogłoszenia 10 - 12, połowę tego zostawią pewnie na kolejny rok...
Rammstein odwolal swoj wystep na Rock in Vienna?
Wie ktos dlaczego?
Wie ktos dlaczego?
-
SebastianArcheo
- -#Ancient mariner

W Rammsteinie źle dzieje się od minimum 2 lat. Zespół był na skraju rozpadu (wiem to od polskiego organizatora, który chciał ich ściągnąć w zeszłym roku do Polski). Nie wiem może znowu jakieś problemy personalne? A może nie ma żadnego problemu... i tyle.
Ale gdzie to pisze, że odwołał
Na fb bylo info, moze plotka
To, że w Ramkach źle się dzieje - to jedno a kontrakty - to inna sprawa. Muszą się z nich wywiązać... Poszukam info na FB, ale oficjalnie nic nie ma...
Czyli przed Maiden juz nie
Raczej nie. Może LN kombinują coś innego: Megadeth, Slayer, Anthrax? A może... tylko Raven Age, bo wtedy koszty o wiele niższe, zauważyłem, że trochę biletów poszło, może rzeczywiście za 8 miesięcy nie będzie tak źle? 
- Saimon1995
- -#Moderator

W sumie to jeszcze nie przekreśla szans na koncert Ghost przed Iron Maiden. Ja mam przeczucia - podkreślam: przeczucia! - że support IM ogłoszą tak gdzieś na początku przyszłego roku. I jeśli będzie to Ghost to na pewno w okolicach stycznia/lutego, żeby bilety na koncert klubowy się wyprzedały. Choć opcją Anthrax/Megadeth również bym nie pogardził.
Mam nadzieję, że LN nie poleci w kulki i ściągnie kogoś przed IM, a nie tylko Raven Age. Podkręciłoby to przecież sprzedaż.
Dokładnie, choć w Polsce może być różnie. Opcja Anthrax/Megadeth jest bardzo prawdopodobna i mnie by bardzo ucieszyła.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Nie odwołali. To jakaś kaczka dziennikarska z dupy. Na Fb organizatora jest info, że zagrają.Budziol pisze:Rammstein odwolal swoj wystep na Rock in Vienna?
Wie ktos dlaczego?
Tym bardziej wyjaśniałoby to dlaczego czekają z ich oficjalnym potwierdzeniem. Jeśli LN stwierdzi, że potrzebuje większej nazwy, aby wypełnić stadion to mogą ściągnąć kogoś innego, ale jak na razie bilety rozeszły się całkiem ładnie więc możliwe, że po warszawskim koncercie potwierdzą występ Ghost we Wrocławiu.Budziol pisze:Czyli przed Maiden juz nie