Motorhead
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Motorhead
O kurwa
Bardzo smutne info na koniec roku
nie słuchałem ich dużo ale miałem do nich do Lemmiego wielki szacun za to co robią ,Lemmy to była ikona ,instytucja heavy metalu...dobrze ,że widziałem go na Sonisphere.
R.I.P.
R.I.P.
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
Bardzo smutna wiadomość. Spoczywaj w pokoju Legendo...
Wielka szkoda, ale było widać, że jest coraz słabszy... Przynajmniej do końca robił to co lubił. Ciągle w trasie.
https://www.last.fm/user/kamooo
Jasna cholera.... Niech Cię diabli wezmą Lemmy. Do końca wydawał świetne albumy, koncertował, i to on był ucieleśnieniem Rock and Roll'a. Nie ma , nie było i nie będzie drugiego takiego. Paskudne wieści na koniec roku 
While you sleep in earthly delight,
Someone's flesh is rotting tonight
[*] Spoczywaj w pokoju 
Ja również widziałem ich tylko raz, na Sonisphere w 2011. Nie słucham ich specjalnie na co dzień, ale warto było zobaczyć Legendę na żywo, dali czadu!
Ja również widziałem ich tylko raz, na Sonisphere w 2011. Nie słucham ich specjalnie na co dzień, ale warto było zobaczyć Legendę na żywo, dali czadu!
- purpendicular
- -#Prisoner

Straszna wiadomość z rana. Od wielu lat jestem wielkim fanem Motorów i mimo, że liczyłem się z tym że wkrótce Lemmy odejdzie, to jednak dziś trudno mi w to uwierzyć. R.I.P. Lemmy...
Bardzo smutny news!
killed by death...
odeszła od nas WIelka Legenda, uosobienie rock'n'rolla... 
Night Mistress Fan Club Łódź
Wielka szkoda.
No to jest po prostu, kurwa, straszne. Widziałem Go dwukrotnie i miałem taką cholerną nadzieję powtórzyć to jeszcze z 666 razy. Przykro jak cholera, nie wiem co więcej powiedzieć.
Z ostatniego gigu : https://www.youtube.com/watch?v=GUdoUguBkzo
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
- Saimon1995
- -#Moderator

Mimo tego, że nie byłem jakimś zagorzałym fanem Motorów, znałem bardziej pojedyncze utwory niż całe albumy, to Lemmy od zawsze był dla mnie prawdziwym, tak jak Keith Richards, uosobieniem rock'n'rolla. Legendą, która wpłynęła na tysiące zespołów.
R.I.P.
R.I.P.
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

Dziś cały dzień Motorhead u mnie gra 
Oglądam filmiki z Berlina 2015 - Lemmy jakby kompletnie nie mógł głosu wydobyć!!! To straszne... ale, choć fani byli z Nim do samego końca 
- LukaSieka
- -#The Man Who Would Be Spammer

...................................................................

So what if the master walked on the water.
I don't see him trying to stop the slaughter.
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

+1wojteq pisze:[*] Spoczywaj w pokoju
-
GrzegorzCantara
- -#Clairvoyant

Niestety, nie jest to ostatnia smutna wiadomość dzisiejszego dnia. Także rodzima scena rockowa poniosła stratę. Co za cholernie smutny dzień....
https://www.cantaramusic.pl/news.php?pa ... ls&id=8557
https://www.cantaramusic.pl/news.php?pa ... ls&id=8557
Świat przestaje być taki sam. Lemmy i Bon Scott to był rock 'n' roll. Teraz mogą w końcu zagrać wspólny koncert...
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller