Setlista - spekulacje
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Setlista - spekulacje
Killers to byłaby miazga...Naprawdę dziwię się, że Maiden tak unika grania tego numeru. Przecież to...Killer 
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Jakby teraz zagrali ID to dziwne, KILLERS to juz nie takie niemozliwe
Jak dla mnie to...Killers, Powerslave, 4-5 z TBOS i będę w 7 niebie.. 
Byłbym nieźle zdziwiony, gdyby zagrali Infinite Dreams. Ale wg. mnie jeśli nie usłyszeliśmy tego na ME w ostatnich latach, teraz też tego nie usłyszymy.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
To pewne w 99,999%
Nie zagrali na trasie ME, wiec lepszej okazji nie bedzie
Nie zagrali na trasie ME, wiec lepszej okazji nie bedzie
- hipcio_stg
- -#Moonchild

Przecież Hallowed jest potwierdzony w zajawce na głównej. Podobnie jak SoL, FotD, 666, Trooper, DoG i TBoS.
Ze staroci to chętnie bym usłyszał Only the God Die Young.
Może a może to tylko przypadkowy dobór utworów, zobaczy się za 49 dni:)
- hipcio_stg
- -#Moonchild

Faktycznie przypadkowy miks utworów, a że akurat umieszczony na oficjalnej stronie w zakładce zapowiadającej trasę z datami... hmmm? Przypadek.
To dopiero się okaże...
- Saimon1995
- -#Moderator

Jakby chcieli dać przypadkowy dobór utworów to mogliby dobrze w zajawce odpalić Alexandra, Only the Good Die Young, The Educated Fool oraz 2 a.m. Wtedy dopiero byłyby domysły o co tutaj chodzi.RALF pisze:Może a może to tylko przypadkowy dobór utworów, zobaczy się za 49 dni:)
No... w sumie, ja stawiam na 5 pewniaków z ostatniego dwupłytowca:
1. If Eternity Should Fail
2. Speed of Light
3. The Red And The Black
4. The Book of Souls
5. Death Or Glory
W sumie oczywisty wybór. Może na dokładkę zagrają "Tears of the Clown" - niemniej, czy nie jest to utwór zbyt osobisty jak na warunki koncertowej zabawy? W sumie opowiada tragiczną historię życia jednego z najbardziej znanych ludzi wielkiego ekranu... kontrowersyjna sprawa.
1. If Eternity Should Fail
2. Speed of Light
3. The Red And The Black
4. The Book of Souls
5. Death Or Glory
W sumie oczywisty wybór. Może na dokładkę zagrają "Tears of the Clown" - niemniej, czy nie jest to utwór zbyt osobisty jak na warunki koncertowej zabawy? W sumie opowiada tragiczną historię życia jednego z najbardziej znanych ludzi wielkiego ekranu... kontrowersyjna sprawa.
-
Deleted User 1499
Empire... na Bis i było by zacnie 
A tak poważniej to ta piątka Ralfa jest bezapelacyjnym pewniakiem , może za wyjątkiem Death Or Glory.
Bardziej mnie ciekawi czy zaskoczą tym dawno nie granym , czy uznają że powrót Hallowed można uznać za dawno nie grany
A tak poważniej to ta piątka Ralfa jest bezapelacyjnym pewniakiem , może za wyjątkiem Death Or Glory.
Bardziej mnie ciekawi czy zaskoczą tym dawno nie granym , czy uznają że powrót Hallowed można uznać za dawno nie grany
Bezapelacyjnym pewniakiem? Z tego co się wywiadów naczytałem, to skłaniają się ku tylko czterem utworom. I wydaje mi się że odpuszczą The Red and The Black. Przynajmniej Adrian mówi, że Death or Glory by mu pasowało na żywo. No i ten utwór był na zajawce, a TRaTB... nie.sekcjazwlok pisze:Empire... na Bis i było by zacnie
http://www.magazyngitarzysta.pl/ludzie/ ... aiden.html
Solo Dave'a na żywo,to byłoby coś pięknegoRALF pisze: Może na dokładkę zagrają "Tears of the Clown" - niemniej, czy nie jest to utwór zbyt osobisty jak na warunki koncertowej zabawy? W sumie opowiada tragiczną historię życia jednego z najbardziej znanych ludzi wielkiego ekranu... kontrowersyjna sprawa.
-
Deleted User 1499
Harris by odpuscił swoje dzieło live ? Nie wierzęPython pisze:Bezapelacyjnym pewniakiem? Z tego co się wywiadów naczytałem, to skłaniają się ku tylko czterem utworom. I wydaje mi się że odpuszczą The Red and The Black. Przynajmniej Adrian mówi, że Death or Glory by mu pasowało na żywo. No i ten utwór był na zajawce, a TRaTB... nie.sekcjazwlok pisze:Empire... na Bis i było by zacnie
http://www.magazyngitarzysta.pl/ludzie/ ... aiden.html
Zobaczycie - 5 będzie i już 
hipcio_stg pisze:Przecież Hallowed jest potwierdzony w zajawce na głównej. Podobnie jak SoL, FotD, 666, Trooper, DoG i TBoS.
No Hallowed tak, mowa byla o ID
Coś mi się wydaje, że Heaven Can Wait będzie 
Oj, nawet nie wiecie, jak bardzo chciałbym usłyszeć Alexandra i Ikara. Pomarzyć można.
I również sądzę, że nie zagrają klauna z powodu wyjaśnionego przez ralfa.
- hipcio_stg
- -#Moonchild

Na poprzedniej stronie @octavarium i @RALF spekulowali właśnie o hallowedBudziol pisze:hipcio_stg pisze:Przecież Hallowed jest potwierdzony w zajawce na głównej. Podobnie jak SoL, FotD, 666, Trooper, DoG i TBoS.
No Hallowed tak, mowa byla o ID