http://lovekrakow.pl/aktualnosci/justin ... 11799.html
Wybiera się ktoś ? ja mieszkam 2 minuty piechotą od Areny, więc może być gorąco
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Już nie takie tematy tutaj byłykrusejder pisze:
Za ten temat na forum to powinna być godzinna kara klęczenia w kącie sali, na grochu !!

1 tutajMichał pisze: To kogo widzę w Diamond Circle?
Będę pisała o zwrot pieniędzy, bo brak słów do organizacji. Koło mnie stała dziewczyna z biletem tańszym o 300 złotych, wpuszczona o tym samym czasie. Kolejki były nieoznakowane, przesuwali nas ciągle z jednej do drugiej. W dodatku bilety z wcześniejszym wejściem, które miały być wpuszczone 1,5h przed pozostałymi zostały wpuszczone razem z nimi. Zemdlało kilkanaście osób, które trzymaliście w ścisku. Tragedia.
Totalna porazka zero organizacji ludzie przez kilka godzin upchnieci jak zwierzeta przez niekompetentnych ochroniarzy ktorzy na poczatku sie smiali a pozniej zalamali rece nie wiedzac co robic kiedy mdlala jedna dziewczyna po drugiej
I tak można by jeszcze wklejac dziesiątki komentarzy (wiele z nich jest kasowanych na bieżąco).SKANDAL!!!!!!!!!!!!! Mając bilety na sektor VIP weszłam z rodziną dopiero na 3 piosenkę!!!!!!!!! Za nami pozostały jeszcze tłumy ludzi!!! SKANDAL!!!!!!!!!!!!! Rzecznik praw obywatelskich będzie miał co robić w kwestii tej firmy! Kasowanie komentarzy nic tu nie pomoże!