03/07/2016 - Iron Maiden - Wrocław

Wszystko na temat trasy koncertowej promującej najnowszą płytę.

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
mic7
-#Nomad
-#Nomad

Re: 03/07/2016 - Iron Maiden - Wrocław

Post autor: mic7 »

Inne sprawy to może kogoś po prostu koncerty nie jarają (a Maiden lubi tylko posłuchać w domu) - to jestem w stanie zrozumieć - to samo jestem w stanie zrozumieć ,że mając 3-4 osobową rodzinę już jest trudniej zorganizować taki wypad (kasa).
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
Awatar użytkownika
wydra77
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: wydra77 »

Czytam czytam i czytam i zastanawiam sie czy nie zasponsorowac komuś biletu
RALF
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: RALF »

No... może i tak :)
Awatar użytkownika
Moonchild 666
-#Charlotte
-#Charlotte

Post autor: Moonchild 666 »

.
Ostatnio zmieniony sob gru 12, 2015 6:15 pm przez Moonchild 666, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Dejavu
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: Dejavu »

Moonchild 666 pisze:tak właściwie to ja nawet nie rozumiem tego jarania się koncertami. tłok w ch..., banda rozwrzeszczanych ćpunów depcze po stopach, przepycha się i drze nad uszami, sama patola...
:facepalm: Czyli streszczając powyższą wypowiedź: "Nie lubię i nie chodzę na koncerty, ale chętnie się o nich wypowiem!".
Awatar użytkownika
Moonchild 666
-#Charlotte
-#Charlotte

.
Ostatnio zmieniony sob gru 12, 2015 6:28 pm przez Moonchild 666, łącznie zmieniany 1 raz.
RALF
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Przecież możesz usiąść na foteliku... kupić bilet na trybuny. No ale jak się nie chce to nie namawiam...
Awatar użytkownika
Dejavu
-#Clansman
-#Clansman

Moonchild 666 pisze:wystarczy posłuchać relacji osób które na takich były. chyba już jestem za stara na takie zabawy XD
Ok, poprawka, a więc była to wypowiedź w stylu "nie znam się, ale chętnie się wypowiem, bo znam kogoś kto był". Równie sensowne :P
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Post autor: gumbyy »

dobra, przecież to zwykły troll i tyle ;) Temat o koncercie we Wrocławiu, a w co drugim poście zmiana zdania... za daleko, żeby jechać, nie mam kasy na bilet, nie lubię koncertów bo patologia :facepalm: nie ma co karmić ;)
www.MetalSide.pl
Awatar użytkownika
Moonchild 666
-#Charlotte
-#Charlotte

.
Ostatnio zmieniony sob gru 12, 2015 6:16 pm przez Moonchild 666, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: Budziol »

Fakt, ze sa trybuny dla "stateczno-spokojnych" fanow...
Awatar użytkownika
HAMMERS
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: HAMMERS »

Czemu trybuny są dla spokojnych fanów? Nie rozumiem takich określeń. Widziałem Maiden kilkadziesiąt razy na żywo, ileś tam razy byłem na trybunach i w ogóle nie żałuje. Można zobaczyć całą scenę i ogarnąć wszystko co się dzieje na niej. Spod barierki mamy tylko wąski punkt widzenia, co nie zmienia faktu, że emocje mimo to większe:) Do zobaczenia na trasie pod barierkami oraz na trybunach:) Swoją drogą rok temu oddałem wszystkie swoje FTTB:)
Awatar użytkownika
ir0nka94
-#Invader
-#Invader

Post autor: ir0nka94 »

HAMMERS pisze:Czemu trybuny są dla spokojnych fanów? Nie rozumiem takich określeń. Widziałem Maiden kilkadziesiąt razy na żywo, ileś tam razy byłem na trybunach i w ogóle nie żałuje. Można zobaczyć całą scenę i ogarnąć wszystko co się dzieje na niej. Spod barierki mamy tylko wąski punkt widzenia, co nie zmienia faktu, że emocje mimo to większe:) Do zobaczenia na trasie pod barierkami oraz na trybunach:) Swoją drogą rok temu oddałem wszystkie swoje FTTB:)
Zgadzam się, ja również byłam kilka razy na trybunie na koncertach (zazwyczaj jak jechałam z tatą) i było świetnie. :) Jednak we Wrocku czas w końcu na GC :).
Poszukiwacz
-#Prodigal son
-#Prodigal son

