Ponoć będą ćwiczyć sporo dawno niegranych z lat 80/90 i będzie deja-vu w seciewojczi pisze:Wiadomo coś o próbach w obozie Maiden? Jakie utwory ćwiczą, albo kiedy się tym zajmą? Jakie przecieki?
dobra żartowałem
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Ponoć będą ćwiczyć sporo dawno niegranych z lat 80/90 i będzie deja-vu w seciewojczi pisze:Wiadomo coś o próbach w obozie Maiden? Jakie utwory ćwiczą, albo kiedy się tym zajmą? Jakie przecieki?
Jakoś nie wyobrażam sobie Bruce'a wyciągającego te górki w refrenie.... Albo inaczej: wyobrażam go sobie i niestety - raczej nie zabrzmiałoby to zbyt dobrze. Szkoda męczyć chłopa i publikę.RALF pisze:Jest realna szansa na Flight of Icarus, Nicko pogrywał to ostatnimi czasy a przecież tak rzadko wracali do tego, fantastycznego wałka.

Byłoby super. Jeszcze na żywo go nie słyszałem, a tytułowy uwielbiam (obok Purgatory i Murders...).RALF pisze:Z przecieków na Maideforum ponoć maja na uwadze... "Killers".
Nie odświeżyli tego na ME ma być na TBOS WT? Trochę dziwne mi się wydaje...RALF pisze:Z przecieków na Maideforum ponoć maja na uwadze... "Killers".