Post autor: Poszukiwacz »

Moonchild 666 pisze: tak właściwie to ja nawet nie rozumiem tego jarania się koncertami. tłok w ch..., banda rozwrzeszczanych ćpunów depcze po stopach, przepycha się i drze nad uszami, sama patola...
:shock: Byłem na kilku koncertach od metalowych po punkowe i nigdy nie spotkałem się z taką "imprezą". Na prawdę nie wiem kto Ci taki obraz koncertów przedstawił
RALF
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Pewnie PiS :) Ja byłem na ponad 120 imprezach rockowych i metalowych ale jakoś nigdy "bydła" nie widziałem, owszem paru (dosłownie) podpitych łepków robiących ze siebie idiotów się trafiło ale to nic na 1000 lub kilkadziesiąt tysięcy fanów. Wymówka... i tyle.
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: Budziol »

Ja nie mowie ze trybuny sa zle, tylko moze tam na spokojnie, nie w tloku i scisku przezywac koncert
Awatar użytkownika
MaidenFan
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: MaidenFan »

Moonchild 666 pisze:\<żeby potem móc narzekać z potwierdzeniem na podstawie własnych doświadczeń :P > ale inaczej sie nie opłaca. a wy mądrale wyżej raczej nie poprawiacie wizerunku typowych fanów...
Więc nie byłaś, nie wiesz, ale znajomi Ci powiedzieli?
No nieźle. Tak się składa, że byłem na wielu koncertach metalowych i żadnego "bydła" tam nie było.
Twoi znajomi pewnie chodzą na jakieś corowe coś, pchają się w środek pogo, a potem, że ćpuny, brudasy?
Za stara jesteś? Ciekawe.

jak Ci się nie opłaca, to proszę wyjść z tematu, bo to temat o koncercie, na który nie masz zamiaru pojechać, więc myślę, że nic tutaj nie wniesiesz :)
Awatar użytkownika
Dejavu
-#Clansman
-#Clansman

Myślę, że opcja "ignoruj" jest w tym przypadku dobra, bo jak pisał Gumbyy - nie warto karmić trolla :) A jeśli to nie troll, to tym gorzej to świadczy o tym użytkowniku, bo poziom argumentacji jest... widać jaki ;)

Jeśli chodzi o trybuny, to według mnie dobrze (podkreślam dobre) miejsce na trybunach jest lepsze niż GC. Oczywiście wszystko jest kwestią temperamentu i tego, jak kto chce przeżyć koncert. Ja lubię w spokoju oglądać i słuchać, dlatego trybuny są dla mnie dobrą opcją.
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Post autor: gumbyy »

Dejavu pisze:Myślę, że opcja "ignoruj" jest w tym przypadku dobra, bo jak pisał Gumbyy - nie warto karmić trolla :) A jeśli to nie troll, to tym gorzej to świadczy o tym użytkowniku, bo poziom argumentacji jest... widać jaki ;)
Hehe...to widzę, że nie jestem sam ;) Raczej dziecko ;)

Trybuny - kilka razy w życiu byłem i szczerze mówiąc to nie dla mnie. Ja wolę bliżej sceny, a w szczególności w klubach, gdzie jest bezpośredni kontakt z muzykami. Na stadionie wystarcza mi płyta :)
www.MetalSide.pl
Awatar użytkownika
erosinho
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: erosinho »

W małych klubach to tylko pod sceną :-) W sobotę byłem w Stodole na Kabanosie - mega koncert, kameralnie, chwila moment i masz muzyków na wyciągnięcie ręki. Ekstra zabawa.
Co do koncertów dużych - zależy od zespołu. Jak jest to zespół, który wyjątkowo cenię, to wolę być pod sceną, jak najbliżej idoli, dlatego do Wrocka mam GC. Raz widziałem Ironów z trybun, chciałem zobaczyć koncert z szerszej perspektywy i też było super. Tak więc nie miejsce ważne a wykonawca i nasze nastawienie :-)
ODPOWIEDZ